Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Tips μακιγιάζ για τις βροχερές μέρες

Γεια σας κορίτσια,

μπορεί να μένουμε σε μια χώρα που το πιο δυνατό της ατού είναι ο ήλιος, αλλά υπάρχουν αυτές οι φθινοπωρινές ημέρες που ανοίγουν οι ουρανοί!!!! μια βροχερή ημέρα μπορεί να καταστρέψει το υπέροχο μακιγιάζ σας λόγω της έντονης υγρασίας. Ακολουθήστε τους παρακάτω τρόπους για να προστατέψετε το μακιγιάζ σας ώστε να παραμείνει αψεγάδιαστο.



Primer :  θα σας σώσει όταν η υγρασία στο περιβάλλον είναι έντονη. Το primer θα διατηρήσει σταθερό το μακιγιάζ σας.

Concealer : καμία γυναίκα δεν ζει χωρίς concealer λίγο οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια, λίγο οι δυσχρωμίες στο πρόσωπο, είναι απαραίτητο.

 Ενυδατική κρέμα με χρώμα : αποφύγετε το κλασικό σας make up, γενικά τα make up δεν διατηρούνται αναλλοίωτα όταν υπάρχει έντονη υγρασία. Χρησιμοποιήστε μια ενυδατική με χρώμα, που δημιουργεί πολύ λεπτό στρώμα στην επιφάνεια του δέρματος και διατηρείται περισσότερο.


 Αδιάβροχη μάσκαρα :  καμία γυναίκα δεν φεύγει από το σπίτι χωρίς μάσκαρα, για τις βροχερές μέρες μια αδιάβροχη φόρμουλα είναι ιδανική για να αποφύγετε τα ατυχήματα

Κρεμώδες ρουζ : όπως και στην σκιά ματιών έτσι και στο ρουζ, η κρεμώδης φόρμουλα είναι πιο σταθερή και ανθεκτική στην υγρασία. Επιλέξτε ένα ρουζ σε ουδέτερο για το δέρμα σας χρώμα και απλώστε το ελαφρώς στα μήλα για να φαίνεται το πρόσωπο σας φρέσκο και λαμπερό.



Σταθερό κραγιόν : γενικά τα κραγιόν δεν είναι ιδιαίτερα σταθερά όταν υπάρχει έντονη υγρασία στο περιβάλλον, οπότε είναι σημαντικό να επενδύσετε σε ένα σταθερό κραγιόν υψηλής ποιότητας. Πριν από το κραγιόν απλώστε λίγο lip balm στα χείλη, αφήστε το να κάτσει για 2 λεπτά και απλώστε το κραγιόν σας.

Ελπίζω να σας βοήθησα και την επόμενη φορά που θα βρέχει έξω να ρίξετε μια ματιά στο post αυτό!!!
Σας φιλώ γλυκά 
Έφη


Αν σας άρεσε το post μπορείτε να γίνετε μέλη
 στο blog μου πατώντας το κουμπάκι πάνω δεξιά ;)

4 σχόλια:

  1. Αχ σε ευχαριστώ !ωραίο ποστάκι έκανες !Αυτές τις ημέρες βρέχει ασταμάτητα πφφ!Άντε να έρθει η άνοιξη να γουστάρουμε !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μου άρεσε πολύ το ποστ με τοκ κραγιόν και το λιπ μπαλμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή