Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Eye liner για κάθε σχήμα ματιών

Γεια σας κορίτσια, 
  
 το eyeliner αποτελεί βασικό "όπλο" για το μακιγιάζ κάθε γυναίκας. Ένα υγρό eyeliner, ένα μολύβι ματιών ή ένα eyeliner σε μορφή τζελ, είναι βασικά για να «παίξετε» με το σχήμα των ματιών σας και να τονίσετε το βλέμμα σας. Μην νομίζετε όμως πως υπάρχει μόνο ένας σωστός τρόπος για να τα φορέσετε. Οι επιλογές είναι δεκάδες και σας τις έχω όλες εδώ!!!



Αμυγδαλωτά μάτια: απλώστε το eyeliner κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων μέχρι την εξωτερική γωνία του ματιού ή πιο έξω.


Στρογγυλά μάτια: απλώστε το eyeliner σε πολύ λεπτή γραμμή από τη μέση του βλεφάρου και πιο χοντρή προς τα έξω, ανεβαίνοντας ελαφρώς πιο πάνω από την εξωτερική γωνία του ματιού.

Μεγάλα μάτια: απλώστε το eyeliner σε χοντρή γραμμή, κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων μέχρι την εξωτερική γωνία του ματιού.

Μικρά μάτια : απλώστε το eyeliner σε πολύ λεπτή γραμμή, από τη μέση του βλεφάρου, κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων και τραβήξτε το πιο έξω από την εξωτερική γραμμή του ματιού.


Καθοδικά μάτια: απλώστε το eyeliner κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων μέχρι τη μέση του βλεφάρου και συνεχίστε ανοδικά μέχρι την εξωτερική γωνία του ματιού ή πιο έξω.

Ανοδικά μάτια: απλώστε το eyeliner κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων μέχρι την εξωτερική γωνία του ματιού.

Εσώφθαλμα μάτια: απλώστε το eyeliner σε πολύ λεπτή γραμμή, κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων.

Εξώφθαλμα μάτια: απλώστε το eyeliner σε χοντρή γραμμή, κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων μέχρι την εξωτερική γωνία του ματιού.

Αραιόφθαλμα μάτια: απλώστε το eyeliner κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων, τελειώνοντας ακριβώς στην εξωτερική γωνία του ματιού.

Πυκνόφθαλμα μάτια: απλώστε το eyeliner από τη μέση του βλεφάρου, κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων και τραβήξτε το πιο έξω από την εξωτερική γωνία του ματιού.


Αυτά από εμένα
Σας φιλώ γλυκά
Έφη



Αν σας άρεσε το post μπορείτε να γίνετε μέλη
 στο blog μου πατώντας το κουμπάκι πάνω δεξιά ;)

5 σχόλια: