Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Καθημερινό μακιγιάζ απο το Α ως το Ω

Γεια σας κορίτσια μου,
  σε αυτό το Post θα σας δείξω τα προϊόντα που χρησιμοποιώ στο καθημερινό μακιγιάζ, από την κρέμα προσώπου μέχρι το κραγιόν!! Ας αρχίσουμε λοιπόν,




1. La roche posay effaclar K 
H ενυδατική κρέμα που χρησιμοποιώ εδώ και αρκετούς μήνες. Είναι κατάλληλη για λιπαρά δέρματα με τάση ακμής(όπως το δικό μου!). Την χρησιμοποιώ πρωί και βράδυ, βάζω μια μικρή ποσότητα και είναι αρκετή για όλο το πρόσωπο. Είμαι πολύ ευχαριστημένη και θα συνεχίζω να την αγοράζω.

2. The body shop Tea tree pore minimiser 

Το καινούριο μου απόκτημα. Το αγόρασα με μια μικρή επιφύλαξη γιατί οι απόψεις για αυτή την κρέμα διίστανται. Είναι μια κρέμα τζέλ την οποία την βάζω μετά την ενυδατική σε όλο το πρόσωπο, χρησιμοποιείται ως Primer και ισχυρίζεται ότι μικραίνει τους πόρους. Εμένα προσωπικά με βολεύει πολύ, το make up απλώνεται πολύ καλύτερα και εκτός του ότι κάνει ότι υπόσχεται η μυρωδιά του είναι πολύ ωραία!

3.korre foundation

To καθημερινό μου make up, προσφέρει μέτρια κάλυψη, δεν είναι βαρύ και γίνετε ένα με την επιδερμίδα μου. Είναι ιδανικό για λιπαρές επιδερμίδες καθώς το τελείωμα του είναι ματ και περιέχει ρόδι  το οποίο έχει σημαντικές αντιστυπτικές ιδιότητες και συσφίγγει τους πόρους. Είμαι πολύ ευχαριστημένη και την αγοράζω εδώ και πολύ καιρό.

4. blusher by H&M

Συνεχίζω το μακιγιάζ μου με το ρουζ, συνήθως προτιμώ αυτό το χρώμα (n.5 bronzer) το εφαρμόζω με κλασσικό πινέλο για ρουζ. Το αγόρασα απο το H&M κάτω απο 2 ευρώ. Η απόδοση του είναι τέλεια αλλά χρειάζεται ανανέωση ανά 4 - 5 ώρες.

5. lip balm 
Lip balm από την Lip Natural. Είναι τόσο γλυκούλι που όταν το είδα στο φαρμακείο δεν μπόρεσα να μην το πάρω, η τιμή του είναι στα 1 ευρώ.  Έχει διάφορες μυρωδιές, εγώ έχω το κεράσι και μυρίζει πάρα πολύ έντονα και γλυκά. Το χρησιμοποιώ πριν το κραγιόν για να ενυδατωθούν τα χείλη και να εφαρμοστεί καλύτερα το κραγιόν. 

6.Bronzer H&M
Τεράστιο μέγεθος από το H&M  και πολύ καλή απόδοση. Το χρησιμοποιώ στα πλαϊνά της μύτης και στο μέτωπο για σκιάσεις. Με βολεύει πολύ και το εφαρμόζω και αυτό με το πινέλο του ρουζ. 

7. Highligter victoria

Το highligter το χρησιμοποιώ κατά μήκος στη γέφυρα της μύτης για λάμψη και στα ζυγωματικά. Το αγόρασα απο τα jymbo 1,90 ευρώ. Υποτίθεται ότι πατώντας το κουμπί από πίσω θα έβγαινε το προϊόν στο βουρτσάκι μπροστά, αλλά αυτό δεν δουλεύει (!!!!!). Έτσι ανοίγω το καπάκι από πίσω και το χρησιμοποιώ έτσι.  Είμαι πολύ ευχαριστημένη για την τιμή του. Σίγουρα θα το ξανά αγοράσω. 

8. ΜAC pink pearl pop 
Το καινούριο μου κραγιονάκι δεν είναι σκούρο ούτε πολύ έντονο έτσι το χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση, αφού προσφέρει και μια διακριτική λάμψη που μου αρέσει πολύ.

9.MAC zoom lash
 Μάσκαρα που φοράω παντού και πάντα (την έχω φορέσει και στον αρραβώνα μου και με έβγαλε ασπροπρόσωπη) έιναι έντονη και κάνει τις βλεφαρίδες κατράμι και τεραστιότατες. Δεν έχω κάτι άλλο να πω, είναι ΤΕΛΕΙΑ. (Η τιμή βέβαια είναι τσουκτερή αλλα οκ!!! :P )

10. essence eye liner pen
 
Τέλος χρησιμοποιώ αυτό το eye liner σε μορφή στυλό καθώς δεν μπορώ με τίποτα άλλο να κάνω την γραμμή στο μάτι. Η τιμή του είναι στα 1.99, δεν είναι όσο μαύρο το ήθελα αλλά με βολεύει το πινελάκι που έχει, περιμένω να τελειώσει για να δοκιμάσω κάποιο άλλο (αν έχετε κάποιο να μου προτείνεται θα το εκτιμούσα!!!!). 

Αυτά χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση, μπορεί να είναι 10 προϊόντα και μεγάλο ποστ αλλά η ώρα που κάνω να βαφτώ είναι περίπου 15 λεπτά. Δεν χρησιμοποιώ πολύ - πολύ σκιές, προτιμώ τα έντονα χρώματα κραγιόν και  στο βραδινό μακιγιάζ το μόνο που αλλάζω τις περισσότερες φορές είναι η γραμμή του eye liner (γίνετε πιο χοντρή) και το χρώμα του κραγιόν (πιο σκούρο).
Εσάς πιο είναι το δικό σας αγαπημένο προϊόν στο μακιγιάζ; Επίσης θέλω πολύ να μου προτείνεται κάποιο eye liner στυλό!!! 

                   Σματς σμουτς 
   Έφη

3 σχόλια:

  1. wraio post mou edwses idees me to proion twn body shop..gia eye liner epeidi k mena me voleuei auti i mutoula xrisimopoiw edw kai xronia tis avon...genika polla kalluntika tous opws k ta kragion pou de feugoun k de xreiazesai lip balm gt einai tromera enudatika...akoma k me skasmena xeili ta xrisimopoiw gia na ta kanw apala...(eksou k merikes fores mesa sto spiti foraw kragion :p ) einai se vazaki to eye liner kai vgainei tetoia mutoula k xrisimopoieitai sa to stulo..oi times einai trela epomenws olo k dokimazw pragmata!!!a!to xrwma tou einai mauro alla katrami!!!sumvouli apo mia akomi arravwniasmeni follower sou !!! kali arxi!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το προιον των body shop μου αρέσει πάρα πολύ, ταίριαξε κουτί στην επιδερμίδα μου! ελπίζω να σε βολέψει και εσενα!αααα σε ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σίγουρα θα τα δοκιμάσω!!!
    φιλακια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμένα το αγαπημένο μου προϊόν μακιγιάζ είναι το eye liner, γενικά κάνω κάπως έντονα βαψίματα.. Ένα τέτοιο στυλό που σε βολεύει είχα πάρει παλιότερα από τα Sephora με δυνατό μαύρο χρώμα και εύχρηστο αλλά στέγνωσε γρήγορα και δεν ξανά πήρα. Δεν ξέρω εάν ήταν προβληματικό το συγκεκριμένο ή όλη η σειρά πάντως.
    Εδώ και λίγο καιρό δοκίμασα την ενυδατική του korres brightening cream με άγριο τριαντάφυλλο και με ξετρέλανε!
    Πολύ ωραίο ποστ και οι φωτογραφίες πολύ χρήσιμες, Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή