Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Πως θα διαλέξετε την σωστή γόβα

Γεια σας κορίτσια,

  οι γόβες και γενικά τα ψηλοτάκουνα παπούτσια είναι σύμβολο θηλυκότητας και τραβούν τα βλέμματα σε κάθε εμφάνιση. Γνωρίζουμε όμως, ποια από αυτά που κυκλοφορούν στο εμπόριο μας ταιριάζουν και μας κάνουν να σταθούμε πάνω τους για ώρες;

  • Ποιο είναι το σωστό μέγεθος
Προτού δοκιμάσετε ένα ζευγάρι, πρέπει να θυμάστε ότι τα πόδια σας είναι πάντα πρησμένα τις απογευματινές ώρες. Γι' αυτό είναι καλό, όταν πηγαίνετε για παπούτσια, να πηγαίνετε το απόγευμα για να βλέπετε έτσι πως θα είναι επάνω σας.

  • Τι κλίση έχει το τακούνι
Πρέπει το τακούνι να έχει τη σωστή κλίση ώστε το κέντρο βάρους να ισορροπεί με το σώμα. Έτσι, εκτός από σταθερότητα θα αποκτήσετε και άνεση στο περπάτημα. Πέρα όμως από την κλίση του τακουνιού, σημαντικό ρόλο παίζει και ο πάτος, δηλαδή η υπερυψωμένη σόλα στο μπροστινό μέρος της γόβας.

Πρέπει να γνωρίζετε ότι κάποια παπούτσια έχουν εσωτερικά τον πάτο και κάποια άλλα εξωτερικά. Το θετικό πάντως είναι ότι εάν για παράδειγμα το τακούνι σας έχει ύψος 12 εκατοστών και ο μπροστινός πάτος 3 εκατοστά, εσείς νιώθετε το περπάτημα στα 9 εκατοστά. Γι' αυτό τα παπούτσια που δεν έχουν πάτο είναι πιο κουραστικά.

                                                                          Αυτά από εμένα
                                                                         Φιλάκια πολλά
                                                                              Έφη

Αν σας άρεσε το post μπορείτε να γίνετε μέλη
 στο blog μου πατώντας το κουμπάκι πάνω δεξιά ;)




6 σχόλια:

  1. wraio post.... 9a to xw ypopshn m thn epomenh fora pou 9a paw gia goves! gt panta phgaina prwi! kai to apotelesma einai to vrady na me stenevane! :) eimai to neo soy melos...ela k apo dw an 9es...! http://beauty-inpink.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι και εγω ειχα αυτο το θεμα και απο τοτε που το καταλαβα πηγαινω μονο απογευματα!!!!
      Καλως ηρθες στην παρεα!!!

      Διαγραφή
    2. eyxaristw!!! :) k esy kalwsirthes sthn dikh moy!

      Διαγραφή
  2. Eγω πάλι έχω το άλλο πρόβλημα, το 39 με στενέυει και το 40 μου βγαίνει.... Προσφατα πήρα μία γόβα γκρι με πάτο μπροστα, αλλα μου εβγαινε και πάλι, ευτυχως με σώζει ο τσαγκαρης μου καθε φορά που βάζει τα απαραίτητα "αξεσουάρ" και την στενεύουμε!! χαχα!!! αν θελεις μπορεις να την δεις, την έχω στα fav accesoires!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα!!! Πω πω τι προβλημα και αυτο!!! σε εμενα οταν συνεβαινε εβαζα λιγο βαμβακι μπροστα!!!
      Παω να δω την γοβαααα!!

      Διαγραφή
  3. Αχ φιλεναδα με εσωσες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή