Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2012

Τέλεια φρύδια με 3 κινήσεις

Γεια σας κορίτσια, 

 τα φρύδια μπορούν να τονίσουν και το πιο άτονο βλέμμα αλλά και να "καταστρέψουν" το πιο έντονο. Είναι το σημείο το οποίο όλες οι γυναίκες πρέπει να περιποιούμαστε και να είναι πάντα στην εντέλεια. Σας έχω μερικά εύκολα βηματάκια με τα οποία μπορείτε μόνες σας στο σπίτι να έχετε ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα. 


  1.  Καταρχήν πρέπει να ορίσουμε την αρχή και το τέλος του φρυδιού μας. Παίρνουμε ένα ίσιο αντικείμενο και το τοποθετούμε κάθετα δίπλα στη μύτη . Βγάλτε με το τσιμπιδάκι όσες τριχούλες μένουν έξω από αυτή τη γραμμή.


 
2. Στη συνέχεια το κατάλληλο σημείο για να γίνει το τόξο (η καμπύλη) του φρυδιού
 το βρίσκουμε ενώνοντας πάλι δύο σημεία. Την άκρη της μύτης μας και το κέντρο του ματιού. 
3. Για το που πρέπει να τελειώνει πάλι ενώνουμε δύο σημεία. Την άκρη της μύτης μας και την εξωτερική άκρη του ματιού μας. Στην ευθεία ακριβώς πρέπει να είναι και το τέλος του φρυδιού μας.

 


  Τώρα για το πόσο λεπτό ή χοντρό είναι το φρύδι μας, αυτό είναι θέμα μόδας και προσωπικής επιλογής. Αν πονάτε όταν βγάζετε τα φρύδια σας, τότε δοκιμάστε το καλύτερα αφού κάνετε ένα καυτό ντους. Θα έχουν ανοίξει οι πόροι και δεν θα πονάτε πολύ. Εναλλακτικά, περάστε πρώτα από πάνω ένα παγάκι. Βοηθάει επίσης να κρατάτε σταθερά τραβηγμένο το δέρμα την ώρα που τραβάτε τις τρίχες!                                                                          Αυτά από εμένα
                                                                                  Φιλάκια πολλά
                                                                                       Έφη
Αν σας άρεσε το post μπορείτε 
να γίνετε μέλη στο blog μου πατώντας το κουμπάκι πάνω δεξιά ;)

4 σχόλια: