Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Η καινούρια μου Axel τσαντούλα

Γεια σας κορίτσια,
  οι περισσότερες από εμάς γνωρίζουμε την εταιρεία axel accesories,είναι μια εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο των γυναικείων αξεσουάρ από το 1999, με επιτυχημένη πορεία στην Ελλάδα, Κύπρο, Ισπανία, Ιταλία και σε άλλα ευρωπαϊκά κράτη, με συνεχόμενη ανάπτυξη και γοργούς ρυθμούς. Στα καταστήματά της υπάρχουν αξεσουάρ, τσάντες, ρούχα, παπούτσια. Ότι χρειάζεται μια γυναίκα από ένα κατάστημα για να είναι ντυμένη με την τελευταία τάση της μόδας από την κορυφή μέχρι τα νύχια.
  Σε μια επίσκεψή μου στο Mediterranean cosmos στην Θεσσαλονίκη είδα ότι άνοιξε κατάστημα Axel, έτσι ενώ προσπάθησα να συγκρατηθώ δεν μπόρεσα και μπήκα μέσα. Το κατάστημα είναι πολύ προσεγμένο και καθαρό και η διακόσμηση πανέμορφη,οι πωλήτριες είναι χαμογελαστές και πρόθυμες για να σε εξυπηρετήσουν.
  Όσο αναφορά στα ρούχα, η ποικιλία δεν είναι μεγάλη, πρόσεξα ότι έχουν κυρίως μάλλινα μπλουζάκια σε military ύφος και πράσινους χρωματισμούς, την τελευταία τάση της μόδας δηλαδή, ενώ υπάρχουν πολλά σχέδια σε κασκόλ, φουλάρια, σκουφάκια και διάφορα αξεσουάρ, όλα πανέμορφα. Τις τιμές τις θεωρώ λίγο τσιμπημένες αλλά η ποιότητα τους είναι άριστη.
  Η προσοχή μου στράφηκε στις τσάντες. Τσάντες μικρές, μεγάλες, για πρωί για βράδυ για όλα τα γούστα.!!! Τρελάθηκα!!!! Διάλεξα μια μικρή τσάντα σε ζεστές σοκολατί αποχρώσεις, λουστρίνι η οποία κλείνει μπροστά. Έχει αλυσίδα για να την κρεμάσουμε από τον ώμο αλλά εγώ προτιμώ να την κρατάω σαν φάκελο. Μόλις την είδα είπα αυτή είναι.! Η τιμή της; 29 ευρώ.Μου φάνηκε φυσιολογική για αυτή την μάρκα. Η συσκευασία είναι υπέροχη, πρόκειται για αυτό το κουτί σε καφέ χρώμα με πράσινα πουά το οποίο κλείνει μπροστά με μαγνήτη, εννοείτε θα το χρησιμοποιήσω ως κουτί αποθήκευσης για τα καλλυντικά μου ή κάτι άλλο Ακόμα και η σακούλα στην οποία έβαλε η κοπέλα το κουτί με την καινούρια μου τσαντούλα ήταν πανέμορφη και στυλάτη.
Η axel  στηρίζει την Ελλάδα και επιδεικνύει τις ελληνικές ομορφιές, αφού και στο lookbook autumn-winter 2013 παρουσιάζει μια από τις ομορφότερες πόλεις της Ελλάδας, την Καστοριά και 2 περιοχές το Δησπηλιό και τα Άνω Κρανιώνα, οι εικόνες φοβερές και τα ρούχα των μοντέλων ταιριάζουν απόλυτα στο φθινοπωρινό τοπίο. 
 Η εταιρεία κάνει συχνά προσφορές σε πολλά προϊόντα της, επίσης έχει και κάρτα μέλους η οποία διατίθεται δωρεάν και συλλέγοντας πόντους μας δίνει διάφορες εκπτώσεις κτλ!!  Διαθέτει και ηλεκτρονικό κατάστημα στο οποίο μπορούμε να κάνουμε τις αγορές μας και πολύ συχνά βγάζουν και προϊόντα σε προσφορά. Την τσάντα θα την εγκαινιάσω σήμερα κι όλας στην βραδινή μου έξοδο.
Έχετε αγοράσει κάποιο προϊόν αυτής της εταιρείας; Πιο είναι το αγαπημένο σας; 


                Αυτά από εμένα
                Φιλάκια πολλά
                        Έφη


19 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφη τσάντα! με γειά σου!
    Και εγώ αγαπώ την Axel!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Σε ευχαριστω πολυ Μαριαννα μου, να σαι καλα!!
      Έχει τελεια καταστηματα και υπεροχα πραγματακια!!!
      φιλακιααα

      Διαγραφή
  2. τα χρωματα αυτα τα χρησιμοποιει συχνα ο Παρλιαρος στην ζαχαροπλαστηκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραίο τσαντάκι...Άσε οι τσάντες axel είναι έρωτας...Έχω βάλει κ εγώ μια στο μάτι..Και έχω και μερικές στην συλλογή μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ και εγω της αγαπω!!!!! Χθες που πηγα εβαλα πολλες στο ματι, την επομενη φορα θα μπω με κλειστα ματια. δεν γινετε αλλιως!! χιχιχι
      φιλακιαα

      Διαγραφή
    2. Εγώ πολλές φορές περιμένω τις εκπτώσεις που τα βάζουν μισή τιμή

      Διαγραφή
    3. Ναι εχουν καλες εκπτωσεις, περιμενω τωρα για να παρω κανενα πορτοφολακι!!!
      φιλακιααα

      Διαγραφή
  4. Πολύ ωραία η τσάντα κ τέλεια η συσκευασία! Μου αρέσουν κ μένα πολύ οι τσάντες Axel! Έχουν φοβερή ποιότητα :)
    Φιλιά!

    http://dreamofbeauty22.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω πολυ γλυκια μου!! Είναι τελεια η συσκευασια! Την εχω στολίσει ήδη στο δωματιο μου!!χιχι!!
      φιλακιαα

      Διαγραφή
  5. Τρομερη! Πολυ όμορφη, και παει με το καινούριο σου καφέ κραγιόν!!! :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όντως!!! ειναι χρωμα που δεν θα με δεσμευσει αφου τα περισσοτερα φθινοπωρινα ρουχακια ειναι αυτο το χρωμα!!!
      Φιλακιααα

      Διαγραφή
  6. Πανέμορφοοοοοοοοοοοοο!!!!
    Με γεια σου!!! Να το χαρεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. παρα πολυ ωραια!!! με γεια σου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή