Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Οι άλλες χρήσεις του ρουζ

Γεια σας κορίτσια, 

το ρουζ δεν είναι μόνο για τα ζυγωματικά, οι χρήσεις του μπορεί να είναι διάφορες και να μας γλιτώνουν πολύτιμο χώρο στο νεσεσέρ μας. 

Απλώστε το αντί για σκιά ματιών.
Είναι Δευτέρα πρωί, ετοιμάζεσαι για το γραφείο και δεν έχεις όρεξη ούτε να σηκωθείς από το κρεβάτι; για ένα φρέσκο φυσικό μακιγιάζ αντί να μακιγιάρεις κανονικά τα μάτια σου, άπλωσε με το πινέλο του ρουζ μερικές πινελιές σε όλο το βλέφαρο εκτός από την γραμμή κάτω από τα φρύδια. (και θα με θυμηθείς)

Φτιάξτε το δικό σας κραγιόν ή lip gloss.
Αναμείξτε λίγο από το ρουζ σας  με λίγο lip balm ή διάφανο lip gloss στο χέρι σας ή σε μια μικρή επιφάνεια και απλώστε το στα χείλη. Voila, έχετε φτιάξει ένα νέο χρώμα για τα χείλη σας.
 
 Απλώστε το στο ντεκολτέ.
Αν θέλετε να γίνετε λίγο τολμηρές σε μια βραδινή έξοδο, απλώστε μερικές απαλές πινελιές ρουζ στο ντεκολτέ. Το τρικ αυτό θα δώσει άλλη διάσταση στην εμφάνιση του στήθους. Δοκιμάστε το!

 Απλώστε το στο διπλοσάγονο.
Για ένα quick fix το πρωί, απλώστε απαλές – πολύ απαλές πινελιές ρουζ μόνο στο διπλοσάγονο (κοινώς προγούλι) , αμέσως θα φανεί η διαφορά. ;)Δοκιμασμένο!!

Αυτά από εμένα
Φιλάκια πολλά
Έφη


Αν σας άρεσε το post μπορείτε να γίνετε μέλη
 στο blog μου πατώντας το κουμπάκι πάνω δεξιά ;)

2 σχόλια:

  1. Αυτό με τη σκιά το έχω κάνει και όχι μόνο είναι γλυκό και φωτεινό, αλλά κρατάει και πολύ. Όσο για το προγουλάκι το χρειάζομαι επειγόντωωωςςς!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα! Ξέρω μία που όταν κάθεται κρατάει το προγούλι της προς τα πίσω ! Το σπρώχνει νομίζοντας ότι θα μαζέψει ! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή