Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Χριστουγεννιάτικη λίστα δώρων (για γυναίκες)


 
                                                      Γεια σας κορίτσια,
 στο προηγούμενο post είχα κάποιες προτάσεις δώρων το οποίο μπορούν να συμβουλευτούν οι άντρες ώστε να μας δωρίσουν αυτό ακριβώς που θέλουμε. Τώρα ήρθε η σειρά μας...! όταν επρόκειτο να πάρω δώρο για κάποιον φίλο λίγο προβληματίζομαι καθώς οι επιλογές για τους άντρες δεν είναι τόσες πολλές και πάντα καταλήγω να είμαι όλη  μέρα στην αγορά απλά κόβοντας βόλτες πάνω κάτω. !!!
 Σας έχω μια ανάλογη λίστα με δωράκια την οποία μπορείτε να δείτε πριν βγείτε στους δρόμους να ψωνίσετε !!
              Ας ξεκινήσουμε : 

Εσώρουχο Intimissimi. Το κλασσικό δώρο για έναν άντρα... εσώρουχο. Γιατί να μην πρωτοτυπήσουμε όμως φέτος και να τους πάρουμε κάτι παρόμοιο όπως την φωτογραφία;  Η τιμή του; 19.90

 Μια ακόμα επιλογή δώρου για το αγαπημένο σας αρσενικό είναι το μπουρνούζι! Μπορεί να το χρησιμοποιεί στο γυμναστήριο, στο σπίτι, στα ταξίδια και να σας σκέφτεται. Το συγκεκριμένο είναι από τα Zara men και η τιμη του στα 39.95, σίγουρα θα βρείτε όμως και πιο οικονομικά στην αγορά.


 Αν είναι λάτρης αυτού του στυλ τότε θα καταευχαριστηθεί αυτό το δώρο !!! Πολύ μοντέρνο και φοριέται ακόμα και για μια απλή έξοδο ένα βράδυ. Η τιμή του στα 12.95 και θα το βρείτε το συγκεκριμένο σε καταστήματα MEX.



 Για τους λάτρεις του ποτού αυτό θα είναι το πιο χρήσιμο δώρο. Ένα ωραίο και μοντέρνο τριμπουσόν το οποίο θα γοητεύσει όλη την παρέα. Θα το βρείτε στα καταστήματα cook shop σε τιμή 12.95



Αν γνωρίζεται μέγεθος ποδιού και ο φίλος σας είναι αθλητικός τύπος τότε ευχαριστήστε τον με αθλητικά παπούτσια. Φροντίστε όμως να υπάρχει και καρτούλα αλλαγής μήπως δεν τον βολεύει το νούμερο ή το σχέδιο. 



Ακόμα και αν δεν είναι λάτρης του διαβάσματος μπορεί με ένα καλό βιβλίο, στα γούστα του, να αρχίσει να έχει ένα ακόμα χόμπυ το οποίο μόνο καλό μπορεί να του κάνει.

Κορίτσια μου, αυτές είναι οι προτάσεις μου για τους αγαπημένους μας. Ξέρω δεν είναι αρκετές αλλά είναι αντιπροσωπευτικές κάθε κατηγορίας!!! Ελπίζω να σας βοήθησα. 


Αυτά από εμένα
 Φιλάκια πολλά
Έφη

10 σχόλια:

  1. κορίτσι τέλειο το παπιγιόν, θα ξετρελαθεί το μωρό μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το μποξεράκι τα σπάει !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραίες ιδέες και χρήσιμο post :)
    Φιλιά!

    http://dreamofbeauty22.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μμμμ βρήκα τελικά τι δώρο θέλω !
    Ωραίο ποστ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τέλεια ενημέρωση,όμορφα δωράκια !Το τιρμπουσόν όλα τα λεφτα,αλλά πρέπει να πίνει και πολύ κρασί για να κάνει απόσβεση !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα, τωρα για τις γιορτες που επιβαλλεται το πολυ αλκοολ είναι οτι πρεπει!!!

      Διαγραφή