Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

DIY μάσκα για τα σπυράκια

Γεια σας κορίτσια,
  όλο και πριν από κάποιο ραντεβού ή μια συνάντηση έχουμε ενοχλητικά σπυράκια, έτσι στα ξαφνικά!!! Κρατήστε αυτή την γρήγορη συνταγή για να εξαφανιστούν τα ενοχλητικά σπυράκια στην στιγμή!!


           Θα χρειαστείτε

  •    1/2 ώριμη μπανάνα
  •   1 κουτ. μέλι
  •  1 κουτ. χυμό λεμονιού


Λιώστε την μπανάνα με ένα πιρούνι και δουλέψτε την με τα υπόλοιπα συστατικά μέχρι να φτιάξετε μια πλούσια μάσκα.

Απλώστε τη στο πρόσωπο και αφήστε τη να δράσει για 15-30 λεπτά. Αφαιρέστε τη με χλιαρό νερό ή μια νωπή πετσέτα.

  Η μάσκα αυτή συνδυάζει minerals, ποτάσιο, AHAs και μέλι, ένα κοκτέιλ που βοηθάει στο να μειωθούν ορατά οι κοκκινίλες, τα σπυράκια και η έκκριση σμήγματος, αφήνοντας την επιδερμίδα καθαρή και αναζωογονημένη. Μπορείτε να την κάνετε μία ή δύο φορές την εβδομάδα, ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματός σας.


Αν έχετε ιδιαίτερα ευαίσθητο δέρμα καλό είναι να μην τη χρησιμοποιήσετε σε ολόκληρο το πρόσωπο παρά μόνο τοπικά πάνω στο σπυράκι. Και βέβαια, όπως ισχύει με ο,τιδήποτε χρησιμοποιούμε πάνω στην επιδερμίδα μας, καλό είναι πάντοτε (ακόμα και τις φυσικές, αγνές συνταγές ομορφιάς) να τις δοκιμάζετε πρώτα στο εσωτερικό του χεριού σας, για να είστε σίγουρη πως δεν θα έχετε κάποια αλλεργική αντίδραση. 

                   Αυτά από εμένα 
                    σας φιλώ
                       Έφη

3 σχόλια:

  1. se efxaristw poly, arketa xrisimi kai efkoli maska.idika gia tin efivia einai oti prepei , makari na doulepsei kiolas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχω μεγαλο προβλημα με τα σπυρακια,ελπιζω να βοηθησει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή