Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Αντιμετωπίστε την δυσχρωμία απο το self tan!

Γεια σας κορίτσια,


Το self tan δημιούργησε δυσχρωμία στην επιδερμίδα σου; Διατήρησε την ψυχραιμία σου και βελτίωσε το χρώμα του σώματός σου ακολουθώντας το εξής απλό tip:


Βάλε σε μια λούφα μαγειρική σόδα και τρίψε με απαλές κυκλικές κινήσεις τοπικά τα σημεία. Τέλεια!


Σματς σμουτς!

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

H νέα τάση στα νύχια μας για το καλοκαίρι

Γεια σας κορίτσια,

Μη διστάσεις να υιοθετήσεις το nail trend, συνδυάζοντας τα αγαπημένα σου παστέλ χρώματα για ρομαντικό κοριτσίστικο μανικιούρ ή έντονες φλούο αποχρώσεις για τις πιο εκκεντρικές.  

 
Μεγάλη σημασία έχει, να βρεις αποχρώσεις που ταιριάζουν μεταξύ τους. 
 Μπορείς να βάψεις εναλλάξ τα νύχια σου με μπλε και πράσινα βερνίκια, ή ροζ, πορτοκαλί και κίτρινες αποχρώσεις. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις 5 μανό!  
Αρκέσου στα 2-3 αγαπημένα σου και ξεκίνα…


Extra tip: Αν έχεις πολύ μακριά νύχια, αρκέσου σε ένα κλασσικό μανικιούρ με ένα μόνο βερνίκι. Το multicolored μανικιούρ ταιριάζει ιδανικά σε όσες έχουν κοντά νύχια. 


Καλή επιτυχία
Φιλάκια!!
Έφη




Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Collar-mania αυτό το καλοκαίρι

Γεια σας κορίτσια,

Τα collars-κολιέ αποτελούν το must-have κομμάτι των καλοκαιρινών μας εμφανίσεων. 
 

Δεν μπορούν να λείπουν, λοιπόν, από τη ‘’συλλογή’’ των summer αξεσουάρ μας για μοδάτα outfits. 

Επιλέξτε το χρώμα και το σχέδιο που ταιριάζει στο στιλ σας, συνοδέψτε το με ένα απλό t-shirt κι είστε έτοιμες για εμφανίσεις που κάνουν τη διαφορά.

Για τις πιο rock εμφανίσεις μας
 
Σε καταστήματα με αξεσουάρ θα βρείτε απίστευτα μεγάλη ποικιλία για όλα τα γούστα!!

Αυτά από εμένα 
φιλάκια πολλά
Έφη

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

MAC candy yum yum lipstick

Γεια σας κορίτσια,

αν είστε λάτρεις των ροζ κραγιόν αυτό δεν πρέπει με τίποτα να λείπει από την συλλογή σας.

Πρόκειται για το πιο τέλειο, το πιο έντονο, το πιο απ' όλα κραγιόν της MAC. 

Το έψαχνα πολύ καιρό μέχρι να το βρω, αφού είχε εξαντληθεί στα περισσότερα καταστήματα αλλά....το βρήκα! 

Το όνομα του παιχνιδιάρικο όπως και το χρώμα του, Candy yum yum.!! 
Είναι το must κραγιόν για το καλοκαίρι αφού τονίζοντας τα χείλη με αυτό το χρώμα όλο το άλλο πρόσωπο μπορεί να κινηθεί σε ήπιους τόνους, ένα ρουζ και λίγο concealer είναι ότι πρέπει.Ταιριάζει στις πιο σκουρόχρωμες επιδερμίδες και όχι τόσο στις ανοιχτές αφού το χρώμα του είναι super fluo. 


 Η υφή του είναι Matte, η διάρκεια του είναι απίστευτη και δεν κολλάει καθόλου στα χείλη. Μετά από λίγες ώρες είχα ξεχάσει ότι φοράω κραγιόν!


Με τόσο έντονες αποχρώσεις συνήθως αγοράσω και το αντίστοιχο μολύβι χειλιών, έτσι στο νεσεσέρ μου προστέθηκε και το process Magenta ένα εξίσου ροζ φλούο χρώμα σε ίδια απόχρωση με το κραγιόν!


Με αυτό το κραγιόν πρόκειται να γίνουν απίστευτα καλοκαιρινά μακιγιάζ!

Αν πρέπει κάποια γυναίκα να έχει μόνο ένα κραγιόν από την MAC τότε είναι αυτό!!!!

Φιλάκια πολλά 
Εφη



Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Maxi φούστες όλο το καλοκαίρι.

Γεια σας κορίτσια, 
 
Η maxi φούστα είναι σίγουρα αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας όσο ανοίγει ο καιρός, καθώς είναι αέρινη, βολική και μπορεί να κάνει στιλάτο ακόμη και το πιο απλό ντύσιμό σας. 

Αποτελεί μία υπέροχη επιλογή για τα καλοκαιρινά outfits σας και αποπνέει θηλυκότητα και κομψότητα. Οι τρόποι που μπορείτε να συνδυάσετε τη maxi φούστα σας είναι πολλοί, δίνοντας έτσι το ύφος που θέλετε κάθε φορά στο look σας. 

Έτσι, για εσάς που θέλετε να δώσετε casual αύρα στα καθημερινά outfits με την μακριά φούστα σας, μπορείτε να τη συνδυάσετε με ένα μονόχρωμο ή με στάμπα t-shirt. Για τις λάτρεις των boho-chic εμφανίσεων, η μακριά φούστα αποτελεί βασικό κομμάτι αρκεί να τη συνδυάσετε με τα απαραίτητα boho αξεσουάρ όπως ένα panama hat, πολλά bangles και να εντυπωσιάσετε.

 Για τις βραδινές εμφανίσεις σας, μπορείτε να επιλέξετε τη maxi φούστα σας και να τη συνδυάσετε με ένα μεταξωτό τοπ ή πουκάμισο. 

Τα σέξι ψηλοτάκουνα πέδιλα, ένα glam collar-κολιέ και το κομψό clutch σας, θα ολοκληρώσουν με τον πιο μοδάτο τρόπο το βραδινό outfit σας.


Αυτά από εμένα 
Φιλάκια πολλά
Έφη

Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Zampple mania στην Αθήνα

Γεια σας κορίτσια,

είναι καλό να προωθούμε εταιρείες από τις οποίες ο καταναλωτής βγαίνει κερδισμένος, για αυτό το λόγο σήμερα θα σας μιλήσω για την εμπειρία μου στο Zampple store.

Έπειτα από τα δεκάδες βίντεο που είδα στο youtube για αυτό το κατάστημα είπα να εκμεταλλευτώ την προσφορά που έχουν για τον μήνα Μάιο όπου πληρώνεις 9,90 ευρώ,έχεις συνδρομή για 3 μήνες και μπορείς να επιλέξεις από 6 έως 10 προϊόντα.

Τι είναι όμως το Zampple;

είναι ένα vip κατάστημα που κάθε εγγεγραμμένο μέλος έχει την δυνατότητα να παίρνει κάποια προϊόντα τα οποία μπορεί, να μην έχουν κυκλοφορήσει ακόμα στην Ελλάδα. Τα προϊόντα αυτά αφορούν και γυναίκες και άντρες, υπάρχουν προϊόντα πρώτης ανάγκης (μακαρόνια, τυριά, ρύζι κτλ), προϊόντα περιποίησης (κρέμες, σαμπουάν κτλ) και προϊόντα οικιακής χρήσης (απορρυπαντικά κτλ). Η μόνη υποχρέωση προς το κατάστημα, είναι μια διαδικτυακή αξιολόγηση των προϊόντων που έχει επιλέξει κάθε μέλος,εντός 20 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

Τα προϊόντα είναι επώνυμα;

Όλα τα προϊόντα που βρίσκονται στο μαγαζί αυτό είναι από μεγάλες και γνωστές εταιρείες. Κάποιες από αυτές, ειδικά αυτές που προωθούν τα φαγώσιμα ήδη, είναι ελληνικές εταιρείες. Κάποιες ενδεικτικές μάρκες είναι οι εξής, pantene, wilkinson, nivea, orzene κτλ.

Κάθε μέλος έπειτα από την αξιολόγηση των προϊόντων παίρνει κάποιους πόντους με τους οποίους μπορεί να ανέβει level και να παίρνει περισσότερα προϊόντα κάθε μήνα. Περισσότερους πόντους μπορεί να πάρει κάποιος αν κάνοντας την εγγραφή του βάλει το mail κάποιου ήδη εγγεγραμμένου μέλους ή στην αντίθετη περίπτωση αν κάποιο ήδη εγγεγραμμένο μέλος προτείνει το Zampple σε κάποιον φίλο. 

Κάθε μέλος ξεκινάει από Gold και ανάλογα τους πόντους ανεβαίνει κατηγορία. Τα προϊόντα είναι ταξινομημένα με χρώματα και μπορεί ο καθένας να επιλέξει ανάλογα με την κατηγορία που βρίσκεται!

Τα 7 προϊόντα που επέλεξα εγώ αυτό τον μήνα :



Ξυριστική μηχανή wilkinson για πόδια και trimmer για μπικίνι και μασχάλες. Λειτουργεί με μπαταρία η οποία περιλαμβάνεται!
(υπάρχει και σε αντρικό)

Orzene μπύρας 
Σαμπουάν ενίσχυσης όγκου.

Deep Moisture Souffle 
Κρεμώδης αφρός για εντατική ενυδάτωση. Κλειδώνει την υγρασία της τρίχας για 48 ώρες χαρίζοντας ακαταμάχητη απαλότητα στα μαλλιά σας.

Nivea men stress protect
Αποσμητικό σε μορφή σπρευ για άντρες. 


Gillete fusion proglide
Αντρική ξυριστική μηχανή με λιπαντικές ταινίες. 


Amstel Radler
μπύρα με γεύση λεμόνι 


Parrot Bay
Berry Diquiri

Αυτά είναι τα προϊόντα που επέλεξα εγώ για αυτό τον μήνα και για τα 3,30 ευρώ που έδωσα είμαι ΥΠΕΡ ευχαριστημένη!! 

Η ποικιλία στα προϊόντα είναι τεράστια και ανανεώνεται κάθε μήνα!!!
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μπείτε στο 



chatziief@gmail.com

Το κατάστημα βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, κοντά στο Σύνταγμα (πιο κέντρο δεν υπάρχει!!)

Για οποιαδήποτε απορία περιμένω τις ερωτήσεις σας!!!
Σας φιλώ!!
Έφη


Τζιν παντελόνι απο το πρωί έως το βράδυ

Γεια σας κορίτσια,

το jean είναι μια διαχρονική τάση που μας βγάζει πάντα από την δύσκολη θέση καθώς ταιριάζει με τα περισσότερα outfits και το φοράμε από το πρωί ως το βράδυ. Είναι η πιο εύκολη και ασφαλής λύση.

 Έτσι, είτε είναι σκουρόχρωμο ή ανοιχτόχρωμο, skinny ή baggy με σκισίματα ή όχι μπορεί να πετύχει απόλυτα stylish εμφανίσεις και να δώσει το ύφος που θέλετε στο τελικό στιλιστικό αποτέλεσμα. 

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα στο τζιν παντελόνι είναι ό,τι μπορεί να δώσει χαλαρή και casual διάθεση σε ένα επίσημο ντύσιμό σας και συγχρόνως μπορεί να δημιουργήσει μία υπέροχη βραδινή εμφάνιση με ένα εντυπωσιακό t-shirt. 

Για τις πρωινές εμφανίσεις είναι το ιδανικό κομμάτι, καθώς μπορείτε να το φορέσετε με ένα απλό t-shirt ή αέρινο τοπ ή το printed πουκάμισό σας και να πετύχετε μοδάτα καθημερινά outfits. 


Σε αυτό που θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή, είναι η επιλογή που θα κάνετε στα παπούτσια για να συνοδεύσετε το denim σας ώστε να έχετε ένα κομψό και κολακευτικό αποτέλεσμα.
 

 Αυτά από εμένα 
Φιλάκια πολλά
Έφη


Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Τα must have κομμάτια της καλοκαιρινής μας γκαρνταρόμπας.

 Γεια σας κορίτσια,

  To καλοκαίρι πια είναι προ των πυλών και τα ρούχα στην ντουλάπα μας αλλάζουν εντελώς, ποια είναι όμως τα κομμάτια που πρέπει οπωσδήποτε να έχει η καλοκαιρινή μας ντουλάπα.
 
Άνετα και δροσερά ρούχα είναι το βασικό στοιχείο της καλοκαιρινής ντουλάπας. Αποφύγετε τα εφαρμοστά, skinny ρούχα και προτιμήστε oversized και άνετες γραμμές. 

 
Το boho look είναι ιδανικό για τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις. Επίσης οι ethnic επιρροές στα αξεσουάρ ταιριάζουν στα summer looks. Υπάρχουν όμως και κάποια κλασσικά κομμάτια όπως το jean πουκάμισο, τα αρχαιοελληνικά σανδάλια και οι κλασσικές γόβες που πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχουν στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα. 


Εσείς επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει και σας κάνει να αισθάνεστε όμορφες και καλές καλοκαιρινές αποδράσεις!


Φιλάκια πολλά
Έφη




Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Τα πιο stylish γυαλιά ηλίου

 Γεια σας κορίτσια,


Το απαραίτητο αξεσουάρ για το καλοκαίρι είναι σίγουρα τα γυαλιά ηλίου. Μπορεί όμως, ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου να απογειώσει το στιλ μίας γυναίκας;


Σίγουρα ναι, ένα ιδιαίτερο γυαλί σε ρετρό ή vintage στιλ μπορεί να αλλάξει τη συνολική σας εμφάνιση. 
Επιλέξτε αυτό που ταιριάζει στο σχήμα του προσώπου σας και εκείνο που προστατεύει τα μάτια σας από τον ήλιο. 


Μία από τις τελευταίες τάσεις της μόδας είναι τα mirror γυαλιά ηλίου. 

 
Είναι ιδιαίτερα και δίνουν στιλ, ωστόσο δεν ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες.
 Κάνετε τη σωστή έρευνα αγοράς και επιλέξτε το κατάλληλο ζευγάρι. Τολμήστε να επιλέξετε κάτι πιο εκκεντρικό.

φιλάκια πολλά
Έφη

Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Η νέα συλλογή της MAC είναι "στον δρόμο" και είναι πολύ sexy!

Γεια σας κορίτσια,

 είμαστε ήδη τρελαμένες με τα καλλυντικά της MAC τώρα ήρθε με την καλοκαιρινή κολεξιόν για να μας αποτελειώσει. 

 Και, φυσικά, από το διαφημιστικό και μόνο μπορείς να καταλάβεις πόσο sexy και ξεσηκωτική μπορεί να είναι η συλλογή(μια γυναίκα με δύο άντρες, βράδυ σε μια πισίνα...), αλλά αν φορέσεις το μακιγιάζ θα διαπιστώσεις τι σημαίνει καλοκαιρινή, sexy, λαμπερή επιδερμίδα!


Η συλλογή έχει αποχρώσεις όπως Hot Nights και Underdressed κι εδώ θα βρεις λάδια σώματος για bronze effect, λάμψεις 

για τα ζυγωματικά και κραγιόν για ζουμερά χείλη. Κυκλοφορεί μέσα στον Μαϊο και περιμένω για τις εντυπώσεις σου!
  

Αυτά από εμένα 
Φιλάκια πολλά
Έφη


Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Κάνε μόνη σου επαγγελματικό πεντικιούρ στο σπίτι.

Γεια σας κορίτσια,
΄Έφτασε εκείνη η εποχή που μπορούμε να βγάλουμε τα πόδια μας έξω! Και φυσικά το πεντικιούρ επιβάλλεται σε κάθε περίπτωση. Ακόμη κι αν δεν έχεις το budget, δεν έχεις καμία δικαιολογία! Γιατί ακολουθώντας τα βήματα που θα βρεις παρακάτω θα πετύχεις επαγγελματικό αποτέλεσμα.


Έχουμε και λέμε, λοιπόν...

Βήμα 1: Άπλωσε πάνω στα νύχια σου είτε λαδάκι είτε μια ενυδατική κρέμα, αυτή που συνήθως φοράς στο σώμα σου. Μπορείς ακόμη και να βάλεις conditioner μαλλιών! Σκοπός είναι να μαλακώσουν τα πετσάκια για να μπορέσεις να τα αφαιρέσεις μετά ευκολότερα.
Βήμα 2: Γέμισε μια λεκανίτσα με χλιαρό νερό και μια κουταλιά μαγειρική σόδα. Η τελευταία βοηθά να μαλακώσουν οι σκληρύνσεις. Βύθισε τα πόδια σου για 10-15 λεπτά. Αν είναι Κυριακή ή μια μέρα που έχεις παραπάνω χρόνο στην διάθεσή σου, μπορείς να παρατείνεις τον χρόνο!
Βήμα 3: Σκούπισε με μια πετσέτα απαλά και αφαίρεσε τα σκληρά σημεία με μια ράσπα τρίβοντας προς μια κατεύθυνση. Οι κινήσεις σου πρέπει να είναι ήπιες για να μην τραυματίσεις το δέρμα σου.

Βήμα 4: Κόψε τα νύχια σου τετράγωνα και όχι πλάγια γιατί μεγαλώνοντας ενδέχεται να μπουν στο δέρμα.

Βήμα 5: Με το ειδικό εργαλείο ή ξύλινα sticks σπρώξε τα πετσάκια προς τα κάτω και αφαίρεσέ τα με ένα πενσάκι. Αν τα χέρια σου δεν πιάνουν μπορείς να προσπεράσεις το τελευταίο βήμα.

Βήμα 6: Χρησιμοποιώντας μια χοντρή χάρτινη λίμα, λίμαρε τα νύχια σου ακολουθώντας επίσης μια συγκεκριμένη φορά ώστε να μη φθείρεις την κεράτινη στοιβάδα.

Βήμα 7: Άπλωσε σε ένα βαμβάκι ασετόν και καθάρισε την επιφάνεια των νυχιών σου από την ενυδατική κρέμα. Πρέπει οπωσδήποτε να το αφαιρέσεις καλά αλλιώς το βερνίκι δεν θα απλωθεί όπως πρέπει.

Βήμα 8: Με ένα buffer τρίψε τα νύχια σου και τα πλαϊνά.

Βήμα 9:
Ανάμεσα στα δάχτυλά των ποδιών σου πέρασε ένα στριμμένο χαρτομάντιλο ώστε να μη λερωθούν όταν τα βάψεις. Εκτός, αν έχεις το ειδικό διαχωριστικό.
Βήμα 10: Άπλωσε μια διάφανη βάση και έπειτα το χρώμα της επιλογής σου δύο φορές. Προσοχή: άφησε ένα πόντο από τα πλαϊνά. Έτσι, δε θα λερώσεις την επιδερμίδα σου και τα νύχια σου θα δείχνουν πιο μακριά και περιποιημένα.

Βήμα 11: Για μεγαλύτερη λάμψη αλλά και για να διαρκέσει το χρώμα περισσότερο, ολοκλήρωσε με ένα top coat.

Βήμα 12: Τέλος, με λίγο ασετόν πάνω σε μια μπατονέτα ή ένα μικρό πινελάκι καθάρισε τα σημεία που έχουν λερωθεί.

Η ΤΕΛΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ MANICURIST ΤΩΝ STARS!
Αυτή την συνταγή την είχα διαβάσει χρόνια πριν και την κάνω όχι μόνο όταν πρέπει να βγάλω τα πόδια μου σε κοινή θέα αλλά και όλες εκείνες τις φορές που νιώθω κουρασμένη! Τα... πνευματικά δικαιώματα της συνταγής ανήκουν στην Skyy Hadley, την νούμερο ένα manicurist της Νέας Υόρκη με πελατολόγιο όπως Liv Tyler και Uma Thurman.

Τι κάνεις;
1.
Βάλε σε ένα blender δύο αγγούρια, δύο κουταλιές χυμό λεμονιού, δύο κουταλιές λάδι ελιάς.
2. Άπλωσε την μάσκα στα πόδια σου κάνοντας ελαφρύ μασάζ.
3. Χρησιμοποίησε δύο πλαστικές σακούλες. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις σακούλες σούπερ μάρκετ ή αυτές που αποθηκεύεις φαγητό.
4. Δέσε τις σακούλες στα πόδια σου και μείνε έτσι για περίπου 10 λεπτά. Αφαίρεσε με άφθονο ζεστό νερό.

Το αγγούρι θα σε αναζωογονήσει από τα πρηξίματα, το λεμόνι απολεπίζει ενώ το ελαιόλαδο μαλακώνει και ενυδατώνει σε βάθος. Αν στην καθημερινότητά σου φοράς ψηλά τακούνια, θα δεις αμέσως την διαφορά. Αν πάλι, είσαι κορίτσι των flat όπως εγώ, απλώς απόλαυσε την διαδικασία!
Καλή επιτυχία ;)