Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

diy gel eyeliner..!!

Γεια σας κορίτσια,
 Το eyeliner είναι ένα καλλυντικό που μπορεί να απογειώσει το μακιγιάζ μας. Το ξέρατε όμως ότι μπορούμε να φτιάξουμε και μόνες μας το δικό σας σπιτικό προϊόν σε όποια απόχρωση θέλουμε;

  Για να ξεκινήσουμε...χρειαζόμαστε :
  1. βαζελίνη
  2. σκιά ματιών στο χρώμα που μας αρέσει                                  
  3. βαζάκι για να το αποθηκεύσουμε

   Εκτέλεση :
   Η διαδικασία είναι πολύ απλή, βάζουμε σε ένα μπολάκι ένα κουταλάκι του γλυκού βαζελίνη και προσθέτουμε την σκιά που θέλουμε, βάζουμε τόση ποσότητα ώσπου να πετύχουμε την ένταση του χρώματος που μας αρέσει και ανακατεύουμε καλά. Αν δείτε ότι έχει πολύ από το ένα συστατικό προσθέστε λίγο από το άλλο ώστε να το εξισορροπήσετε. Στη συνέχεια βάλτε το μείγμα στο βαζάκι και έτοιμες. Είναι υπέροχο γιατί είναι κάτι το οποίο έχουμε δημιουργήσει μόνες μας, ξέρουμε τι συστατικά περιέχει και το αποτέλεσμα θα είναι σούπερ!!! To μόνο αρνητικό είναι ότι χρειάζεται πινελάκι για την εφαρμογή, εγώ χρησιμοποιώ αυτό της essence το οποίο είναι και πολύ καλό και πολύ οικονομικό.
  Μπορείτε να καλέσετε ένα απόγευμα Σαββάτου τις φίλες σας στο σπίτι και να δοκιμάσετε όλα τα diy post που θα βρείτε στο blog μου, επίσης οι γλυκές μανούλες που διαβάζουν το blog μπορείτε να περάσετε ευχάριστο και δημιουργικό χρόνο με τις κόρες σας φτιάχνοντας lip balm, lip gloss, eyeliner και άλλα πολλά!!!

                                         Αυτά από εμένα, περιμένω όσες φίλες το δοκιμάσουν να μου γράψουν τις εντυπώσεις τους σε σχόλιο!!! Καλή επιτυχία..!!
                                                             Σματς σμουτς
                                                                           Έφη

         

 Εάν σας άρεσε το post μου μπορείτε να γίνετε
      μέλη στο blog πατώντας το κουμπάκι πάνω δεξιά!!

3 σχόλια:

  1. θα ηθελα να σε ρωτησω αν αυτες οι κρεμουλες χαλανε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. όχι καλή μου, αν θελεις κανε μικρη ποσοτητα για να το δοκιμασεις και αν σου αρεσει κανεις σε μεγαλυτερη ποσοτητα!!!!!!
    φιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή