Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Δώρα για τον Άγιο Βαλεντίνο (αυστηρά για άντρες)

Γεια σας αγόρια,

 αυτό το ποστ είναι κάτι σαν συνωμοσία γυναικών. Ναι μπορεί να σου λέει ότι δεν πιστεύει στον Άγιο Βαλεντίνο, ότι γιορτάζεται κάθε μέρα κτλ κτλ κτλ, αλλά εκείνη την ημέρα ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΔΩΡΟ. (σου μιλάω ως γυναίκα, εμπιστεύσου με!)

 Σου έχω μερικά, οικονομικά και μη, για κάθε τσέπη δωράκια που μπορείς να βρεις εύκολα στα μέρη που εσύ σιχαίνεσαι να πηγαίνεις αλλά αυτή λατρεύει.



Μ' αγαπά... Δε μ' αγαπά... Μ' αγαπά! Το ραβδάκι της Sephora και οι 10 καρδιές για το μπάνιο με άρωμα φράουλας θα αρωματίσουν και θα απαλύνουν το νερό του μπάνιου. Ένα ραβδάκι αγάπης για να προσφέρεις στην αγαπημένη σου. (€4.90)

Για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου η L'Occitane λανσάρει μια συλλεκτική σειρά, την Spring Cherry με βάση το κεράσι. Το σαπούνι σε σχήμα πεταλούδας κοστίζει μόλις €3.00 αλλά στον πάγκο της L'Occitane μπορείς να βρεις μια ολοκληρωμένη σειρά (άρωμα, body lotion, gel) και να ξοδευτείς λίγο περισσότερο! 

 Με το χέρι στην καρδιά... Ή πλήθος καρδιών στα νύχια με το νέο 100% ρομαντικό Nail Patch της Sephora. Για να παίξετε τον έρωτα στα δάχτυλά σας!
Nail Patch Art Valentine's Day (€8.90).

 Τα κραγιόν Rouge in Love της Lancome λανσαρίστηκαν ακριβώς έναν χρόνο πριν, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Και αυτό το κραγιόν, λόγω ονόματος, πρέπει να μπει στην λίστα με τα δώρα που θα ήθελες να κάνεις! (€27.00).(Ναι, 27 ευρώ για ένα κραγιόν, ψάχνω να βρω δικαιολογία......δεν βρίσκω :P)!!!!!!

Συλλεκτικό άρωμα του οίκου Givenchy, Very Irresistible το οποίο βγαίνει σε limited edition συσκευασία αποκλειστικά για του Αγ. Βαλεντίνου! Συγκεκριμένα, η συλλεκτική συσκευασία έχει στο κουτί του ένα τετράφυλλο τριφύλλι, σύμβολο το οποίο δείχνει ότι θα είναι τυχερή στην αγάπη!
 

Ένα άρωμα για του Αγίου Βαλεντίνου είναι πάντα μια πολύ ωραία ιδέα. Αρκεί να του δώσεις κέρμα και να αποφύγεται τον τσακωμό (ναι, είμαι προληπτική). Και τι καλύτερο από ένα άρωμα αφιερωμένο στον έρωτα και την αγάπη, όπως το Amor Amor της Cacharel. Δύο φορές (Amor Amor) γιατί η αγάπη θέλει δύο (€69.74/50ml).

Είδες, προσπάθησα να καλύψω ευρείες γκάμες τιμών και προϊόντων. Αυτή η μέρα θέλει κόκκινο χρώμα, καρδούλες και λουλούδια. Μια μέρα μακριά από την μιζέρια και την καθημερινότητα. Ελπίζω να σε βοήθησα!!!

Έφη



3 σχόλια:

  1. Το καλύτερο δώρο είναι 1 λουλούδι και 1 φιλί !Τίποτε παραπάνω !Τα υπόλοιπα είναι για να πουλάνε οι εταιρίες !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βασικα το καλύτερο δώρο είναι το κραγιόν των 27 ευρώ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή