Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Η αγαπημένη μου bb cream

Γεια σας κορίτσια,

Μετά απο μια μεγάλη έρευνα χρησιμοποιώντας και δοκιμάζοντας όλες τις bb cream που κυκλοφορούν στο εμπόριο βρήκα αυτή που πραγματικά με ενθουσίασε και την αγοράζω ξανά και ξανά.
Καταρχήν να σας πω οτι το δέρμα μου είναι λιπαρό και όταν το θυμηθεί πετάει και κανένα σπυράκι οπότε τα προϊόντα που χρησιμοποιώ πρέπει να είναι ειδικά κατά της λιπαρότητας και να προσφέρουν matte τελείωμα.


Όλα αυτά που έψαχνα τα βρήκα στην bb της Garnier που είναι για λιπαρές επιδερμίδες. Ό,τι υπόσχεται πραγματικά το πραγματοποιεί. 
Αν έχετε,λοιπόν, μεικτή ή λιπαρή επιδερμίδα  και ψάχνετε μια κρέμα που προσφέρει ενυδάτωση, δίνει ομοιόμορφη όψη,ματ αποτέλεσμα και καλύπτει τις λεπτές γραμμές του προσώπου τότε αυτή είναι η κρέμα που χρειάζεστε. 
Η κάλυψή της είναι μέτρια και έχει αντιηλική προστασία με spf 20 κάτι που είναι πολύ σημαντικό καθώς μας προστατεύει απο τις ακτίνες του ηλίου.


Η τιμή της είναι στα 9,90 και προσωπικά την αγοράζω απο το Hondos Center της περιοχής μου. Πριν μερικές μέρες αγόρασα απο την ίδια σειρά το conciler οπότε όποια ενδιαφέρετε μπορεί να περιμένει ανάλογο review.

Κυκλοφορεί σε 2 αποχρώσεις light και medium προσωπικά πέρνω το light αλλά αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα οπότε βρείτε αυτό που σας ταιριάζει.
(Προσοχή μην μπερδέψετε τις συσκευασίες και αγοράσετε την αντίστιχη bb που είναι για κανονικά δέρματα γιατι για τα λιπαρά δέρματα δεν ταιριάζει καθόλου επιλέξτε τη ψηλόλιγνη συσκευασία)

Αυτά απο εμένα
Σας φιλώ
Έφη

2 σχόλια:

  1. Και γω την αγαπω την συγκεκριμενη και την εχω παρει ηδη 3 φορες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ καλή επιλογή , την αγοράζω συχνά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή