Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Εξαφάνισε το σπυράκι της τελευταίας στιγμής...!!!

  Ετοιμάζεσαι για έξοδο και ενα ενοχλητικό σπυράκι έχει κάνει την εμφάνισή του...??? DONT PANIC!!!
σου έχω μικρά μυστικά που θα βοηθήσουν για να έχεις το τέλειο αποτέλεσμα...!!!

ΤΙP No.1 : Ασπιρίνη
   Τρίψε 2 ασπιρίνες μέχρι να γίνουν σκόνη, πρόσθεσε νερό ώσπου να γίνει ενα παχύρευστο μείγμα και άπλωσε το, τοπικά, πάνω στο σπυράκι. Άφησε το να δράσει για 15 περίπου λεπτά και ξέπλυνε με χλιαρό νερό.

ΤΙP Νο.2: Παγάκι
   Πάρε ενα παγάκι και τύλιξέ το σε μια πετσέτα. Τοποθέτησέ το πάνω στο σπυράκι για 10 λεπτά και το πριξιμο έχει εξαφανιστει.

ΤIP No.3: Οδοντόκρεμα
   Τοποθέτησε οδοντόκρεμα πάνω στο σπυράκι, άφησέ τη για 15 λεπτά (όχι παραπάνω) και ξέβγαλε με άφθονο νερό. Αντίο κοκκινήλα!!!!!

ΤΙP No.4: Μέλι με λεμόνι
   Αν έχεις αρκετό χρόνο μέχρι το ραντεβού σου δοκίμασε αυτή την μάσκα, θα την λατεψεις!!!!Άπλωσε μερικές σταγόνες λεμονιού πάνω στο σπυράκι, μόλις το απορροφήσει βάλε λίγο μέλι, βάλε ενα hasaplast και άφησε το όλο το βράδυ. Το πρωί θα ξυπνήσεις χωρίς το σπυράκι!!!!
                   
           Αν πάλι δεν εχεις τον απαιτούμενο χρόνο για να κανεις εφαρμογή αυτές τις μασκες, απλά άπλωσε λίγο κονσίλερ τοπικά στο σπυράκι για να φύγει η κοκκινίλα. Μην το παραφορτώσεις με το μακιγιαζ γιατι το αποτέλεσμα θα είναι αντίθετο του επιθυμητού.

           Έχετε δοκιμάσει εσεις κάποια απο αυτές τις μεθόδους; Εγώ τις εχω  δοκίμασει όλες και το αποτέλεσμα είναι θεαματικό. Ελπίζω να το βρήκατε ενδιαφέρον και να σας άρεσε
                                                                    Σας φιλώ
                                                                              Έφη

2 σχόλια:

  1. Έχω δοκιμάσει την οδοντόκρεμα παλιότερα και όντως οι κοκκινίλες εξαφανίζονται! Τα υπόλοιπα δεν τα γνώριζα. Πολύ καλές συμβουλές, μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. wow πολύ χρήσιμα πράγματα!Θα δοκιμάσω το μέλι με λεμόνι !!!


    Νταϊάνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή