Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

The Body Shop White Musk

Γεια σας κορίτσια,
  τι κάνετε, ελπίζω να είστε όλες καλά.  Σας έχω μιλήσει σε προηγούμενο post για τα Body Shop, την πολιτική τους τον περιβαλλοντικό στόχο τους και τα υπέροχα προϊόντα τους κάτι το οποίο το καθιστά αγαπημένο προορισμό για τις Ελληνίδες  shopper.
  Στο προηγούμενο post σας είπα ότι ήθελα να δοκιμάσω το λαδάκι white musk, έτσι δεν έχασα την ευκαιρία και σε μια βόλτα μου στο κέντρο επισκέφτηκα το κατάστημα των Body Shop στην Κούσκουρα. Μπαίνοντας στο μαγαζί ανακάλυψα οτι βγήκε στην κυκλοφορία η χριστουγεννιάτικη σειρά, η οποία παρεμπιπτόντως, έχει τέλεια αρώματα και φοβερές συσκευασίες (τις οποίες ανυπομονώ να αποκτήσω). Η πλευρά με τα αρώματα ανέβλυζε ένα άρωμα υπέροχο, και ενώ πήγα για το λαδάκι white musk, μύρισα όλα τα δείγματα που είχαν και μου άρεσαν πολύ.
  Το λαδάκι αυτό το φορούσα παλιότερα και η μυρωδιά του είναι μεθυστική ένα απαλό και βελούδινο άρωμα υπογραφή για κάθε γυναίκα, για κάθε στιγμή. Για πάντα αισθησιακό. Χωρίς αλκοόλ με βάση τα έλαια το οποίο το καθιστούν ιδανικό και για τις ευαίσθητες επιδερμίδες. 
 H συσκευασία είναι πολύ όμορφη, γυάλινη στην οποία με πράσινα γράμματα αναγράφονται το όνομα του λαδιού και η εταιρεία. Έχει 15 ml μέσα, η ποσότητα δεν είναι μεγάλη αλλά διαρκεί αρκετό καιρό καθώς βάζοντας  λίγο πίσω απο τον λαιμό μπορείτε να μυρίζεται όλη την ημέρα. Έχει ενσωματωμένο σταγονόμετρο το οποίο βοηθάει στο να ελέγξουμε την ποσότητα που χρησιμοποιούμε. 
  Η μυρωδιά του είναι ιδιαίτερη και χαρακτηρίζει όποια γυναίκα το φοράει. Είναι απο τα διαχρονικά αρώματα των Body Shop, μια δοκιμή σε οποιοδήποτε κατάστημα θα σας πείσει για αυτό το λαδάκι. Η τιμή του είναι στα 10 ευρώ. Η σειρά περιλαμβάνει και κολώνια (15 ευρώ), αφρόλουτρο, κρέμα σώματος κτλ. Αν σας αρέσει δηλαδή αυτό το άρωμα έχετε πολλές μεθυστικές επιλογές. 

                       Αυτά απο εμένα
                           Φιλάκια πολλά
                                 Έφη



 

10 σχόλια:

  1. ειναι υπεροχο,η μαμα μου το φορουσε κ εχει την πουδρα ..
    κ γενικα τα αρωματακια σε λαδι μου αρεσαν πολυ εχω το japanese cherry blossom υπεροχο

    πολυ ομορφο το μπλογκ σου ,εγινα αναγνωστρια
    φιλακιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματι ειναι υπεροχο και μυριζει ολη μερα!!!
      σε ευχαριστω πολυ, να ΄σαι καλα!!
      φιλακιααα!!!

      Διαγραφή
  2. Είναι καταπληκτικό το white musk! Λατρεύω κ εγώ αυτή τη σειρά!:)
    Φιλιά!

    http://dreamofbeauty22.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οτιδήποτε σε white musk είναι φοβερό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. einai apla katapliktiko...pali se sunaulies pou pigainame idrwtas kako k auto murize ekeiiii!!!! me duo stagones...oso gia ta 15ml,de to proseksa pote gt enw egw de menw stis duo stagones panta mou krataei panw apo xrono...dld den einai tipota 10euro to xrono gia ena tetoio arwma sti sullogi ka8e gunaikas..ki egw to foraw ka8imerina...teleio post!!!to i8ela kapoia na anaferei to ladaki auto...einai sima katate8en twn body shop....fovero blog!!!sugxaritiria exw diavasei ola sou ta post!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια Λένα μου, και εμένα είναι το αγαπημένο μου και οντως αυτο που λες ισχύει, με λιγη ποσοτητα μυριζει όοολη μέρα και για αυτό τον λόγο παει πολύ καιρο!!!
      Να ΄σαι καλα!φιλακιαα!

      Διαγραφή
  5. Κορυφή η εταιρία !
    Μπράβο Έφη που κάνεις τόσο ωραία reviews !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή