Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Γιορτινά μακιγιαζ 2012

Γεια σας τρελοκόριτσα,
 καλό μήνα να έχουμε γεμάτο υγεία , ευτυχία και με το καλό να έρθουν και οι γιορτές για να τις περάσουμε με τους δικούς μας ανθρώπους.
  Πάντα στις γιορτές υπάρχει η ελευθερία για υπερβολή και πειραματισμούς στο μακιγιάζ και στο styling. Είναι η περιόδος του χρόνου που άνετα φοράμε τα βραδινά μας ρούχα και δεν διστάζουμε να κοτσάρουμε και μια τιάρα στα μαλλιά μας!!!!
Σας έχω κάποιες προτάσεις μακιγιάζ, όπως εμφανίστηκαν σε πολλούς οίκους του εξωτερικού.
   Ας αρχίσουμε...!!!!



Χριστουγεννιάτικη συλλογή μακιγιάζ του Guerlain 2012 λιτό και απέριττο, με καθαρό πρόσωπο nude χείλη, χρυσή σκιά και έντονο cat eye!!!Μακιγιάζ εμπνευσμένο από άρωμα της σειράς Liu



Την τελευταία τάση στο μακιγιάζ λανσάρει η Urban decay, μπλε σκιά σε extra δόση για τις πιο τολμηρές, ροζ χείλη με λίγη λάμψη.


Ελληνική έμπνευση απο Clarins απο τον τίτλο μέχρι και τα χαρακτηριστικά του μακιγιάζ και των μαλλιών.  Είναι η πρόταση του οίκου για τα Χριστούγεννα του 2012 εμπνευσμένο από τους ολύμπιους θεούς. Πλεξούδα στεφάνι καφέ χείλη,γήινους τόνους στα μάτια και φύγαμε για Odyssey..!
     
  Η πολυαγαπημένη MAC προτείνει ένα απαλό και θηλυκό look. Έντονο περίγραμμα στα μάτια, super nude χείλη και ρόζ μαγουλάκια ολοκληρώνουν το γιορτινό μας πρόσωπο.

 
Μια ακόμη αγαπημένη τάση του φθινοπώρου λανσάρει η εταιρεία Lancome με τίτλο Happy holidays. Έντονα χείλη με χρυσή σκιά στα μάτια που την αναδεικνύει το μαύρο περίγραμμα και to γιορτινό look τελειώνει με χρυσόσκονη glitter στις κάτω βλεφαρίδες..!!!love it


 Έντονο μακιγιάζ από τα Sephora, ψεύτικες βλεφαρίδες, glitter σε όλο το πρόσωπο και τα μαλλιά. Μια έντονη πρόταση για τις ημέρες των Χριστουγέννων, ελαττώνοντας κάποια από τα 2 (βλεφαρίδες ή glitter ) θα έχουμε ένα πολύ ωραίο και λαμπερό γιορτινό μακιγιάζ.

 Σε αυτές τις 6 προτάσεις βλέπουμε και πιο έντονα μακιγιάζ, για τις πιο τολμηρές, και πιο φυσικά γήινα για κοπέλες που δεν τους αρέσει η υπερβολή στο μακιγιάζ. Όποιο και να επιλέξετε αν γελάτε και είστε χαρούμενες αυτό αντανακλά στο πρόσωπο και φυσικά μας κάνει ομορφότερες και πιο λαμπερές!!! (εντάξει και λίγο γκλίτερ χρειάζεται ;) )

                                                                           Αυτά από εμένα
                                                                                  Φιλάκια πολλά
                                                                                         Έφη




Αν σας άρεσε το post μπορείτε να γίνετε
μέλη στο blog μου πατώντας το κουμπάκι πάνω δεξιά


4 σχόλια:

  1. Euxaristo kai xrhsimo post!:DKalo mhna kai filia !:)
    http://thepiscessisters.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραίο το ποστ σου!Και καλό μήνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή