Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

MAC Lady danger + REDD lip liner

Γεια σας κορίτσια,

μιας και ο καιρός μας έχει βάλει για τα καλά σε ανοιξιάτικη διάθεση εγώ όπως είναι φυσικό, δεν κρατήθηκα και έφερα στην επιφάνεια ότι ανοιξιάτικο ρούχο έχω (!!!!) τι έμεινε λοιπόν; ανάλογο μακιγιάζ για το συνδυάσω με τα χρωματιστά ανοιξιάτικα ρουχάκια μου!!! 


Αμέσως μου ήρθε στο μυαλό ότι έπρεπε να προγραμματίσω μια επίσκεψη στην MAC για να προμηθευτώ ένα έντονο χρωματάκι κραγιόν και έτσι έγινε. 
Έτσι πήγα και άρχισα να ψάχνω για το  πιο έντονο χρώμα που υπάρχει, το μάτι μου έπεσε σε διάφορα κοκκινάκια αλλά επειδή έχω περίπου 1.000.000 κόκκινα κραγιόν είπα λίγο να αλλάξω κατεύθυνση και έτσι επέλεξα ένα άκρως ανοιξιάτικο - καλοκαιρινό χρωματάκι, το Lady Danger!!





 Είναι αυτό το έντονο πορτοκαλοκόκκινο χρώμα (ήταν που θα έφευγα από τα κόκκινα :P ) από την σειρά Matte το οποίο όπως είναι φυσικό δεν αφήνει καθόλου γυαλάδα. Αμέσως το λάτρεψα και έτσι προστέθηκε στην συλλογή μου. 





Όταν έχω έντονα χρώματα κραγιόν προτιμώ να αγοράζω και τα αντίστοιχα μολυβάκια χειλιών για να με διευκολύνει στην τοποθέτησή του (ναι!!αλλιώς βγαίνω σαν κλόουν!). Έτσι, και το REDD lip liner ήρθε στο σπίτι μαζί μου!


Τι να λέμε για τα κραγιόν της MAC απλά υπέροχα από απόδοση μέχρι διάρκεια προσωπικά τα βαθμολογώ με 10/10, όπως και το συγκεκριμένο!!!

Αυτά από εμένα 
Φιλάκια πολλά 
Έφη

7 σχόλια:

  1. καλά εντάξει το χρώμα είναι απλά υπέροχο!!!!!!τέλειο!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ax σε ευχαριστώ πολύύύύύύ!!!! ειμαι τοσο εθισμενη με τα κραγιον που οταν μου λενε καλα λογια κανω σαν μωρο!! χαχαχα!!!
      φιλακιααα

      Διαγραφή
  2. με γεια το κραγιονακι και το μολυβάκι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι το τελειότερο κόκκινο. Το έχω και είναι από τα πιο αγαπημένα μου, μαζί με το Ruby Woo.
    Το Lady danger είναι πολύ φωτεινό και καλοκαιρινό χρώμα. Και πολύ σταθερό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Tο Ruby Woo το δοκίμασα αλλα μου έμοιασε με ενα απο την συλλογη μεριλυν μονροε που έχω και ειπα να μην το παρω (απορω πως κρατηθηκα) αλλα και αυτο εδω ειναι σουπερ, οπως ακριβως το περιγραφεις!!!!

      Διαγραφή
  4. Απλα υπεροχο,το θελωωω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή