Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

4 Tips για να βγείτε από το σπίτι σας,το πρωι λαμπερή

 Γεια σας κορίτσια, 


Η αγαπημένη makeup artist της Kate Hudson και της Gwyneth Paltrow εξηγεί πώς μπορείτε να δείχνετε υπέροχη ακόμα και αν η κούραση και η αϋπνία δεν σας αφήνουν να νιώθετε στα καλύτερά σας!

1. Ξεκινήστε πλένοντας το πρόσωπό σας με κρύο νερό. Στη συνέχεια, και ενώ η επιδερμίδα σας είναι ακόμα νωπή, απλώστε μια γενναία ποσότητα ενυδατικής σε όλο το πρόσωπο και τον λαιμό.

2. Ακόμα και αν δεν φοράτε concealer καθημερινά, σε αυτή την περίπτωση θα το χρειαστείτε. Απλώστε το κάτω από τα μάτια για να καμουφλάρετε την κούραση- επιλέξτε ένα με κίτρινα undertones και να έχει ελαφριά υφή, ώστε να γίνεται ένα με την επιδερμίδα. Αν είστε κρυωμένη και έχετε κόκκινη μύτη, απλώστε λίγο φον ντε τεν αλλά κρατήστε το όσο πιο ελαφρύ γίνεται. 

3. Αν δείχνετε χλωμή, προτιμήστε να απλώσετε μια ενυδατική με χρώμα και, όσο και αν σας φαίνεται καλή ιδέα, αποφύγετε το self tan ή το bronzer- το πιο πιθανο είναι πως δεν θα έχετε το κουράγιο και την υπομονή να τα απλώσετε σωστά και το αποτέλεσμα δεν θα σας κολακεύει. Δώστε λίγο χρώμα υγείας στα μάγουλα με ένα κρεμώδες blush αντί για σκόνη, γιατί συνήθως η κουρασμένη επιδερμίδα είναι και αφυδατωμένη και το blush σε σκόνη δεν στρώνει καλά. 

4. Στο θέμα μακιγιάζ, αποφύγετε το eyeliner, τη σκιά και τη μάσκαρα- προτιμήστε απλά να "γυρίσετε" τις βλεφαρίδες σας με το ειδικό ψαλιδάκι. Απλώστε στα χείλη ένα balm με διάφανο χρώμα, που θα τα κρατήσει ενυδατωμένα και θα δώσει μια πολύ απαλή, φυσική αίσθηση χρώματος. 

                                                       Αυτά από εμένα
                                                         Φιλάκια πολλά
                                                                  Έφη


Αν σας άρεσε το post μπορείτε να γίνετε μέλη
 στο blog μου πατώντας το κουμπάκι πάνω δεξιά ;)

1 σχόλιο: