Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

5 tips για να αποκτήσεις sexy χείλη

 Γεια σας κορίτσια,

   ζουμερά, μεγάλα, σαρκώδη, ελκυστικά. Λέξεις που από μόνες τους δημιουργούν μια sexy εικόνα! Φαντάσου λοιπόν, ότι μπορείς όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά να τα χρησιμοποιούν οι άλλοι για τα δικά σου χείλη.


                                                                                        
    
  •   Μερικές από τις βασικότερες αιτίες που κάνουν κακό στα χείλη μας  είναι οι εξής:
- Περιβαλλοντικές: αν είσαι εκτεθειμένη στο κρύο, στον αέρα ή σε ένα ιδιαίτερα ξηρό περιβάλλουν είναι πολύ πιθανόν τα χείλη σου να αφυδατωθούν.
- Αλλεργίες/ ευαισθησίες: Κραγιόν μακράς διαρκείας ή ματ, οδοντόκρεμες, ροφήματα που βασιζόνται στα εσπεριοειδή ή ακόμη και κάποιες τροφές στις οποίες παρουσιάζεις αλλεργίες μπορεί να προκαλέσουν ξηρότητα στα χείλη σου.
- Δίαιτα: η αυστηρή δίαιτα και η έλλειψη της βιταμίνης Β έχει σαν συνέπεια αφυδατωμένα χείλη.
- Υγεία: μετά από μια τοπική αναισθησία στον οδοντίατρο θα έχεις παρατηρήσει ότι τα χείλη σου έχουν αφυδατωθεί. Ακόμη, ένα κοινό κρυολόγημα ή και κάποιες δερματικές παθήσεις όπως το έκζεμα μπορεί να έχουν τις ίδιες  ακριβώς συνέπειες. 


                                                                                          
  •  Απολέπιση: Βαλ' το στο beauty routine σου και ακολούθησέ το με συνέπεια: 2-3 φορές την εβδομάδα κάνε απολέπιση στα χείλη σου χρησιμοποιώντας είτε μια παλιά οδοντόβουρτσα είτε μια βαμβακερή πετσετούλα.

  • Δημιούργησε το δικό σου scrub και χρησιμοποίησέ το κάθε τρίτη μέρα. Πώς; Ανάμειξε μια κουταλιά μαύρη ζάχαρη, ελάχιστη κανέλα και λάδι μέχρι να φτιάξεις ένα αρκετά στέρεο μείγμα. Πέρασέ το με κυκλικές κινήσεις σε όλη την επιφάνεια των χειλιών. Δοκίμασέ την οπωσδήποτε! Πρόκειται για super συνταγή!

                                                                                          
  • Αφού κάνεις το scrub, πάρε μια βαμβακερή πετσετούλα και βρέξ'την με ζεστό νερό. Πέρασε τα χείλη σου για να αφαιρέσεις το μείγμα και θα έχεις απαλά και βελούδινα χείλη όλη την υπόλοιπη μέρα. Αν θέλεις περισσότερη ενυδάτωση, βάλε στην τσάντα σου ένα lip balm και χρησιμοποίησέ το όποτε νιώσεις την ανάγκη.

                                                                                         
  • Θα δεις τον καλό σου ή ευελπιστείς το νέο σου φλερτ να γύρει προς το μέρος σου και να σε φιλήσει; Μην βάλεις lip gloss! Κανένας άντρας δεν θέλει να φιλάει το κολλώδες στρώμα πάχους που υπάρχει πάνω στα χείλη σου γιατί αυτό που θέλει να φιλήσει είναι τα ίδια σου τα χείλη! Αντ' αυτού δοκίμασε ένα lip balm με γεύσεις που θα δώσει στα χείλη σου υπέροχο άρωμα και θα τα κάνει ακόμη πιο θελκτικά και απαλά χωρίς, όμως, να κολάνε.
                                                      Aυτά από εμένα
                                                       φιλάκια πολλά 
                                                        Έφη



Αν σας άρεσε το post μπορείτε να γίνετε μέλη
 στο blog μου πατώντας το κουμπάκι πάνω δεξιά ;)

4 σχόλια:

  1. εφη πολυ με αρεσε αυτη η δημοσιευση,μονο που θελει λιγη ωρα παραπανω .θα το κανω στη εξοδο του Σαββατου

    καλημερα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραία η συνταγή για το scrub,θα το δοκιμάσω!Φιλάκια! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή