Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Τα 5 πιο "γειά σου" αξεσουάρ που θέλουν να φορεθούν την άνοιξη

Γεια σας κορίτσια, 

καπέλα λούνα παρκ, γούνινες γόβες και τσάντες χούλα χουπ απαιτούν να κερδίσουν μία θέση στην καρδιά κάθε stylish κοριτσιού. Τόλμησε φέτος τον μαξιμαλισμό και βγες έξω στους δρόμους σαν την Lady Gaga. Θα ξεκινούσες με κάποιο από αυτά που θα δεις παρακάτω;

Τσάντα χουλα χουπ Chanel

Μία ωδή στα 80s, τότε που τα κορίτσια φορούσαν λαμέ κορμάκια και γκέτες. Αυτό είναι η νέα τσάντα της Chanel, που έχει ξετρελάνει φωτογράφους και στυλίστες των μεγάλων περιοδικών. Αν δεν έχεις τα λεφτά για να την αγοράσεις με το logo πάνω μην χολοσκάς, μπορείς ανετότατα να φτιάξεις και μία μόνη σου.
Καπέλα Philip Treacy
  Εκτός από τόλμη, τα καπέλα του Treacy απαιτούν και ζογκλερικές ικανότητες. Επίσης, απαιτείται να έχουμε και συνέχεια καρναβάλι, αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα.
Σκουλαρίκια Dolce & Gabbana
Αν οι λοβοί των αυτιών σου μπορούν να αντέξουν το βάρος αυτών των σκουλαρικιών, τότε τόλμα να τα φορέσεις ασυζητητί. Αυτό το λίγο boho και το κάτι ethnic θα δώσει το κάτι παραπάνω στο ντύσιμό σου.

Σανδάλια Gladiator Alexander Wang
Άνετα, ευάερα και ευήλια είναι αυτά τα gladiators.Για το κομψά δεν παίρνουμε και όρκο.

Τα άπαντα της Prada
H Prada, λένε αυτοί που έχουν σπουδάσει τη μόδα, είναι πολύ hot φέτος την άνοιξη. Ό,τι πάρεις καλό θα 'ναι. Βέβαια, για το παπουτσάκι που μοιάζει παγοπέδιλο δεν παίρνουμε και όρκο.


Εντάξει, πολύ ακραία όλα, η μόδα δεν είναι προβλέψιμη και ευκολοφόρετη πάντα!!! Μην μου πείτε ότι θα κολλήσετε όμως στα ρόλερς ή στο χούλα χουπ, αυτό με το χούλα χουπ δεν είναι όντως ευκολοφόρετο!! Φαντάζομαι γυναίκες στο zara με χούλα χουπ τσάντα και ουρά στα ταμεία 3 χιλιόμετρα! grrrr!! 

Αυτά από εμένα 
Σματς σμουτς 
Έφη



Αν σας άρεσε το post μπορείτε να γίνετε μέλη
 στο blog μου πατώντας το κουμπάκι πάνω δεξιά ;)


2 σχόλια: