Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

4 κινήσεις για ματ αποτέλεσμα

Γεια σας κορίτσια,
 εάν έχετε λιπαρή, με τάση ακμής επιδερμίδα τότε το παρακάτω post θα είναι πολύ χρήσιμο. Εκτός από την καθημερινή φροντίδα με προϊόντα κατάλληλα για τον τύπο δέρματός σας χρειάζεστε και κάποια tips με τα οποία θα πείτε αντίο στην λιπαρότητα!!!
                 

  • Προετοιμάστε την επιδερμίδα σας πριν το μακιγιάζ. Χρησιμοποιήστε μια oil free λοσιόν πριν το μακιγιάζ, η οποία προετοιμάζει το πρόσωπο και δίνει ματ αποτέλεσμα που διαρκεί για πολλές ώρες. Προσωπικά χρησιμοποιώ την tee tree pore minimiser απο τα Body Shop και το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό, το μακιγιάζ μένει στην θέση του για ώρες και η λιπαρότητα δεν κάνει την εμφάνισή της.
  • Απλώστε πούδρα με ένα πινέλο.Με αυτό τον τρόπο θα πάρετε ελάχιστη ποσότητα προϊόντος, τόση όση χρειάζεται για να δημιουργήσετε έναν καμβά χωρίς λιπαρότητα- ενώ χρησιμοποιώντας σφουγγαράκι, συχνά η ποσότητα είναι περισσότερη, δεν απλώνεται ομοιόμορφα και το αποτέλεσμα δεν κολακεύει. Προτιμήστε πούδρα σε άσπρο-διάφανο χρώμα. Πολύ οικονομική επιλογή είναι αυτή της essence fix&mat, εγώ χρησιμοποιώ της MAC αλλά η επόμενη αγορά θα είναι σίγουρα η fix&mat. 
  • Πού απλώνουμε την πούδρα: Οι ειδικοί προτείνουν μόνο στην ζώνη Τ, δηλαδή στο μέτωπο, κατά μήκος της μύτης και γύρω από τα ρουθούνια και στο πηγούνι. Έτσι το πρόσωπο θα δείχνει ματ αλλά και φρέσκο, όχι "πνιγμένο" στην πούδρα, η οποία είναι προτιμότερο να είναι διάφανη. 
  •  Κατά τη διάρκεια της ημέρας: Είναι αναπόφευκτο να βρεθείτε αντιμέτωπη με τη γυαλάδα μέσα στη μέρα, και σίγουρα το να απλώσετε άλλη μια στρώση πούδρας είναι η πιο λάθος κίνηση που θα μπορούσατε να κάνετε. Έχετε πάντα μαζί σας τα ειδικά χαρτάκια κατά της λιπαρότητας και ταμπονάρετε τα σημεία που γυαλίζουν- τα χαρτάκια αυτά περιέχουν μικρομόρια διάφανης πούδρας που απορροφούν σαν σφουγγάρι τη λιπαρότητα και δίνουν άμεσα ματ όψη.

Δοκιμάστε τα και κάνετε την κίνηση ματ στο μακιγιάζ σας!!! Περιμένω τις απόψεις σας!!!

                  Αυτά από εμένα
                   Φιλάκια πολλά
                       Έφη



Αν σας άρεσε το post μπορείτε να γίνετε μέλη στο blog μου
πατώντας το κουμπάκι πάνω δεξιά 

3 σχόλια:

  1. Πούδρα mac??Δεν έχω δοκιμάσει! Εδώ στην Αλεξανδρούπολη έχει 25% οπότε μάλλον θα είναι η επόμενη αγορά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι φοβερή!!!! Για λιπαρα δέρματα οτι πρεπει!! Αφου εχει και εκπτωσεις τρεχααα!! μην σου πω θα τρεξω και εγω Αλεξανδρουπολη!!!χιχιχι!!!
      σματς σμουτς

      Διαγραφή
  2. Ta χαρτάκια είναι κορυφαία και δεν τα αποχωρίζομαι με τιποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή