Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Καλλυντικές χρήσεις της παιδικής πούδρας

 Γεια σας κορίτσια, 

κάποιες αναγνώστριες είστε μανούλες, κάποιες άλλες όχι, ότι και από τα δύο συμβαίνει όμως μια παιδική πούδρα υπάρχει σε κάθε σπίτι. Μάθετε λοιπόν μερικές extra χρήσεις που θα κάνουν την ζωή μας πιο εύκολη.!!

1. πέρασε λίγη πούδρα στα σημεία που ιδρώνεις περισσότερο. Έτσι θα παραμείνεις στεγνή για πιο πολλή ώρα. !!

2. χρησιμοποίησε πούδρα σε στεγνά πόδια, πριν από το ξύρισμα. Η μεταξένια υφή που θα δώσει στα πόδια σου θα κάνει το ξυραφάκι να γλιστράει πιο εύκολα, με καλύτερη αίσθηση για εσένα. 

3. φουσκάλες στα πόδια μετά από πολλές ώρες πάνω στα ψηλοτάκουνα:;; no more!!!για να προλάβεις τις φουσκάλες στα πόδια, ρίξε λίγη πούδρα στα γοβάκια σου για να μειώσεις την τριβή!!

4.αν βαριέσαι ή δεν προλαβαίνεις να λουστείς, βάλε μικρή ποσότητα στις ρίζες των μαλλιών σου και θα τραβήξει την λιπαρότητα και θα τα κάνει να δείχνουν σαν να βγήκες μόλις από το μπάνιο!!!

Αυτά από εμένα
Φιλάκια πολλά
Έφη



Αν σας άρεσε το post μπορείτε να γίνετε μέλη
 στο blog μου πατώντας το κουμπάκι πάνω δεξιά ;)

4 σχόλια:

  1. Καλέ δεν το λες νωρίτερα να αραιώσω τα λουσίματα;;;; Τώρα πια ξέρεις! Λίγη πούδρα την ημέρα τη λιγδίτσα κάνει πέρα!!! Θεά η παιδική πούδρα! ;-) να' σαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εάν βάλεις πολύ πούδρα π.χ. στις μασχάλες λασπώνει , θέλει ίσα ίσα να το βάλεις "τσιγκούνικα " που λέμε για να είναι ιδανικά .
    Επίσης καλό είναι η πούδρα να μπαίνει και ελάχιστα μέσα στα παπούτσια για να υπάρχει αυτή η ωραία μυρωδίτσα που αφήνει.Έτσι εάν πάμε σε κάποιο σπίτι και χρειαστεί να βγάλουμε τα παπούτσια είμαστε σίγουρες ότι δε θα εκτεθούμε !!!!
    Φανατική αναγνώστρια σου

    Εβελίνα Παπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ παάρα πολύ!!!πολύ σημαντικό το σχόλιο σου!!!
      φιλάκια

      Διαγραφή