Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Χριστουγγενιάτικη λίστα δώρων (για άντρες)

 
Αγαπητοί άντρες, 
 μιας κι τα Χριστούγεννα πλησιάζουν αρχίζουν και οι σκέψεις για τα δώρα που θα κάνουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα. 

Για εσάς τους άντρες το θέμα αυτό είναι κάπως πιο εύκολο καθώς οι επιλογές για να αγοράσετε κάποιο δώρο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θηλυκού γένους είναι περισσότερες.
 Καλό θα ήταν όμως να κάνετε μια έρευνα προτού βγείτε στην αγορά και να ξέρετε τι περίπου θα αγοράσετε αλλιώς θα πελαγώσετε. 
Μπορεί ρωτώντας τη να σας λέει "αα , δεν θέλω τίποτα φέτος" αλλά πιστέψτε με, σας μιλάω σαν γυναίκα....θέλει.!!! 
Σας έχω αρκετές προτάσεις ώστε να κάνετε την γυναίκα σας, την αδελφή σας, την μαμά σας, την φίλη σας χαρούμενη!!!!!!!!



The Body Shop:  Ginger sparkle set!!Χριστουγεννιάτικο σετάκι με όλα τα καλούδια μέσα (Αφρόλουτρο,body butter,scrub κτλ) Μυρίζει υπέροχα και μπορούμε και να κρατήσουμε το κουτάκι για να αποθηκεύσουμε μέσα κάτι. Η τιμή του στα 26 ευρώ.


Άντρες...μην σκεφτείτε ότι "η γυναίκα μου έχει πολλά  καλλυντικά, δεν χρειάζεται άλλα" 
ΠΟΤΕ μια γυναίκα δεν θεωρεί ότι έχει πολλά καλλυντικά. !!!!!
Για αυτό κάντε την χαρούμενη με την παλέτα των Sephora στην τιμή των 24.90 ευρώ. Περιέχει σκιές, ρουζ, και κραγιόν και η συσκευασία κλείνει και έχει την εμφάνιση βαλιτσούλας. 


 Επόμενη επιλογή δώρου είναι ένα οποιοδήποτε σετάκι που περιέχει αφρόλουτρο και σαμπουάν στο αγαπημένο της άρωμα, σφουγγάρι μπάνιου και όλα αυτά κλεισμένα σε ένα υπέροχο νεσεσέρ στο οποίο μπορεί να αποθηκεύσει τα καλλυντικά της ή οτιδήποτε άλλο θέλει. Τέτοια σετ μπορείτε να βρείτε σε όλα τα καταστήματα καλλυντικών (Hondos center, The body Shop, Sephora κ.α) 

Κορνίζα για να στολίσει το δωμάτιο της, το σαλόνι ή οποιοδήποτε άλλο δωμάτιο με την αγαπημένη της φωτογραφία. Μπορείτε να βρείτε υπέροχες, μοντέρνες κορνίζες στα Zara home!



 Ένα ακόμα σετ μακιγιάζ, που κυκλοφορεί σε διάφορους συνδυασμούς και χρώματα (κόκκινο, μαύρο κτλ) από τον Korre και τα βρίσκουμε σε όλα τα φαρμακεία.
Χαρίστε της ένα χαριτωμένο φαναράκι σε έντονο χρώμα ή κάντε διαφορετικούς συνδυασμούς 2 ή περισσότερων χρωμάτων ώστε να στολίσει κάποιο μέρος του σπιτιού και όποτε τα κοιτάει να σας σκέφτεται ;)
 
Αν αναζητάς ένα δώρο που να έχει στιλ όχι όμως εις βάρος του προϋπολογισμού σου μόλις το βρήκες! Σε αυτό το cute beauty case μπορεί να χωρέσει όλα τα καλλυντικά της ενώ της φτιάχνει και την διάθεση! Στοιχηματίζω ότι όλοι θα την ρωτάνε από που το πήρες. Sephora είναι η σωστή απάντηση και η τιμή; 9.90 !

 Παρά την ανυπάκουη και άγρια φύση του, αυτό το λευκό αρκουδάκι είναι ένα υπέροχο πλάσμα με τρυφερή καρδιά όπως ένα ζαχαρωτό…τουλάχιστον στην φανταστική εκδοχή του ως χνουδωτό κουκλάκι!
Χάρη στη μαγική και ρομαντική σχέση του με την αγαπημένη του, το αρκουδάκι μεταμορφώνεται σε ένα χαριτωμένο και γλυκό σύντροφο, χαρίζοντας ευτυχία στις μικρές φίλες του. Ως φύλακας των γιορτών, το λευκό αρκουδάκι επιδεικνύεται με υπερηφάνεια σε όλα τα καταστήματα Sephora και προσκαλεί όλες μας να ανακαλύψουμε τον υπέροχο κόσμο των Χριστουγέννων. Με μια καρδιά τόσο μεγάλη όσο οι τεράστιες πατούσες του, υπόσχεται να χαρίσει γενναιόδωρα την αγάπη του: όλα τα κέρδη από τις πωλήσεις του Beauty Bear θα δοθούν στο σύλλογο «ΕΛΕΠΑΠ».
Οτιδήποτε φιλανθρωπικό αποτελεί τέλειο δώρο! τιμή; 10 ευρώ



 Τέλος, ένα δώρο με το οποίο θα σας λατρέψει, η αγαπημένη μάρκα όλων των γυναικών η MAC κυκλοφορεί αυτά τα γλυκά τσαντάκια που έχουν μέσα ένα κραγιόν,ένα μολύβι χειλιών, ένα lip gloss και ένα ρουζ !!! Aγαπώ!!!!!


Λοιπόν κύριοι, αυτές είναι οι προτάσεις μου για τις φετινές γιορτές. Ότι και να προσφέρετε στις αγαπημένες σας να το κάνετε με αγάπη καθώς οι γιορτινές αυτές μέρες το προστάζουν...!


Αυτά από εμένα
 Έφη


12 σχόλια:

  1. πολύ πρώτα τα δωράκια σου
    η δικιά μου δε θα ξεκολλάει από τον καθρέφτη
    thanks για τη βοήθεια μου έλυσες τα χέρια
    θα τη βγάλουμε φθηνά φέτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. poli oraio to post sou! afti ti paleta twn sephora na xame *_*
    new follower btw ^^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχ!! σε ευχαριστώ!!!
      Αχ εμένα όλα μου αρέσουν!!!! Άρα ο τίτλος έπρεπε να λέει "προτάσεις δώρων προς τους συγγενείς μου!!!" χαχαχαχα!!!
      σε ευχαριστω για το following !!!
      φιλακια

      Διαγραφή
  3. Φανταστικό το ποστ σου και μας λύνει τα χέρια ( τις σκέψεις εννοώ χαχαχα ) !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό απο τα The Body Shop είναι ουάου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ θέλω το δεύτερο δωράκι!!!!:P :))
    Πολύ όμορφα Έφη μου
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χιχιχι! εχει πολλούς fan η παλέτα των sephora!!!!
      Εύχομαι να το αποκτήσεις γλυκιά μου τώρα τα Χριστούγεννα!!!
      φιλακιααα

      Διαγραφή
  6. Πολύ ωραίο post:) Αν θες, τσέκαρε κ το δικό μου: http://dreamofbeauty22.blogspot.gr/2012/12/christmas-wish-list.html
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή