Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Apivita Haul

Γεια σας κορίτσια,

αγαπημένη εταιρεία η Apivita και σε κάθε επίσκεψη μου στο φαρμακείο της γειτονιάς δεν μπορώ να μην φύγω με ένα προϊόν αυτής της εταιρείας.
     Η Apivita, αμιγώς ελληνική εταιρεία με ηγετικό ρόλο στο χώρο του φαρμακείου, αναπτύσσει, παράγει και διακινεί φυτικά καλλυντικά προϊόντα με τις ονομασίες propoline , aromatherapy , express και τη σειρά διαιτητικών προϊόντων apitherapy , αξιοποιώντας την πλούσια ελληνική χλωρίδα και τα υψίστης βιολογικής αξίας προϊόντα της μέλισσας όπως είναι το μέλι, το κερί, η πρόπολη, ο βασιλικός πολτός.
Ιδρύθηκε το 1979 από τους φαρμακοποιούς Νίκο και Νίκη Κουτσιανά. 

Το όνομα της εταιρείας προέρχεται από τις λέξεις :
ΑΡΙS = μέλισσα και VITA = ζωή = ΑΡIVIΤA η ζωή της μέλισσας 

Έτσι, και αυτή την εβδομάδα, πηγαίνοντας στο φαρμακείο αγόρασα κάποια πραγματάκια, και ιδού...!!!

 express beauty with chamomile:

Μαντηλάκια καθαρισμού για πρόσωπο & μάτια με χαμομήλι.Καθαρίζουν απαλά και απομακρύνουν το μακιγιάζ από το πρόσωπο και τα μάτια χωρίς να ερεθίζουν την επιδερμίδα. Το χαμομήλι, χάρη στις καταπραϋντικές ιδιότητές του, είναι ιδανικό για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών ενώ η αλόη προσφέρει ενυδάτωση και απαλότητα. To αποτέλεσμα;Υπέροχο, αφαιρεί το μακιγιάζ, ακόμα και την μάσκαρα,και αφήνει μια αίσθηση απαλότητας στην επιδερμίδα. Άσε που μοσχομυρίζει κι όλας.!!!!

express beauty with propolis:

Μάσκα προσώπου επιδερμίδα,για τη νεανική επιδερμίδα, για τη βελτίωση της υφής του δέρματος αφήνοντας μια πιο ομοιόμορφη εμφάνιση. Ιδανικό  για τις νεανικές, λιπαρές και μικτές επιδερμίδες.
Κάνει ότι ακριβώς υπόσχεται..!! Την δοκίμασα πριν αρκετό καιρό και την αγοράζω και την ξανά αγοράζω συχνά.

exrpess beauty with aloe:

 Μάσκα ενυδάτωσης προσώπου με αλόη.Η αλόη, γνωστή για τις ενυδατικές της ιδιότητες προσφέρει στην επιδερμίδα την απαραίτητη υγρασία ενώ ταυτόχρονα έχει απαλυντική δράση. Το εκχύλισμα γιασεμιού, ο χυμός από τριαντάφυλλο και το αιθέριο έλαιο περγαμόντο ενισχύουν τη δράση της μάσκας και τονώνουν την επιδερμίδα. Χρήση: Απλώνετε ομοιόμορφα ένα πλούσιο στρώμα μάσκας σε καθαρή επιδερμίδα, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Αφήνετε τη μάσκα για 10 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλένετε με άφθονο νερό. Η μυρωδιά της υπέροχη και διακριτική.

Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά τα προϊόντα;
Εγώ είμαι υπέρ- ευχαριστημένη και από την τιμή και από το αποτέλεσμα που προσφέρουν αυτές οι μάσκες. Τις συστήνω ανεπιφύλακτα και μπορούμε να τις βρούμε στα φαρμακεία..!!!

Αυτά από εμένα
 Φιλάκια πολλά
Έφη

Αν σας άρεσε το post μπορείτε να γίνετε μέλη
 στο blog μου πατώντας το κουμπάκι πάνω δεξιά ;)



2 σχόλια:

  1. Χρησιμοποιώ πολλά Apivita,τα λατρεύω!Από μάσκες μέχρι τώρα έχω δοκιμάσει με πρόπολη και με καρότο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλησπερα.
    Η μασκα με προπολη ειναι υπεροχη.την ειχα παλια θα την παρω και τωρα που ειδα το ποστ σου.
    Υπεροχη εταιρια η apivita

    ΑπάντησηΔιαγραφή