Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

5 αντιηλιακά για την καλοκαιρινή μας προστασία.

Γεια σας κορίτσια,

Το μαύρισμα πηγαίνει μαζί με το καλοκαίρι και την θάλασσα.Και φυσικά μαζί με την αντιηλιακή προστασία. Είναι βασική προϋπόθεση για μία εξόρμηση στην παραλία και το απαραίτητο προϊόν της τσάντας θαλάσσης.
 
Στρώστε την πετσέτα σας λοιπόν, και πριν ξεκινήσετε να απολαμβάνετε τον ήλιο και τη θάλασσα βάλτε την αντιηλιακή σας κρέμα. Φυσικά υπάρχουν διαβαθμίσεις και ο καθένας έχει διαφορετικές ανάγκες όσον αφορά στο βαθμό προστασίας. Όλοι όμως έχουμε τη ίδια ανάγκη για προστασία αφού ο ήλιος είναι επικίνδυνος όχι μόνο για λόγους κάλλους -αφού αν και αρχικά να κάνει το δέρμα χρυσαφένιο, με τα χρόνια προκαλεί γήρανση- αλλά και για λόγους υγείας.

Οι πρώτες μέρες στην θάλασσα χρειάζονται ένα μεγάλο δείκτη προστασίας.Καλό θα είναι να αποφύγετε τα λάδια μαυρίσματος, χωρίς δείκτη spf. Κρατήστε τα για αργότερα. Και προσοχή! Προτιμήστε τα λάδια με δείκτη προστασίας, θα σας χαρίσουν το μαύρισμα που επιθυμείτε ενώ ταυτόχρονα θα σας προστατεύουν.

Παρακάτω δείτε τη λίστα με τα top 6 αντιηλιακά σώματος του καλοκαιριού και διαλέξτε αυτό που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες
Nivea sun protect &refresh
Από τα πιο καινοτομικά αντιηλιακά σε μορφή σπρευ, με υψηλή προστασία,ανάλαφρη και δροσερή αίσθηση ιδανικό για τα πρώτα μπάνια μας. 
 Aντιηλιακό λάδι μη λιπαρής υφής APIVITA SUNCARE με SPF 15 και UVA 11 προσφέρει βαθύ μαύρισμα με προστασία και ενυδάτωση.



Από η σειρά της La Rose Posey, Anthelios με υψηλό δείκτη, spf 50 για τα πολύ λευκά δέρματα.
Τα αγαπημένα λάδια Carroten είναι κατάλληλα για γρήγορα μαύρισμα ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν και μία αποτελεσματική αντιηλιακή προστασία.
Προστασία από την Clinique με υψηλό δείκτη, spf 30.
Αυτά από εμένα κορίτσια, 
μην ξεχνάτε να προστατεύεστε από τον ήλιο γιατί όσο και να μας ταιριάζει το σοκολατένιο χρώμα της Naomi δεν είναι καθόλου υγιεινό να το αποκτήσουμε θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία μας.
Σματς σμουτς

3 σχόλια:

  1. Εφούλα μου πολύ ωραίο το νιβέα σπρέι και πάνω απόλα ειναι εύχρηστο !Ψεκάζεις και τέλος ! το έχω δοκιμάσει και είναι σουπερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι όλα υπέροχα!! Για φέτος, συντροφιά μου θα έχω ένα από Apivita και ένα από Castalia! Αλλά και το Nivea πρέπει να είναι πολύ καλό όπως και το La roche posay!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ καλές επιλογές και οι 2! το Νιβεα το έχω φέτος και είναι πολύ πολύ καλό!!
      καλές βουτιές!

      Διαγραφή