Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Ρετρό μακιγιάζ και πως θα το πετυχετε!

Γεια σας κορίτσια,
 
  αντλώντας έμπνευση από τις stars άλλων δεκαετιών, το ρετρό μακιγιάζ , είναι η τάση που θα λατρέψουμε.Oι make-up artists εμπνέονται από τα 60′ς και τα 70′ς και δημιουργούν τα πλέον επίκαιρα looks, γιατί όχι κι εμείς; Πρωταγωνιστές στο ρετρό μακιγιάζ είναι οι έντονες βλεφαρίδες, το eyeliner, η πορσελάνινη επιδερμίδα και τα κόκκινα lipsticks που φωτίζουν και δίνουν χρώμα.

Ρετρό μακιγιάζ σε τέσσερα βήματα



1. Για αψεγάδιαστη, λαμπερή επιδερμίδα, χρησιμοποιήστε ένα υγρό, λεπτόρρευστο make up το οποίο θα έχει φωτεινή υφή.Με ένα απαλό ρουζ τονίστε τα ζυγωματικά και το μέτωπο.

2. Πείτε «ναι» στο κλασικό κόκκινο κραγιόν. Προτιμήστε το στη ματ εκδοχή του, ωστόσο αν είστε φαν του gloss, προσθέστε ένα touch λάμψης μόνο στο κέντρο των χειλιών. Θα πρέπει να αποφύγετε το περίγραμμα και αν πρέπει να το κάνετε οπωσδήποτε προτιμήστε ένα μολύβι στο φυσικό χρώμα των χειλιών σου που δε θα ξεχωρίζει από το κραγιόν.

3. Χρησιμοποιήστε υγρό eyeliner. Η γραμμή πρέπει να είναι αρκετά παχιά και τραβηγμένη προς τα επάνω στην εξωτερική γωνία του ματιού.

4. Για dramatic look στο βλέμμα, κάντε το εξής: Ξεκινήστε με μια ουδέτερη βάση και προσθέστε μαύρη σκιά κατά μήκος της εσοχής. Ολοκληρώστε με μία λαμπερή λευκή σκιά στο κόκαλο κάτω από το φρύδι και στο κινητό βλέφαρο του ματιού.








 Αυτά από εμένα
  Φιλάκια πολλά
     Έφη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου