Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Μια όαση μέσα στην Αθήνα!

Γεια σας κορίτσια,
 μπορεί το blog να αναφέρετε κυρίως σε μακιγιάζ, μόδα κτλ αλλά τι να τα κάνουμε όλα αυτά αν είναι να καθόμαστε στο σπίτι μας. Παρότι οι καιροί είναι δύσκολοι για εξόδους, οι καλοί και φθηνοί χώροι για διασκέδαση και φαγητό είναι σωστό να ακούγονται (και να γράφονται!!)

  Μια φρέσκια άφιξη στην πλατεία των Προσκόπων στο Παγκράτι, έχει έρθει να κάνει αισθητή την παρουσία της ακούγοντας στο όνομα "Πλατεία Καλαμακίου" και έχει γίνει μόνιμο στέκι των καλοφαγάδων της περιοχής και όχι μόνο.
  Το μαγαζί πολύ προσεγμένο, μοντέρνο και περιποιημένο σε προκαλεί να μπεις και να δοκιμάσεις τις γεύσεις του. Η παρέα του μαγαζιού κατακλύζεται από άντρες, οι οποίοι με "επικεφαλή" τον ιδιοκτήτη του, καλωσορίζουν με χαμόγελο και ευχάριστη διάθεση τους πελάτες. Τα κάτασπρα τραπέζια και η όλη διακόσμηση και διάθεση σε κάνουν να νιώθεις ότι για τις μερικές ώρες που θα περάσεις μέσα στο μαγαζί είσαι εκτός Αθηνών, ίσως σε κάποιο νησί, ίσως σε κάποιο πολύ οικείο περιβάλλον γεγονός που σου φτιάχνει την διάθεση.




 Στο μαγαζί θα βρείτε κυρίως κρεατικά αλλά και λαχανικά (για τους πιο υγιεινιστές) . Τα κρεατικά σερβίρονται κυρίως σε καλαμάκι, και θα βρείτε μεγάλη ποικιλία. Υπάρχουν φυσικά τα κλασσικά (μοσχάρι, χοιρινό, κοτόπουλο <--- το αγαπημένο μου!!!) αλλά θα βρείτε και πρωτότυπα καλαμάκια για τους πιο τολμηρούς γευσιγνώστες (γαρίδα, χταπόδι, ξιφία). Σε καλαμάκι σερβίρεται επίσης και χαλούμι και μανιτάρια! Θα βρείτε και καταπληκτικά πιάτα κεμπάπ, μοσχάρι, γαλοπούλα και ότι τραβάει η όρεξή σας..!!
  Υπάρχει μια  υπέροχη ποικιλία από ελιξίρια, κοκτέιλ τα οποία θα τα βρείτε μόνο σε αυτό το κατάστημα. Το αγαπημένο μου; Η μηλομελιά, ένα ελιξίριο με βάση το ρακόμελο και το μέλι, σερβίρεται σε ποτήρι του κρασιού σε μορφή γρανίτας <3


Αν θέλετε να ξεφύγετε και να φάτε καλά, αυτό το μέρος είναι που ψάχνετε...!!!Η οδός είναι Αμύντα 6, Καλλιμάρμαρο και είναι ανοιχτά απο τις 12:00 μέχρι και τις 1:30 τα ξημερώματα!!

 Αυτά από εμένα
     Φιλάκια πολλά
      Έφη


5 σχόλια:

  1. Πραγματικά πολύ ωραίο μαγαζί με ωραίες γεύσεις και ιδιαίτερες !Ανάλογα το γούστο βέβαια !
    Εμένα μου αρέσει πάντως πολύ!!

    Τ. Λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εμενα μου αρεσουν πολυ οι γευσεις και το περιβαλλον του μαγαζιου!!!ειμαι θαμωνας!!

      Διαγραφή
  2. ξερεις Εφη με αρεσουν και εμενα αυτα τα ψητοπωλεια και ειδικα αυτα που εχουν κρεατικα και ποιο πολυ τα σουβλακια με γευσεις διαφορετικες.ειμαι σιγουρη οτι θα το επισκευτω λιαν συντωμος,,

    ζητω οι θερμιδες.......πλακα κανω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ζήτω ζήτω!!!! χιχιχι!!!
      αν με πετυχεις καμια φορα στο μαγαζι μην διστασεις να μου μιλησεις!!
      φιλακιαα

      Διαγραφή
  3. Αξίζει πολλά το μαγαζί !

    ΑπάντησηΔιαγραφή