Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Homemade μασκες προσώπου για φάγωμα....!!!!

Γεια σας τρελοκόριτσα,
  να 'μαι πάλι με ένα post που αφορά την ομορφιά που μπορούμε να απολαύσουμε στο σπίτι μας και πολύ οικονομικά.


    1. Μάσκα με μέλι
       Το γνωστό σε όλους μας,μέλι, τοσο ευεργητικό για το σώμα μας όταν το τρώμε όσο και για την επιδερμίδα μας όταν το απλώνουμε καθώς προσφέρει θρέψη !!! Απλώνουμε απευθείας σε πρόσωπο και λαιμό, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών, αφήνουμε 20 λεπτά μέχρι να στεγνώσει (όχι περισσότερο) και ξεβγάζουμε καλά με ζεστό νερό.


    2. Μασκα με μπανανα
      Πολτοποίησε μια ώριμη μπανάνα, πρόσθεσε 2 κουταλιές μέλι μέχρι να γίνει ενας μαακός πολτός. Άπλωσε σε όλο το πρόσωπο και ξέβγαλε μετα απο 20 λεπτά. Πρόκειται για μια πολυ θρεπτική και συσφικτική μάσκα!!!

   3.Μάσκα απο ντομάτα
     Πολτοποίησε μια ώριμη ντομάτα, απλωσε την στο πρόσωπο και ξέβγαλε με χλιαρό νερό έπειτα απο 20 λεπτά. Αυτή η μάσκα είναι ιδανική για λιπαρά δέρματα, προσφέρει λάμψη και ενισχύει την επιδερμίδα. 
  
    4.Μάσκα απο γιαούρτι και μέλι
     Πρόκειται για μια μάσκα ενυδάτωσης και λάμψης για κάθε τύπο δέρματος. Ανακατεύουμε 2 κουταλιές γιαουρτιού (πλήρες) με 2 κουταλιές  μέλι και απλώνουμε στο πρόσωπο μας. Έπειτα απο 15 λεπτά ξεβγάζουμε με χλιαρό νερό.
                                                             
      5. Μάσκα με αυγό
         Μια μάσκα σύσφιξης για όλες τις ηλικίες. Χτυπάμε 2 ασπράδια αυγού και στην συνέχεια απλώνουμε στο πρόσωπο αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Μετά απο περίπου 10-15 λεπτά θα νίωθετε οτι αρχίζει να σας τραβάει και ξεπλένουμε με άφθονο χλιαρό νερό.
                        
       6.Μάσκα με Γάλα
         Για τα κουρασμένα μας ματάκια πέρνουμε 2 στρογγυλά βαμβακάκια και τα βρέχουμε με κρύο γάλα, τοποθετούμε τα βαμβακακια στα κλειστά μας μάτια. Περιμένουμε 10 λεπτά και ξεβγάζουμε το πρόσωπο μας με χλιαρό νερό.
                                                             
    7. Μάσκα με Χαμομηλι
         Άλλη μια μάσκα καθαρισμού και αναζωογώνησης για τα κουρασμένα μάτια μας, βράζουμε λίγο χαμομήλι,αφήνουμε τα φακελάκια να κρυώσουν και τοποθετούμε στα κλειστά μας μάτια. Μια άλλη μάσκα για τα ματάκια μας είναι να βράσουμε χαμομήλι, να τοποθετήσουμε το προϊόν αφου κρυώσει σε παγοθήκες και 2 φορές την εβδομάδα να τοποθετούμε τα παγάκια χαμομηλιού στα μάτια μας....!!!
 
   8. Μάσκα με Πορτοκάλι
       Μια μασκούλα απο πορτοκάλι η οποία προσφέρει λαμπερό, απαλό καιγυαλιστερό δέρμα, καθώς καθυστερεί και τις ρυτίδες!!!! Πολτοποιούμε ένα πορτοκάλι και το τοποθετούμε στο πρόσωπο μας για 10-15 λεπτα, έπειτα ξεβγάζουμε με χλιαρό νερό.

      Αυτές κορίτσια μου είναι οι μάσκες περιποίησης, καθαρισμού και ενυδάτωσεις που χρησιμοποιώ πολύ πολύ συχνά. Όλες έχουν αποφέρει τέλεια αποτελέσματα στην δική μου επιδερμίδα. Ελπίζω να σας άρεσε το post, να το βρήκατε χρήσιμο και ενδιαφέρον και να χρησιμοποιήσετε τις μάσκες πολύ σύντομα.
                                                       
                                                               Έφη
                                                              xoxo

                     
                                                           

3 σχόλια:

  1. Τέλειες οι μασκούλες, θα κάνω της μπανάνας πρώτα γιατί.......παρα-ωρίμασαν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχ..!! Να τις κανεις Αλεξανδρα μου και να μου πεις τα αποτελεσματα!!

      Διαγραφή
  2. Υπάρχει μάσκα με ρόδι η ακτινίδιο ?
    Απορώ αυτή με τη ντομάτα τη κάνει καμία μας ?Έχω λιπαρό δέρμα οπότε θα την κάνω αύριο Κυριακή που δε δουλεύω !
    Καλή αρχή και με το μπλογκ σου

    Βιολέτα Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή