Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Χαλαρώστε με την βοήθεια μιας πετσέτας

Γεια σας κορίτσια
  άγχος, στρες και κούραση βρίσκεται στο μενού στην καθημερινότητάς σας; Η δουλειά, η οικογένεια, οι υποχρεώσεις μας εξαντλούν και πολλές φορές δεν έχουμε κουράγιο και ξεσπάμε. Μπορούμε να χαλαρώσουμε και να ηρεμήσουμε στο σπίτι μας, χωρίς να ξοδέψουμε χρήματα σε ακριβά σπά.  Ακολουθήστε τα παρακάτω tips και βελτιώστε την ποιοτητα της ζωής σας...!!!!
Τι θα χρειαστούμε σε αυτό το προσωπικό σπα στο σπίτι μας; Μόνο μια πετσέτα
 Παίρνουμε μια πετσέτα και την τοποθετούμε στον φούρνο μικροκυμάτων για περίπου 1 λεπτό. Έπειτα παίρνουμε αιθέριο έλαιο λεβάντας και στάξτε 5-6 σταγόνες πάνω στην πετσέτα. Βάλτε την πετσέτα στο πρόσωπο σας και χαλαρώστε ακούγοντας μια χαλαρωτική μουσική. Εισπνέετε και εκπνέετε με αργό ρυθμό. Η λεβάντα έχει ηρεμιστικές ιδιότητες και μπορεί να σας ηρεμήσει από το στρες και τον εκνευρισμό.  Δοκιμάστε το και δεν θα χάσετε, δεν θα σας πάρει πολύ, μόνο 10 λεπτάκια πριν κοιμηθείτε.

Τι μπορείτε να πιείτε για να χαλαρώσετε;
- Γάλα με μέλι



Εxtra tips: Γυμναστείτε. Η yoga και το pilates θα σας χαλαρώσουν και θα σας ηρεμήσουν το πνεύμα σας. Τέλος, όταν βρίσκεστε σπίτι, προτιμήστε να ακούτε χαλαρωτική μουσική, παρά να προσηλώνεστε με τις ώρες στην τηλεόραση.





       Αυτά από εμένα
        Καλή χαλάρωση
                 Έφη
                  xoxo










Αν σας άρεσε το post μπορείτε να γίνετε μέλη 
στο blog μου πατώντας το κουμπάκι πάνω δεξιά

8 σχόλια:

  1. Καλημέρα! Πολύ καλή ιδέα αυτή της πετσέτας! Όσο για τη γυμναστική έχεις δίκιο, τόσο η yoga όσο και το pilates είναι χαλαρωτικές και τονωτικές για το σώμα και βοηθάνε πολύ στην αποβολή της κούρασης και της αρνητικής ενέργειας! Σαφώς η χαλαρωτική μουσική είναι πολύ καλύτερη από το κάψιμο της τηλεόρασης!
    Καλή ηρεμία λοιπόν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλημέρα! τι τέλειο post είναι αυτό??? μπράβο!!! γιατί όσο να 'ναι με αυτά που συμβαίνουν λίγη χαλάρωση την θέλουμε!! φιλάκια!!!!!!!!11

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου Όλγα, το κάνω συχνά και είναι πολύ πολύ χαλαρωτικό!!!!
      φιλακιαααα

      Διαγραφή
  3. Χρειαζόμαστε χαλάρωση τέτοιες ημέρες που διανύουμε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πολύ ενδιαφερουσα αναρτηση.ευχαριστουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή