Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Οι καλοντυμένες της χρονιάς

Γεια σας κορίτσια,

  αφού σε προηγούμενο post , "θάψαμε" κάποιες διάσημες κυρίες με την κατηγορία "Οι κακοντυμένες της χρονιάς", ήρθε η ώρα να επιβραβεύσουμε τις πιο στυλάτες και καλοντυμένες!!



Olivia Palermo: Αυτήν την ώρα, η Olivia απολαμβάνει τις διακοπές των Χριστουγέννων στο ειδυλλιακό St. Barths.Εγώ πάλι θυμήθηκα αυτή την εμφάνισή της στην Παρισινή Εβδομάδα Μόδας και εντυπωσιάστηκα για μια ακόμα φορά από τα καλλίγραμμα πόδια της και το στυλ της.



Αlexa chung: Μοντέλο, blogger, μουσική παραγωγός... Αυτό το κορίτσι έχει πολλά ταλέντα και πολύ ιδιαίτερο στυλ. Κάθε φορά που την βλέπω σκέφτομαι πως έχει μια ρετρό γοητεία επάνω της και οπωσδήποτε οι επιλογές της είναι ξεχωριστές, γι' αυτό και παραμένει στην επικαιρότητα

 

Mary-Kate & Ashley Olsen: Τα... αλητάκια της μόδας, διαθέτουν αυτό το cool attitude που χαρακτηρίζει μόνο ροκ σταρς. Τις ξέρουμε από μικρά κορίτσια, κι όμως είναι μόλις 23 ετών! Απίστευτό; Η προσωπική τους σειρά ρούχων, The Row, περιλαμβάνει τα πιο καλοραμμένα κοστούμια και τα πιο υπέροχα βραδινά φορέματα αποδεικνύοντας ότι διαθέτουν αυθεντικό στυλ.



Cara Delevingne: Ανακηρύχτηκε ως το μοντέλο της χρονιάς στα Βρετανικά Βραβεία Μόδας, είναι το νέο μοντέλο της καμπάνιας Burberry και διαθέτει τα πιο υπέροχα μαλλιά και τα πιο εντυπωσιακά φρύδια από όλες τις συναδέλφους της. Όσοι δουλεύουν μαζί της υποστηρίζουν ότι είναι ένας χαμαιλέοντας της μόδας. Μπορεί ανά πάσα στιγμή να μεταμορφωθεί από αγοροκόριτσο σε μια σοφιστικέ και glamorous ντίβα.





Υβόννη Μπόσνιακ: Τοtal black εμφάνιση για το όμορφο μοντέλο.Φαρδύ μαύρο παντελόνι που είναι hot και μαύρο ζιβάγκο, συνδυασμένο με δερμάτινο jacket. Σωστή επιλογή για τις κρύες βραδιές


Όλγα Φαρμάκη:  Κομψή εμφάνιση για την Όλγα.Εκπληκτικό μπορντό φόρεμα, το οποίο αναδεικνύει άψογα την ομολογουμένως τέλεια σιλουέτα της. Στα συν οι υπέροχες nude γόβες της. Εμφάνιση για αντιγραφή!




Victoria Beckham: Λατρεύω να την μισώ! Εσείς; Βρίσκεται διαρκώς σε ένα αεροπλάνο, μεγαλώνει 3 αγόρια και ένα κορίτσι, σχεδιάζει την δική της συλλογή και δεν παραλείπει να κάνει δημόσιες εμφανίσεις, όπως στο περσινό Wimbledon προμοτάροντας τις δημιουργίες της με τον καλύτερο τρόπο.



Τόνια Σωτηροπούλου: Η κοπέλα του James Bond  στην καινούρια του ταινία... για εμένα; βάζει κάτω τις περισσότερες ξένες celebrity με την ομορφιά και το σώμα της, μετά από την συνέντευξη της στον Πέτρο Κωστόπουλο αγαπήθηκε πολύ και οι στυλιστικές επιλογές της δίκαια την κατατάσσουν στις καλοντυμένες γυναίκες


                      
Τάμτα : Καλοντυμένη ; η Τάμτα μας έχει συνηθίσει στις εκκεντρικές εμφανίσεις, ομολογουμένως έχει υπέροχο σώμα και στυλ και για αυτό υποστηρίζει τα κομμάτια που φοράει!!

   Αυτές είναι οι γυναίκες που μας εντυπωσίασαν με το στυλ τους, την χρονιά που μας πέρασε, γυναίκες που κοιτάμε και ξανακοιτάμε, γυναίκες που θέλουμε να μοιάσουμε στυλιστικά. Αγαπημένη μου η Τόνια Σωτηροπούλου, εσάς;;;!!!!


                Φιλάκια πολλά
                    Έφη

Αν σας άρεσε το post μπορείτε να γίνετε μέλη
 στο blog μου πατώντας το κουμπάκι πάνω δεξιά ;)

6 σχόλια:

  1. Λατεύω Όλγα Φαρμάκη, η οποία κρατάει την ανάσα της από τη στενούρα του φορέματος! Αν κάνουμε ζουμ στην εικόνα θα διαπιστώσουμε ότι το ψεύτικο βυζί κοντεύει να εκραγεί από την υπερβολική πίεση! Θ Ε Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. XAXAXAXAXA!!!ΛΑτρευω το σχολιο σου!
      Ψηφισε την αγαπημενη σου!!!!!
      φιλακια

      Διαγραφή
  2. Cara Delevingne!
    panemorfi,nea,freskia kai me apsogo style!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι υπεροχη!!!!
      Ψηφισε την αγαπημενη σου πάνω δεξια!!!!!!
      φιλακιαααα

      Διαγραφή
  3. Kουκλα η Olivia,αλλά εγω λατρευω τις Mary Kate και Ashley Olsen! Αυτές ψηφίζω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εμένα μου αρέσει το όλο στυλάκι της Τονιας Σωτηροπουλου!!
      αλλα και οι διδυμες τα σπανε!!

      Διαγραφή