Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Review The Balm Shady Lady..!

Γεια σας κορίτσια,
  ελπίζω να είστε όλες καλά!! Μόλις εχθές μου ήρθε απο το ebay μια παλέτα που είχα παραγγείλει της εταιρείας The balm. Το χαρακτηριστικό γνώρισμα της εταιρείας αυτής είναι τα παιχνιδιάρικα σχέδια και τα έντονα χρώματα των συσκευασιών.  Σας έχω μερικά details για αυτή την εταιρεία:

1. Η ιστορία της The Balm ξεκίνησε όταν η ιδρύτρια της Marissa Shipman είχε την ιδέα να κατασκευάσει μια σειρά προϊόντων μακιγιάζ που θα αντανακλά την άποψη της για το πώς πρέπει να είναι ο κόσμος. Γεμάτος φαντασία, παιχνιδιάρικη διάθεση, οικολογική συνείδηση αλλά πάντα στα πλαίσια αυστηρών κριτηρίων ποιότητας.
2.
Τα The Balm είναι κατασκευασμένα από φυσικά υλικά και είναι paraben free, δηλαδή απαλλαγμένα από τα βλαβερά για την υγεία μας παράγωγα πετρελαίου.
3.
Είσαι Balm Girl αν θες να ετοιμάζεσαι σε 5 λεπτά (είσαι πολυάσχολη για να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο) και θέλεις να χρησιμοποιείς ελάχιστα προϊόντα και όχι να χάνεσαι ανάμεσα σε δεκάδες ρουζ και άλλες τόσες σκιές.
4.
Τα The Balm διατίθενται όχι μόνο για λιανική αλλά και για χονδρική πώληση. Αν, λοιπόν, διαθέτεις έναν χώρο ομορφιάς και θέλεις να του δώσεις μια glamorous, pin up αισθητική υπάρχει η λύση των The Balm. Αν, πάλι, θέλεις να βάλεις 2-3 προϊόντα στο νεσεσέρ σου, πρέπει να γνωρίζεις ότι τα The Balm μπορείς να τα βρεις σε επιλεγμένους χώρους ομορφιάς σε όλη την Ελλάδα.
5.
Τα The Balm εισάγονται στην Ελλάδα αποκλειστικά από την εταιρία Make Me Up.

  Γνωρίζοντας καλύτερα την εταιρεία ήθελα να δοκιμάσω κάποιο από τα προϊόντα της, ψάχνοντας στο ebay βρήκα την παλέτα The balm Shady Lady. Την παρήγγειλα και σε περίπου 15 μέρες ήταν στο σπίτι μου. Ανοίγοντας τον φάκελο αυτό που με ενθουσίασε (ναι κανω σαν μωρό παιδί όταν ανοίγω δωράκια) ήταν το έντονο λεοπαρδαλέ χρώμα της συσκευασίας. Η παλέτα είναι σχετικά μικρή σε μέγεθος( αυτό είναι βολικό καθως μπορούμε να την πάρουμε σε ταξιδάκια και εκδρομούλες ;) . Κλείνει με μαγνήτη και ανοίγοντάς την έχει έναν μεγάλο καθρέφτη απο την μια πλευρά και 9 χρώματα απο την άλλη. 







   Τα χρώματα είναι πολύ ωραία, έχει μια ποικιλία την οποία δεν είχα στην συλλογή μου. Γράφουν πολύ ωραία ακόμα και χωρίς primer στα μάτια (αν θέλετε συνταγή για να φτιάξετε μόνες σας eye primer, θα την βρείτε στο blog μου), έχουν μέσα μια διακριτική γυαλάδα όλες οι αποχρώσεις και η διάρκειά τους είναι ικανοποιητική. Τα σκούρα χρώματα μπορούν να φορεθούν και ώς eyeliner με ενα πινελάκι.!!
 Ακολουθούν swatches:




Τα πρώτο χρώμα της παλέτας είναι το μαύρο  "guilty gwen" είναι ένα χρώμα με πολύ καλή απόδοση στο μάτι, έχει μέσα λίγο γυαλάδα για πιο παιχνιδιάρικο smokey. Το δεύτερο είναι to μωβ "all the way annie" λίγο επικίνδυνο για εμένα γιατί μπορεί να φαίνομαι και σαν να έχω φάει ξύλο, αλλά σε μικρή ποσότητα είναι πολύ ωραίο, και το τρίτο ένα σμαραγδί πολύ ιδιαίτερο, θα το χρησιμοποιώ για βραδινό μακιγιάζ( η φωτογραφία το δείχνει απαράδεχτο). Και τα τρία είναι πολύ έντονα χρώματα.!Αυτά τα  χρώματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σαν eyeliner!
 Στην μεσαία σειρά βρίσκονται 3 πιο απαλές αποχρώσεις, ένα ασημογκρί το "come - hither heather" χρώμα ιδανικό και για να φορεθεί σκέτο με ένα eyeliner για πρωινή ή απογευματινή έξοδο. Προχωράμε σε ένα πράσινο χρώμα, το "runaround rebecca" δεν είμαι και πολύ φαν αυτού του χρώματος καθώς δεν πιστεύω ότι μου ταιριάζει, και το αγαπημένο μου αυτής της παλέτας είναι το επόμενο, το ροζουλί "safe bet annette" το αγαπώ αυτό το χρώμα!!!!!no comment! 
  Το επόμενο είναι το καφέ - κεραμιδί "racy kacy" ιδανικό για την κόγχη του ματιού για να δώσει βάθος και ένταση στο βλέμμα. Έπειτα, ένα άσπρο το " envious erin" το χρησιμοποιώ στην εσωτερική γωνία του ματιού, είναι αρκετά έντονο. Το τελεύταίο χρώμα είναι το "lusty lee" ένα καθαρό ασημένιο χρώμα πολύ ωραίο και έντονο. 
  Αυτή είναι η παλέτα την αγόρασα $9.99 με $5 μεταφορικά (αν κάποια απο εσάς ενδιαφέρετε μπορώ να σας στείλω το Link του πωλητή). Δεν είναι χρώματα που τα φοράω σε καθημερινή βάση αλλά μιας και είχα μια με γήινες αποχρώσεις είπα να έχω και μία διαφορετική για πιο extreme (για εμένα) αποχρώσεις. 
                                                                                Αυτά απο εμένα
                                                                                        Φιλάκια πολλά
                                                                                                    'Εφη

  Αν θέλετε να ενημερώνεστε για όλα τα γυναικεία θέματα
 που μας αφορούν εγγραφείτε στην παρέα μας πατώντας το κουμπάκι πάνω δεξιά

 
 

2 σχόλια: