Κυριακή, 3 Μαρτίου 2013

Βήμα βήμα για φυσικά μαλλιά απο Burberry

 Γεια σας κορίτσια, 
 

 
 μια ακόμα είδηση από το εξωτερικό όπου στη συλλογή του οίκου Βurberry "trench kiss" είδαμε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα, κάτι ανάλαφρο, απλό και σέξυ στα χτενίσματα των μοντέλων.Επικεφαλής του show ήταν ο διάσημος hairstlyist  Neil Moodie, ο οποίος δημιούργησε ένα φυσικό και κομψό look με ένα αισθησιακό στοιχείο χρησιμοποιώντας προϊόντα Moroccanoil.

Ο ίδιος εξηγεί το χτένισμα βήμα-βήμα:

- Το πρώτο βήμα ήταν να χωρίσω τα μαλλιά ελαφρά προς την δεξιά πλευρά-λίγο πιο δεξιά από το κέντρο- ώστε να δημιουργήσω μία φυσική χωρίστρα.

- Αφού χρησιμοποίησα το Moroccanoil Treatment για να προετοιμάσω τα μαλλιά για το styling, εφάρμοσα το Moroccanoil Volumizing Mousse στις ρίζες για να δώσω περισσότερο όγκο στην τρίχα.

- Στέγνωσα τα μαλλιά με πιστολάκι και την βούρτσα Moroccanoil Barrel Brush για να πετύχω ένα πλούσιο, φυσικό look με όγκο.

- Κρέπαρα ελαφρά τις ρίζες στην κορυφή του κεφαλιού, ψέκασα με Moroccanoil Luminous Hairspray και άφησα τα μαλλιά για λίγα λεπτά να στεγνώσουν. Μόλις στέγνωσαν, βούρτσισα τα μαλλιά προς τα πίσω, ώστε να δείχνουν ακόμα πιο λαμπερά στις ρίζες αλλά και απόλυτα φυσικά.

- Χρησιμοποιώντας ένα σίδερο για μπούκλες, τύλιξα τμήματα μαλλιών γύρω από αυτό για λίγα δευτερόλεπτα για να δημιουργήσω χαλαρά waves. Έκανα και πάλι πιστολάκι στα μαλλιά για να κάνω ακόμα πιο χαλαρό τον κυματισμό τους και να δημιουργήσω μία ελαφριά κίνηση μέσα στην τρίχα.

- Τέλος, ψέκασα με Moroccanoil Glimmer Shine Spray ώστε να πετύχω ένα λαμπερό και φωτεινό φινίρισμα.\

Εννοείτε πως αν θέλετε να πετύχετε ένα τέτοιο χτένισμα δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε ακριβώς τα ίδια προϊόντα αλλά και τα πιο οικονομικά μπορούν να έχουν ένα άψογο αποτέλεσμα!!

Αυτά από εμένα 
φιλάκια πολλά 
Εφη

2 σχόλια: