Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Review Apivita μάσκα με προπόλη...!!

Γεια σας γλυκούλες μου,

με τις αλλαγές του καιρού και το κρύο το δέρμα μου έχει και αυτό τα σκαμπανεβάσματά του, ερεθίζεται και κοκκινίζει από το κρύο και γενικά παρουσιάζει κάποιες ατέλειες. Έψαχνα κάτι το οποίο θα με βοηθήσει και το βρήκα.!!!
 Πρόκειται για αυτή την καταπληκτική μάσκα της Apivita η οποία περιέχει προπόλη. Είναι μάσκα για την νεανική λιπαρή επιδερμίδα η οποία εκτός απο προπόλη περιέχει ελίχρυσο και αιθέριο ελαιο λεμόνι τα οποία έχουν στυπτικές ιδιότητες και βοηθούν στην εξισορρόπηση της λιπαρότητας ενώ παράλληλα μειώνουν τις ατέλειες και βελτιώνουν την υφή και την όψη της επιδερμίδας μας.
   Την προπόλη την χρησιμοποίησαν για φαρμακευτικούς σκοπούς οι Αρχαίοι Έλληνες γιατροί και φαρμακολόγοι με πρώτο τον Ιπποκράτη, αυτός συνιστούσε την προπόλη για ίαση διαφόρων παθήσεων και πληγών όπως εσωτερικά και εξωτερικά έλκη, τραύματα κτλ στην ουσία όμως η πρόπολη είναι ρητινώδης κολλητική ουσία που συλλέγουν οι μέλισσες από διάφορα φυτά, την εμπλουτίζουν με κερί, γύρη, ένζυμα και άλλες ουσίες και τη χρησιμοποιούν για να στεγανοποιήσουν και απολυμάνουν το εσωτερικό της φωλιάς τους. Η ονομασία οφείλεται στο ότι οι μέλισσες την τοποθετούν μπροστά στην είσοδο της κυψέλης (προ της πόλης) ώστε να την στενέψουν και να εμποδίσουν την είσοδο στη φωλιά διαφόρων εχθρών όπως είναι τα ποντίκια, μεγάλες πεταλούδες, φίδια και άλλα.

  Είναι 2 φακελάκια τα οποία κρατούν άνετα για 4 εφαρμογές, απλώνουμε ομοιόμορφα ένα πλούσιο στρώμα μάσκας σε καθαρή επιδερμίδα, αποφεύγοντας την περιοχή γύρω από τα μάτια, την αφήνουμε για 15 λεπτά και ξεπλένουμε με άφθονο νερό. Χρειάζεται να την εφαρμόσουμε 1-2 φορές την εβδομάδα.
  Έχει ένα καφέ χρώμα με κάποιους μικρόκοκκους μέσα και απλώνοντας το στο πρόσωπο αυτό στεγνώνει, αφαιρείται αρκετά εύκολα με σκέτο νεράκι. Στο δέρμα μου τα αποτελέσματα είναι θεαματικά, κάποιες κοκκινίλες που είχα πραγματικά εξαφανίστηκαν. Πρώτη φορά μια τέτοια μάσκα έχει τέτοια αποτελέσματα και σίγουρα θα την αγοράσω ξανά. Σε πολλά φαρμακεία υπάρχει ένα σταντ με μάσκες της Apivita για διάφορες περιπτώσεις και για όλα τα δέρματα, οι τιμές τους κυμαίνονται στα 3 ευρώ.  Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποια μάσκα αυτής της εταιρείας; Αν ναι, περιμένω να μου πείτε και εσείς την γνώμη σας!!
                                  Θα τα πούμε σύντομα
                                       Φιλάκια πολλά
                                          Έφη


Αν θέλετε να γίνετε μέλη στην γυναικεία κοινότητά μας
πατήστε το κουμπάκι πάνω δεξιά ;)

3 σχόλια:

  1. ΕΦΗ ΜΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑΜΑΤΙΚΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ..Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΣ ΤΟΣΕΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι από τις καλύτερες οι μάσκες της apivita. Εμένα όμως ότι μένει στο φακελάκι μου ξεραίνεται και έτσι χρησιμοποιώ 1 τη φορά:(

    http://dreamofbeauty22.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. βαλε το φακελακι με το προϊον που εχει μεινει σε ενα σακουλακι πολυμπακ (απο αυτα τα μικρα), δεσε το κομπο και βαλτο στο ψυγειο σου. εγω αυτο κανω και δεν παθαινει τιποτα ;)
      Οντως αυτη η μασκα ειναι εξαιρετικη!

      Διαγραφή