Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Απλώστε σωστά το περίγραμμα χειλιών

Γεια σας κορίτσια,


η εφαρμογή του κραγιόν είναι το πιο εύκολο βήμα στο μακιγιάζ, οι περισσότερες γυναίκες δεν χρειάζονται καν εξάσκηση είναι σχεδόν «έμφυτο ταλέντο». Όμως, δεν είναι όλα τα χείλη σε ιδανικό σχήμα και χρειάζονται μικρές διορθώσεις.

Δείτε παρακάτω πως μπορείτε να βάψετε το κάθε σχήμα χειλιών ώστε να δημιουργήσετε το τέλειο σχήμα:
• Για τις διορθώσεις θα χρειαστείτε ένα μολύβι χειλιών σε nude ή σε ίδιο χρώμα με το κραγιόν σας, ένα concealer και πινέλο.
• Απλώστε πρώτα το concealer για να έχετε μια ομοιόμορφη βάση, κάντε το σωστό περίγραμμα με το μολύβι και περάστε το κραγιόν σας με ένα πινέλο για περισσότερη ακρίβεια.


Κάντε το σωστό περίγραμμα, ανάλογα με το σχήμα των χειλιών:

Λεπτά χείλη: κάντε το περίγραμμα των χειλιών έξω από το φυσικό σας περίγραμμα ακολουθώντας τις γραμμές του, ώστε να φαίνονται τα χείλη πιο γεμάτα. Μην ξεφύγετε περισσότερο γιατί το αποτέλεσμα δεν θα είναι αισθητικά όμορφο.

Λεπτό το άνω χείλος: κάντε το περίγραμμα στο άνω χείλος έξω από το φυσικό σας περίγραμμα, ενώ στο κάτω χείλος ακολουθήστε τις φυσικές του γραμμές.

Λεπτό το κάτω χείλος: κάντε το περίγραμμα στο κάτω χείλος έξω από το φυσικό σας περίγραμμα, ενώ στο άνω χείλος ακολουθήστε τις φυσικές του γραμμές.

Μεγάλα χείλη: κάντε το περίγραμμα των χειλιών μέσα από το φυσικό σας περίγραμμα, ώστε να μειωθεί ο υπερβολικός όγκος των χειλιών.

Μυτερά άνω χείλη: ξεκινήστε το περίγραμμα από τις γωνίες του άνω χείλους και χαράξτε μια ίσια γραμμή μέχρι την ένωση των χειλιών.

Άνισα χείλη: εδώ θέλει προσοχή για να δημιουργήσετε ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα. Ακολουθήστε τις γραμμές του φυσικού περιγράμματος μέσα και έξω από τα χείλη ώστε να εξισορροπήσετε το σχήμα τους.

Ίσιο το άνω χείλος: όταν λείπει η καμπύλη στη μέση του άνω χείλους. Δημιουργήστε ένα απαλό βαθούλωμα με το μολύβι χειλιών.

Αυτά από εμένα
Φιλάκια πολλά
Έφη

2 σχόλια: