Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Homemade χριστουγεννιάτικα στολίδια

Γεια σας κορίτσια,
 τα Χριστούγεννα είναι προ των πυλών και τα σπίτια σιγά σιγά αλλάζουν διακόσμηση και διάθεση. Σας έχω πολύ απλές συνταγές με τις οποίες μπορείτε να στολίσετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο, το παιδικό δωμάτιο και γενικά όλο το σπίτι. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη με το αποτέλεσμα που ανυπομονώ να σας το δείξω και να μου πείτε την γνώμη σας.!!

Ένα αστέρι που.. ανακυκλώνεται


Παίρνουμε το ρολό και το κόβουμε οριζόντια με ένα ψαλίδι έτσι ώστε να σχηματίσουμε 5 μικρά οβάλ σχήματα. Κολλάμε με υγρή κόλα της άκρες και βάζουμε μανταλάκια για να σταθεροποιηθούν.
Μετά από 20 λεπτά βγάζουμε τα μανταλάκια, φωνάζουμε τις κόρες μας τους γιους μας, τις φίλες μας και αυτοσχεδιάζουμε. Χρειαζόμαστε νερομπογιές ή μαρκαδόρους και χρυσόσκονη για να κάνουμε τα δικά μας αστεράκια.!!!
Το αποτέλεσμα είναι υπέροχο και πάνω απ όλα έχουμε δημιουργήσει κάτι μόνοι μας περνώντας ευχάριστο χρόνο.!!! Κρεμάμε μια κορδέλα και βουρ για να το κρεμάσουμε στο δέντρο μας!!






















               Ελπίζω να σας άρεσε το αποτέλεσμα και αφού το Σαββατοκύριακο είναι κοντά να εκμεταλλευτείτε  την ευκαιρία και να κάνετε τα δικά σας αστεράκια!!!!Τα υλικά όλα τα έχω αγοράσει από το jumbo πολύ πολύ οικονομικά!!!!


                 Επιστρέφω με καινούρια συνταγή!!!
                      Σας φιλώ γλυκά!!
                            Έφη


Αν σας άρεσε το post μου μπορείτε να γίνετε
μέλη στο blog μου πατώντας το κουμπάκι πάνω δεξιά ;) 

4 σχόλια:

  1. υπέροχα !Μπράβο καλή δουλειά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστώωω!! ειναι και πολυ ευκολα και πολυ ωραια!!!

      Διαγραφή
  2. ΕΦΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΣΟΥ ΣΤΟΛΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΜΑΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΓΩ ...Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΙΔΕΕΣ ΣΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου αρεσε και θα διακοσμίσεις το δεντράκι σου!!!! filakiaaa!!:)

      Διαγραφή