Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Οδηγός επιβίωσης...σε ψηλοτάκουνα

Γεια σας κορίτσια,

  
  πολλές φορές αναζητήσαμε τον απόλυτο οδηγό επιβίωσης πάνω σε ψηλοτάκουνα... Υπάρχει όμως;;;!! 
 Το 12ποντο, λοιπόν, δεν δέχεται άλλο να μένει παραγκωνισμένο και επιχειρεί να δώσει το δυναμικό "παρών".  Πως όμως μπορούν τα πόδια μας να αντεπεξέλθουν σε μια τέτοια δοκιμασία, χωρίς να μας εγκαταλείψουν στη μέση της βραδιάς;

Σάββατο σήμερα και πολλές θέλουν να φορέσουν το απόλυτο παπούτσι και αν η έξοδος κρατήσει πολύ και επιβάλει και χορό τότε ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω tips....!

  • Ξεκινάμε με ένα χλιαρό ποδόλουτρο για να χαλαρώσουμε. Αν το ποδόλουτρο δε σας εξιτάρει, τότε δοκιμάστε μια κρέμα.. Το ολιγόλεπτο μασάζ που θα κάνετε με τη κρέμα, θα αναζωογονήσει τα πόδια σας και θα τους προσφέρει την ξεκούραση που χρειάζονται πριν από την βραδιά.


  •  Προσοχή! Όχι πεντικιούρ με τρίψιμο στις σκληρές επιφάνειες απόψε! Δεν θα πάθετε και τίποτα να μην είναι τα πέλματά σας απαλά σαν μωρού. Περιποιηθείτε τις φτέρνες και βασιστείτε στις κρέμες. Τα σκληρά σημεία εμφανίζονται προκειμένου ο οργανισμός να ασφαλίσει τα πόδια σας από τον πόνο. Αν τρίψετε τα πόδια σας κάτω από τα δάχτυλα πχ σήμερα, απόψε θα πονέσετε διπλά! Θα είναι πιο ευαίσθητα και το δέρμα ταλαιπωρημένο με αποτέλεσμα όχι μόνο να δυσκολευτείτε απόψε αλλά να επιδεινώσετε τη σκλήρυνση μέσα στις επόμενες μέρες.
  • Πριν φορέσετε τα παπούτσια σας, τοποθετήστε τα μαγικά πατάκια, που απορροφούν τους κραδασμούς και σας δίνουν την αίσθηση ότι πατάτε σε μαλακό έδαφος. Μπορούμε να τα προμηθευτούμε σε πολύ χαμηλή τιμή από το super market. 
  •  Για να μην κουράζετε αδίκως τα πόδια σας, φορέστε τα παπούτσια σας λίγο πριν φύγετε από το σπίτι και όχι αρκετή ώρα πριν.
  •  Πριν καταφύγετε στον τσαγκάρη για να το βάλει στο καλαπόδι, δοκιμάστε να το φτιάξετε μόνες σας. Βάλτε λοιπόν ένα ζευγάρι χοντρές κάλτσες και φορέστε τα άβολα παπούτσια.
  • Εντοπίστε που ακριβώς σας στενεύει και στοχεύστε με το πιστολάκι των μαλλιών σας για μερικά λεπτά. Στη συνέχεια βγάλτε τις κάλτσες και δοκιμάστε τα παπούτσια για να δείτε αν ακόμη σας στενεύουν. Αν ναι, επαναλάβετε την διαδικασία.Αν παρόλα αυτά δεν παρατηρήσετε βελτίωση μετά από δυο τρεις επαναλήψεις, η επίσκεψη στον τσαγκάρη μοιάζει αναπόφευκτη.
Καλού κακού αφήστε στο αμάξι ή στην τσάντα σας ένα ζευγάρι μπαλαρίνες ή κάτι πιο άνετο που θα σας σώσει αν τελικά παραδώσετε τα όπλα.!




Αυτά από εμένα
Καλή διασκέδαση
Έφη





Αν σας άρεσε το post μπορείτε να γίνετε μέλη
 στο blog μου πατώντας το κουμπάκι πάνω δεξιά ;)


6 σχόλια:

  1. πολυ ωραιο ποστ! κι εγω υποφερω οποτε τα φοραω πολλες ωρες αλλα τι να κανουμε :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγω το ιδιο!
      Μπρος στα καλη τι ειναι ο πονος ομως!! χαχαχ
      φιλακιαα

      Διαγραφή
  2. Πολύ χρήσιμα tips :) Ευχαριστούμε!
    Φιλιά!

    http://dreamofbeauty22.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρησιμες συμβουλές, ευχαριστούμε!!! Αυτο για το τρίψιμο στα πελματα δεν το γνώριζα! Δεν εχω φορέσει ποτε ψηλοτάκουνα (ακόμα), πραγματικα δινουν άλλη χαρη σε μια γυναίκα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή