Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Τι εχω μέσα στο νεσεσέρ μου;;;!!

Γεια σας κορίτσια,

  σε αυτό το ποστ θα σας δείξω τι έχω μέσα στο νεσεσέρ μου. Το νεσεσέρ βασικά που χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση και έτσι έχω τα απολύτως απαραίτητα, λίγο πολύ αυτά είναι και τα προϊόντα που χρειάζεται μια κοπέλα η οποία ξεκινάει τώρα την ενασχόλησή της με το μακιγιάζ.!!! Ας ξεκινήσουμε λοιπόν!

Αυτό είναι το γλυκούλι νεσεσέρ μου, είναι από την χριστουγεννιάτικη κολεξιόν της MAC και από τότε που το πήρα δεν το αποχωρίζομαι ποτέ. Χωράει ακριβώς τα πράγματα που θέλω για το καθημερινό μου μακιγιάζ. 


Όταν η επιδερμίδα μου δεν μου κάνει "νούμερα" και αποφασίσει ότι δεν θα έχω κανένα σπυράκι "μπαμ" τότε αυτή η bb cream είναι ότι πρέπει. Ενυδατώνει, δίνει λάμψη και καλύπτει τυχών κοκκινίλες του προσώπου, είναι αυτή με την mat υφή και την έχω καταβολευτεί. 

Σε πρόσφατο ποστ σας μίλησα για αυτό το concealer. Πλέον έχει γίνει το αγαπημένο μου αφού το αποτέλεσμα του με αφήνει απολύτως ικανοποιημένη, καλύπτει, φωτίζει και ενυδατώνει ότι θέλουμε δηλαδή να κάνει ένα καλό concealer.


 Αυτή την περίοδο περνάω την φάση του ροζ!! Για αυτό αυτό το ρουζ είναι ότι πρέπει. Χρειάζεται μικρή ποσότητα στο πινέλο και δίνει πολύ ωραίο χρώμα!

Έπειτα έχω το πινέλο του ρούζ! Είναι από την MAX FACTOR και το είχα πάρει δωρεάν με την εγγραφή που είχα κάνει στο My beautique. Εντάξει για δωρεάν πινέλο είναι σούπερ!! 


Αγόρασα την μάσκαρα αυτή έχοντας μια μικρή επιφύλαξη καθώς δεν είχα ακούσει τα καλύτερα. Εμένα με βόλεψε όμως πάρα πολύ και χαρίζει ένα πολύ φυσικό look. Ότι πρέπει δηλαδή για πρωινή καθημερινή χρήση. 

Τέλος έχω αυτό το μαγικό βαζάκι με το lip butter του KORRE, σε άρωμα γιασεμί. Αφήνει τα χείλη απαλά, ενυδατωμένα και λαμπερά!



Αυτά είναι όλα τα προϊόντα που έχω στο ροζουλί νεσεσέρ μου, είναι τα απολύτως απαραίτητα για το καθημερινό μου μακιγιάζ. Όταν θέλω να βαφτώ για βραδινή έξοδο τότε επιστρατεύω τα μεγάλα μέσα!!! 
  
Εσείς κορίτσια έχετε κάποιο από αυτά τα προϊόντα που χρησιμοποιείται συχνά; 

Φιλάκια πολλά
Έφη 



Αν σας άρεσε το post μπορείτε να γίνετε μέλη
 στο blog μου πατώντας το κουμπάκι πάνω δεξιά ;)






10 σχόλια:

  1. πολύ όμομρφο το περιεχόμενο του νεσεσερ σου αλλά και το ίδιο το τσαντάκι!! =)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολύ ωραίο το νεσεσερ σου και αφού είναι MAC τι να λέμε τώρα !Ωραία τα πραγματάκια σου που έχεις μέσα καθώς και το lip butter του κορε ειναι πολύ ωραιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστώ πολύ !!!
      με εχει βολέψει πολύ το lip butter!!
      φιλακιαα

      Διαγραφή
  3. Το νεσεσέρ είναι καταπληκτικό!!!!
    Ωραίο περιεχόμενο!!!
    Το ίδιο lip butter έχουμε ... ούτε εγώ το αποχωρίζομαι :)
    xxx
    http://itsallaboutbeautybydemyfil.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το έχω λατρέψει, μα κανει τα χείλη τέλειαααα!!!
      φιλακιααα

      Διαγραφή
  4. Πραγματικά πολύ όμορφο νεσεσέρ! :) Αχ,αυτό το lip butter του Κορρέ..Έχω δοκιμάσει με ρόδι,είναι απίστευτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. :)
      έχει πολλούς λάτρεις αυτο το lip butter τελικα!!!!!
      ευχαριστώ πολύ φιλακιααα

      Διαγραφή
  5. πω πω, αυτό το Lip butter γιασεμί το χρησιμοποιώ κι εγώ! η μυρωδιά του με ταξιδεύει σε άλλους πολιτισμούς! απλά τέλειο!!
    Καλά τρέλα το νεσεσέρ! Να το χαίρεσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή