Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Review schwarzkopf gliss

Γεια σας κορίτσια,
     σε αυτο το ποστ θα σας μιλήσω για μια σειρά σαμπουάν που δοκίμασα και πλέον ειμαι φαν!!!!
Πρόκειται για την ροζ σειρά schwarzkopf gliss, απο την οποία έχω δοκιμάσει το σαμπουάν, την κρέμα μαλλιών και το conditioner.
     Καταρχήν αυτό το απαλό ροζ χρώμα σου φτιάχνει την διάθεση και σε χαλαρώνει. Έπειτα ανοίγωντας την συσκευασία σου έρχετε αμεσως μια μυρωδιά απο λουλούδια πολύ ευχάριστη  η οποία αφού λουστώ με ακουλουθεί παντού.
     Αυτη η σειρά απευθύνεται σε κοπέλες με θαμπά και ταλαιπωρημένα μαλλιά, σε εμένα δηλαδή, καθώς απο την χρήση ισιωτικής και προϊόντων styling τα μαλλιά μου χρειάζονται φροντίδα. Τι είναι αυτό που κάνει τα μαλλία μου απάλα,και λαμπερα; Η νέα φόρμουλα με ουσίες ταυτόσημες της τρίχας(υγροποιημένη κερατίνη), η οποία επανορθώνει με ακρίβεια το εσωτερικό της και συμπληρώνει τα σημεία φθοράς στην επιφάνειά της. 
    Χρησιμοποιώ αυτή τη σειρά εδώ και 3 μήνες και μόνο καλά λόγια έχω να πω, καθώς κάνει αυτό ακριβώς που υπόσχεται, τα μαλλιά μου μένουν λαμπερά και απαλά σαν μετάξι, επίσης δεν λαδώνουν και ακόμα και την τρίτη μέρα φαίνονται σαν φρεσκολουσμένα.
Το σαμπουάν είναι 400ml και κρατάει αρκετό καιρό, καθώς μια μικρή ποσότητα αρκεί για να καλύψει τα μαλλιά μου (τα οποία είναι κάτω απο τον ώμο) και η τίμη του (αν θυμάμαι καλά) είναι γυρω στα 4,5 ευρώ.
Το condiτioner είναι στα 200ml και η τιμή του πρέπει να είναι γύρω στα 5 ευρώ. Το χρησιμοποιώ απο την μέση των μαλλιών μου και κάτω και μου προσφέρει ξέμπλεγμα,λάμψη και μαλλιά τόσο απάλα σαν μετάξι. 
Η κρέμα εντατικής θρέψης έρχετε να συμπληρώσει το σύνολο, την χρησιμοποιώ 2 φορές την εβδομάδα και κοστίζει γύρω στα 7 ή 8 ευρώ. Είναι παααρα πολύ καλη.
Γενικα είμαι δύσκολη στην επιλογή προϊόντων για τα μαλλιά και απο τότε που τα βρήκα έχω πραγματικά σωθεί.
Αν τα μαλλιά σας είναι σαν τα δικά μου, θαμπά και ταλαιπωρημένα και παρολαυτα συνεχίζεται να χρησιμοποιείται ισιωτική κτλ αυτή η σειρά θα σας σώσει.!!!
Αυτα απο εμένα
 Σας φιλώ 
Έφη


5 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίο το θέμα σου!
    Σαν εταιρία είναι πολύ καλή και η ποιότητα των προϊόντων της είναι πολύ καλή !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ καλά προϊόντα αλλά λίγο τσιμπημένες οι τιμές τους!Βέβαια υπερτερούν σε ποιότητα και αγγίζουν την τελειότητα !Η κρέμα εντατικής θρέψης κάνει πραγματική δουλειά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εγινα και εγω μελος Εφυ μου! φιλια απο http://makeupbynatashav.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. M'αρέσει πολύ η gliss! Η μάσκα είναι κάπως ακριβή, γι' αυτό τι θα έλεγες να μας δείξεις πως θα κάνουμε και μάσκες για τα μαλλάκια???
    Thanksss!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή