Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Αγορές απο The Body Shop

Γεια σας κορίτσια,
  μιας και είμαι στην Θεσσαλονίκη για λίγο καιρό, στο πατρικό μου,είπα να πάω μια βόλτα στο Cosmos. Περνώντας έξω από το Body Shop μύριζε όλος ο διάδρομος αρώματα και το κατάστημα είναι τόσο φωτεινό και περιποιημένο που δεν άντεξα, μπήκα. Είχα στο μυαλό μου να δοκιμάσω κάτι από την σειρά Tea tree και σκέφτηκα ότι ήταν η ώρα.
  Η κοπέλα εξυπηρετικότατη μου εξήγησε τα πάντα και μου πρότεινε και για το δικό μου δέρμα προϊόντα. Έτσι αγόρασα την κρεμούλα tea tree pore minimiser και την τονωτική λοσιόν.
  Η τονωτική λοσιόν έχει αρκετή ποσότητα, 250ml.Είναι ιδανική για λιπαρές επιδερμίδες καθώς εξισορροπεί την λιπαρή επιδερμίδα και προλαμβάνει την δημιουργία μαύρων στιγμάτων,το χρησιμοποιώ πρωί και βράδυ. Το βράδυ μετά το ντεμακιγιάζ, όπου μπορώ να σας πω ότι καθαρίζει τέλεια το δέρμα και αφαιρεί ότι υπολείματα έχουν μείνει από το μακιγιάζ.Η αλήθεια είναι ότι στην πρώτη εφαρμογή έκαιγε το δέρμα μου, αλλά από την δεύτερη και μετά, το αποτέλεσμα και η αίσθηση είναι πολύ πολύ καλη. Η τιμή του είναι στα 8 ευρώ και το βρίσκεται στα καταστήματα The Body Shop.




Έπειτα ήθελα να δοκιμάσω, από περιέργεια κυρίως την κρέμα tea tree pore minimiser. Η ποσότητά της είναι 30 ml. Την χρησιμοποιώ σαν primer, πριν βάλω το make up και μετά από την ενυδατική κρέμα (κυρίως στα μάγουλα και στην μύτη).. Πολύ καλή βάση για το μακιγιάζ, ιδανική για μεικτές και λιπαρές επιδερμίδες, το μακιγιάζ κρατάει περισσότερο και το make up απλώνεται πολύ καλύτερα. Για τους πόρους δεν μπορώ να πω ακόμα καθώς την χρησιμοποιώ λίγο καιρό και τα αποτελέσματα φαίνονται μετά από 3 εβδομάδες. Μέχρι στιγμής δεν έχω κάτι αρνητικό για αυτό το προιόν. Η τιμή του είναι στα 10 ευρώ  και την βρίσκεται και αυτή στα καταστήματα The body shop. Οι μυρωδιά των προϊόντων αυτής της σειράς είναι ιδιαίτερη, όχι έντονη, μυρίζει τσάι και είναι πολύ πολύ διακριτική, εμένα μου αρέσει πολύ, αλλά καλού κακού μυρίστε την πριν αγοράσετε κάτι γιατί μπορεί σε κάποιες γυναίκες να μην αρέσει.
    Τέλος, θέλω να σας πω ότι λατρεύω την φιλοσοφία των Body Shop, βοηθούν με πολλούς τρόπους το περιβάλλον, δεν κάνουν πειράματα στα ζωάκια , το ξύλο στα ράφια των καταστημάτων είναι συλλεγμένο με υπευθυνότητα και βοηθούν να φυτευτούν περισσότερα δέντρα από αυτά που χρησιμοποιούν. Τα προιόντα μπαίνουν σε χάρτινες συσκευασίες ανακυκλώσιμες και πολύ φιλικές για το περιβάλλον, επίσης και πολύ στυλάτες :) Θα επιστρέψω για αγορές στο κατάστημα γιατί με έχει ξετρελάνει το λαδάκι white mask.
  Αν και πήγα με μια επιφύλαξη για αυτή την σειρά μόνο θετικά σχόλια έχω να κάνω. Από την εξυπηρέτηση μέχρι και η συσκευασία είναι όλα άψογα, ξέρω κάποιες θα σκεφτείτε ότι είναι ευγενικές για να αγοράσουμε οι καταναλώτριες τα προϊόντα αλλά ξέρω μεγάλες εταιρίες που οι κοπέλες ούτε σε κοιτάνε και τις παρακαλάς για μια ερώτηση.
                                                                                       
                                                                                       Αυτά από εμένα γλυκούλες μου
                                                            Σματς σμουτς
                                                                         Έφη



               
 






Αν σας αρέσει το post μπορείτε να γίνετε
μέλη στο μπλογκ μου πατώντας το κουμπάκι πάνω δεξιά ;) 

11 σχόλια:

  1. fenontai teleia eyxomai na ta xareis
    http://pinklovebeuty.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την κρέμα tea tree pore minimiser θέλω πολύ να την δοκιμάσω αλλά έχω διαβάσει 50-50 κριτικές και φοβάμαι μήπως μετανιώσω την αγορά μου! Πάντως πολύ καλές αγορές... αγαπάμε The Body Shop!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αγαπάμε body shop!!! και εγω 50-50 ήμουν λόγω των σχολίων που ακουσα.Αν ηταν πιο ακριβη δεν θα την δοκιμαζα καν, αλλά με βολεψε παρα πολυ!! Σε ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου!!
      φιλακια πολλα!

      Διαγραφή
  3. Αγαπαμε BODY SHOP αγαπάμε trelokoritsa blog <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. xixixi!!! ωραιο σύνθημα!!! σε ευχαριστω πολυ
      φιλακια πολλα

      Διαγραφή
  4. Αγαπάμε body shop! Με γεια τα καινούρια πραγματάκια!
    Φιλιά!

    http://dreamofbeauty22.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολλες fan του Body shop!!!! σε ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου!
      πολύ ωραίο το μπλογκ σου!!!
      φιλακια πολλα!

      Διαγραφή
  5. Εγώ έχω σχεδόν όλη τη σειρά αλλα να σου πω... Αν έχεις έντονη ακμη όπως εγω δεν θα σου κάνουν κ πολλα... Διαφορετικά μπορεί να δεις κάποια βελτίωση....
    Μόλις ανακάλυψα το ιστολόγιο σου και έγινα μέλος!
    Ρίξε μια ματιά και στο δικό μου!!
    Φιλία!! xxx

    studyaboutfashion.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ χρήσιμο το σχόλιο σου Αλεξάνδρα μου, και εγώ όσο μεγαλώνω η άτιμη η ακμή φεύγει οπότε είμαι σε σχετικά καλή φάση, για αυτό είδα καλά αποτελέσματα.
      Πολύ ωραίο το blog σου καλά έκανες και το ποσταρες να το δουν και αλλα κοριτσια!!
      φιλακιαα!

      Διαγραφή
  6. Λατρεύουμε Body Shop! Και δεν ήξερα ότι είναι τόσο ευσυνείδητοι, +10 λοιπόν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή