Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

2013, η χρονιά της....αφέλειας.

Γεια σας κορίτσια,


  αυτή είναι η χρονιά της.... αφέλειας!!! Δύο διάσημες γυναίκες που καθημερινά ασκούν τρομερή beauty και fashion  επιρροή σε χιλιάδες άλλες γυναίκες  (κυρίως στις χώρες τους)  έκαναν μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά τους και τα έκοψαν αφέλειες. Δύο μήνες πριν  η Kate Middleton η αγαπημένη των Βρετανών, προτίμησε μακριές αφέλειες τύπου Brigitte και δύο μήνες έπειτα (ναι, ζήλεψε :P ) η Michelle Obama έκοψε μακριές και πλούσιες αφέλειες που, κατά την γνώμη μου, της πηγαίνουν πολύ. Αλλά δες και εσύ...








Ποια σας αρέσει περισσότερο.;;
 Επιτρέψτε μου να ταχθώ με το μέρος της Michell Obama, της ταιριάζουν πολύ καλύτερα, την δείχνουν πιο νέα και πιο μοντέρνα. 
 Η Kate Middleton, (δε ξέρω αν φταίει η φωτογραφία) δείχνει σαν να φοράει περούκα και δεν ταιριάζουν στο μικρό πρόσωπό της. (ΝΑΙ, ζηλεύω που είναι πριγκίπισσα !!! :P)

        Πείτε μου και εσείς την άποψη σας, όσο αντικειμενικά την είπα και εγώ!!!
                                              Φιλάκια πολλά
                                                Έφη



Αν σας άρεσε το post μπορείτε να γίνετε μέλη
 στο blog μου πατώντας το κουμπάκι πάνω δεξιά ;)


2 σχόλια:

  1. Τελικά όλες θα θέλαμε να είμαστε πριγκίπισσες! Μη ζηλεύεις γλυκιά μου, σίγουρα έχεις κάτι που θα ήθελε αυτή και δεν το έχει! Όπως ας πούμε σαρκώδη χείλη ή γαλλική μυτούλα ;-)! Εγώ πάντως ψηφίζω πριγκίπισσα! Η Μισέλ είναι σαν μεταλού με αυτό το μαλλί! χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. XAXAXAXA!!!Μεταλλού!!Μου αρέσει η Μισέλ γιατί φαίνεται απλή και έξω καρδιάς, αυτά τα πρωτόκολα, δευτερόκολα, εξάκολα της Kate που δεν μπορεί ούτε να γελάσει πια...!!!
      ευχαριστώ για το σχόλια, φιλακιάα!!

      Διαγραφή