Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Κόκκινο κραγιόν:ο σωστός τρόπος τοποθέτησης.

Γεια σας κορίτσια,

για άλλη μια σεζόν κόκκινο κραγιόν στρογγυλοκάθεται στον θρόνο των trends και οι εταιρείες καλλυντικών ανεβάζουν ακόμα πιο ψηλά τον πήχυ, με ολοκαίνουριες αποχρώσεις του κόκκινου και υφές που κάνουν αίσθηση.



Πως θα έχουμε όμως ένα σωστό αποτέλεσμα στα χείλη μας;

Το κόκκινο στα χείλη είναι ένα χρώμα που δεν συγχωρεί τα λάθη. Για να είστε ασφαλής πρέπει τα χείλη μας να έχουν σωστή υφή και αυτό θα το πετύχουμε κάνοντας απαλή απολέπιση στα χείλη, με μέλι και ζάχαρη τουλάχιστον 1-2 φορές την εβδομάδα. Ξεβγάλετε και απλώστε ένα lip balm αρκετή ώρα πριν για να εξασφαλίσετε πως θα είναι σούπερ απαλά. Αφού απορροφηθεί το lip balm συνεχίστε με το κραγιόν σας. Πριν το κραγιόν, γεμίστε τα χείλη σας με ένα μολύβι στην ίδια απόχρωση, ώστε να εξασφαλίσετε έξτρα σταθερότητα στο κραγιόν και πιο έντονο χρώμα. Απλώστε το κραγιόν σας, κάνοντας μικρές, κοφτές κινήσεις από το κέντρο των χειλιών προς τα έξω, ώστε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο. Ταμπονάρετε τα χείλη σας και συνεχίστε με μια δευτερη στρώση, για το απόλυτα βελούδινο τελείωμα. 
Διαλέξτε το κόκκινο που σας ταιριάζει και εντυπωσιάστε!!!

Καλή επιτυχία
Φιλάκια πολλά
Έφη

2 σχόλια:

  1. Πολυ καλο post!!!
    Αν και δεν αγαπω πολυ το κοκκινο κραγιον, το αγορι μου το λατρευει πανω μου οποτε αναγκαστικα ακολουθω κι εγω την κλασσικη ταση του κοκκινου :P

    xoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για να το προτιμάει και να στο ζητάει είμαι σίγουρη οτι σου ταιριάζει!!!! :)
      xoxo

      Διαγραφή