Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Παστελ μαλλιά: η μόδα του καλοκαιριού

Γεια σας κορίτσια,


τα παστέλ μαλλιά είναι ένα trend που τώρα που καλοκαιριάζει το βλέπουμε όλο και πιο συχνά στα κεφάλια των διασήμων.

Φυσικά, οι ξένες celebs είναι αυτές που έχουν αποθεώσει το συγκεκριμένο look όπως η Alexa Chung και η Katy Perry, από Ελληνίδες κατά καιρούς κάποιες το έχουν υποστηρίξει με πιο πρόσφατη στη μνήμη μας την Φαίη Σκορδά.



Και ναι, ξέρω πως εμείς που δεν είμαστε διάσημες και πιθανότατα να δουλεύεις σε τράπεζα, θα βρεθείς χωρίς δουλειά αν πας μια μέρα στο γραφείο με φούξια τούφες. Αλλά να που οι εταιρίες καλλυντικών έχουν προνοήσει γι'αυτό και έχουν λανσάρει τα λεγόμενα hairchalks, παστέλ βαφές μαλλιών σε διάφορες μορφές οι οποίες φεύγουν είτε με το πρώτο είτε μετά από 3-4 λουσίματα.


Σας έχω μερικά προϊόντα τα οποία μπορούμε να βρούμε εύκολα στην αγορά και να κάνουμε την τρέλα μας, ρε παιδί μου, για ένα Σαββατοκύριακο.


Στα καταστήματα Body Shop θα βρεις τώρα τα ολοκαίνουρια και συλλεκτικά Hair Chalks. Διατίθενται σε δύο υπέροχες αποχρώσεις: Tickle Me Pink (αυτό που βλέπεις εδώ), μία ζωηρή ροζ απόχρωση για ξανθές και Falling For Blue, μία λαμπερή μπλε απόχρωση ιδανική για καστανές. Ο ιδανικός τρόπος για να φωτίσεις τα μαλλιά σου χωρίς τη δέσμευση της μόνιμης βαφής. Απλώς πέρασε το προϊόν στα σημεία που θες, έπειτα χτένισε και "κλείδωσε" το χρώμα από πάνω με λακ.
Τιμή: €10.00

 Η Bumble&Bumble παρουσιάζει τα περιορισμένης έκδοσης Spraychalks: μια συλλογή από τέσσερα στιγμιαίου στεγνώματος σπρέι, που διατίθενται σε 4 χρώματα: κόκκινο (blush), μοβ (lavender), πράσινο (mint, δηλαδή αυτό που βλέπεις εδώ) και μπλε (cobalt). Πρόκειται για spray με χρώμα που φεύγουν με το λούσιμο. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ψεκάσεις στα σημεία που θες και πάνω σε στεγνά μαλλιά. Extra tip: δώσε την ένταση που θες στο χρώμα ψεκάζοντας είτε πολύ κοντά είτε από πιο μαικριά.
Bonus info: Βαλ'το στη λίστα για τις επόμενες αγορές σου! Έρχονται από αρχές Ιουνίου αποκλειστικά στα Sephora.


Στα accessories μπορείς να βρείς αυτές τις κιμωλίες μαλλιών για να βάψεις ολομόναχη τα μαλλιά σου σε ότι χρώμα θέλεις και να βγουν με το πρώτο κι όλας λούσιμο.

Αυτά απο εμένα
Σας φιλώ
Έφη


4 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Τις κιμωλιες τις βρηκα στα accessories του mediteranean cosmos στην Θεσσαλονικη αλλα φανταζομαι πως θα υπαρχουν σε ολα τα accessories.Μπορεις επισης να τα αγορασεις απο το ebay κανοντας αναζητηση hair chalks!!!

      Διαγραφή
  2. Τις κιμωλίες τις έχω βρει στα accessories του Mediteranean cosmos στην Θεσσαλονικη,οποτε φανταζομαι οτι θα τα έχουν ολα τα accessories . Επισης μπορεις να τις βρεις και απο το ebay πολυ οικονομικα ψάχνοντας hair chalks

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κοίτα αν βρεις μέσω ίντερνετ να παραγγείλεις συμφέρει αλλά πρέπει να περιμένεις 25 με 30 ημέρες μέχρι να έρθουν !
    εαν έχεις υπομονή είναι ότι πρέπει !
    εγώ έτσι κάνω σε όσα τα βρίσκω πολύ φθηνότερα !
    σε όσα είναι σχεδόν ίδια η τιμή , τα αγοράζω από Ελλάδα !!
    Καλή επιτυχία κορίτσια !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή