Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Maxi φούστες όλο το καλοκαίρι.

Γεια σας κορίτσια, 
 
Η maxi φούστα είναι σίγουρα αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας όσο ανοίγει ο καιρός, καθώς είναι αέρινη, βολική και μπορεί να κάνει στιλάτο ακόμη και το πιο απλό ντύσιμό σας. 

Αποτελεί μία υπέροχη επιλογή για τα καλοκαιρινά outfits σας και αποπνέει θηλυκότητα και κομψότητα. Οι τρόποι που μπορείτε να συνδυάσετε τη maxi φούστα σας είναι πολλοί, δίνοντας έτσι το ύφος που θέλετε κάθε φορά στο look σας. 

Έτσι, για εσάς που θέλετε να δώσετε casual αύρα στα καθημερινά outfits με την μακριά φούστα σας, μπορείτε να τη συνδυάσετε με ένα μονόχρωμο ή με στάμπα t-shirt. Για τις λάτρεις των boho-chic εμφανίσεων, η μακριά φούστα αποτελεί βασικό κομμάτι αρκεί να τη συνδυάσετε με τα απαραίτητα boho αξεσουάρ όπως ένα panama hat, πολλά bangles και να εντυπωσιάσετε.

 Για τις βραδινές εμφανίσεις σας, μπορείτε να επιλέξετε τη maxi φούστα σας και να τη συνδυάσετε με ένα μεταξωτό τοπ ή πουκάμισο. 

Τα σέξι ψηλοτάκουνα πέδιλα, ένα glam collar-κολιέ και το κομψό clutch σας, θα ολοκληρώσουν με τον πιο μοδάτο τρόπο το βραδινό outfit σας.


Αυτά από εμένα 
Φιλάκια πολλά
Έφη

2 σχόλια:

  1. Και μενα μου αρεσουν πολυ αν και προτιμω τα μακρια φορεματα ειναι πιο ευκολοφορετα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή