Δευτέρα, 15 Απριλίου 2013

Μικρά μυστικά για υπέροχο νυφικό μακιγιάζ

Γεια σας κορίτσια,

είναι εκείνη η ημέρα που συγκινεί ακόμα και τις πιο δύσπιστες, εκείνη η ημέρα που πρέπει όλα να είναι άψογα πάνω σας. Μην ξεχνάτε ότι το μακιγιάζ είναι από τα πιο σημαντικά στοιχεία που πρέπει να προσέξετε. Θα αποτυπωθεί σε εκατοντάδες φωτογραφίες που θα έχετε για μία ζωή, θα σας δουν όλοι σας οι καλεσμένοι, θα θέλετε πάνω από όλα εσείς να είστε εντυπωσιακές και όμορφες.Κάποια μικρά μυστικά τα οποία σίγουρα θα σας βοηθήσουν είναι τα εξής :

Διαλέξτε ένα primer: Θα σας ενυδατώσει και θα προετοιμάσει την επιδερμίδα σας για το μακιγιάζ. Επιλέξτε το ανάλογο που ταιριάζει στον τύπο της επιδερμίδας σας και τοποθετήστε το πριν από τη βάση. Είναι ένα προϊόν που χαρίζει επιπλέον διάρκεια στο make up look σας.

Αποφύγετε τις υπερβολές: Δεν υπάρχει κανένας λόγος να δείχνετε σαν να έχετε σοβά επάνω σας ή οι βλεφαρίδες σας να έχουν δέκα στρώσεις μάσκαρα. Όλα με μέτρο, αποφύγετε τα λάθη του μακιγιάζ.

Η σωστή βάση: Είναι αυτή που θα σας χαρίσει ένα άψογο αποτέλεσμα και μία τέλεια επιδερμίδα. Επίσης θα συγκρατήσει δάκρυα και ιδρώτα και δε θα χαλάσει το μακιγιάζ σας, δεν θα τρέξει η μάσκαρα, δεν θα σπάσει η βάση.

Μην αμελήσετε τις λάμψεις: Ταιριάζουν τέλεια στο νυφικό μακιγιάζ σας και σας χαρίζουν ένα λαμπερό αποτέλεσμα που είναι ιδανικό για την εμφάνιση της μεγάλης εκείνης ημέρας.

Ενυδατώστε τα χείλη: Πριν το κραγιόν επιλέξτε να ενυδατώσετε τα χείλη σας για να στρώσει καλύτερα το κραγιόν και να κρατήσει παραπάνω. Βέβαια να ξέρετε ότι θα χρειαστεί να το ανανεώσετε.

Αν τα ακολουθήσετε δεν θα έχετε τίποτα να φοβάστε!!
Η ώρα η καλή
Έφη
 xoxo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου