Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Η συνεργασία της Rihanna με την MAC

Γεια σας κορίτσια,



 Η πολυτάλαντη πλέον, Rihanna μετά την παρουσίαση της πρώτης προσωπικής της συλλογής ρούχων στο London fashion Week μας ανακοίνωσε μια μεγάλη της συνεργασία.
  Εκεί που η ομορφιά πήγε να ζηλέψει το στυλ, τα MAC ανακοίνωσαν επίσημα την συνεργασία τους με την Rihanna. Fashion- Beauty σημειώσατε Χ.

Και αυτή η είδηση έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς για πρώτη φορά τα MAC κάνουν μια τόσο μακρόχρονη συνεργασία με μια celebrity. Γιατί στο μέλλον πρόκειται να δούμε όχι μια αλλά τέσσερις διαφορετικές σειρές μακιγιάζ με την υπογραφή της RiRi και τίτλο RiRi [Heart] MAC.

Το πρώτο λανσάρισμα θα είναι ένα must have κραγιόν με το όνομα RiRi Woo Lipstick (σου θυμίζει το Ruby Woo. Και δεν νομίζω να είναι τυχαίο το γεγονός ότι η make up artist της ανακοίνωσε μέσω twitter ότι το κραγιόν που φορούσε στα Grammy ήταν το Rubby Woo). Και αν θέλεις τοοοοσο να το αποκτήσεις, έχε τα μάτια σου ανοιχτά γιατί το κραγιόν θα πωλείται μόνο online αλλά και στις συναυλίες τις Rihanna (αν δεν έχεις εισιτήριο... καλό θα είναι να τσεκάρεις την σελίδα της MAC συχνά πυκνά)!

Η δεύτερη σειρά θα κυκλοφορήσει επίσης online το καλοκαίρι, η τρίτη στα καταστήματα το Φθινόπωρο και η τέταρτη και τελευταία μέσα τα Χριστούγεννα. 

Στην συνέντευξη τύπου που δόθηκε στο WWD η Rihanna είπε τα εξής: "Όταν σκέφτεσαι μακιγιάζ αυτό που σου έρχεται στο μυαλό είναι τα MAC. Χρησιμοποιούσα MAC προϊόντα στα tour μου για πολύ καιρό οπότε αυτή η συνεργασία προέκυψε πολύ φυσικά. Πάντα μου άρεσε το make up και πάντα έλεγα ότι αν πρόκειται να ασχοληθώ με αυτό τον χώρο θα το έκανα με ένα αξιόλογο brand".

Μιλώντας για την συνεργασία αυτή ο John Demsey, πρόεδρος του group της Estee Lauder όπου ανήκουν και τα MAC, είπε:
"Πάντα λέμε ότι τα MAC βγαίνουν ραντεβού αλλά δεν κάνουν ποτέ σχέση. Όταν όμως η κυρία που κάθεται απέναντί σου είναι η Rihanna, τα πράγματα αλλάζουν".

Και αφού έμαθες όλα τα απαραίτητα για την νέα συνεργασία που μας κάνει όλες να αδημονούμε, μπορείς ελεύθερα να ρίξεις κλεφτή ματιά στις RiRi σειρές που ΘΑ έρθουν!




 Πως σου φαίνονται; Είναι αρκετά " Rihanna";;!
Μπορεί να μην μας έχει συνηθίσει στα ροζ αλλά τα χρώματα είναι τόσο "ροκ" όσο και η Rihanna!!!

 Αυτά από εμένα
Φιλάκια πολλά
Έφη

Αν σας άρεσε το ποστ μπορείτε να γίνετε μέλη στο blog μου 
πατώντας το κουμπάκι πάνω δεξιά ;)




6 σχόλια: