Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Βελούδο, η τάση του χειμώνα

 Γεια σας κορίτσια,
 η τάση θέλει βελούδο από το πρωί έως το βράδυ. Το βελούδο φέτος φοριέται περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη σεζόν με τρόπους που μέχρι σήμερα ίσως να μην είχες σκεφτεί να προσαρμόσεις στη ζωή σου. Βαθιές αποχρώσεις, με το πράσινο - κιπαρισσί, το μπορντό και το μαύρο να κατακλύζουν τα μαγαζιά και το μυαλό σου. Οι επιλογές δεν περιορίζονται σε ένα βελούδινο φόρεμα ή σακάκι...

Οι οίκοι το παρουσίασαν και η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για ένα ιδιαίτερο ύφασμα που δεν επιτρέπει και πολλές ατέλειες στο σώμα. Δεν έχει αρκετή ελαστικότητα και παρόλο το σαγηνευτικό αποτέλεσμα που δίνει πρέπει να το φορέσεις στις σωστές δόσεις και να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Ιδιαίτερο κομμάτι που αν το έχεις ήδη βγάλτο από την ντουλάπα σου, γιατί η εορταστική περίοδος θέλει να το φορέσεις!


Τα παντελόνια δεν έχουν μόνο μία γραμμή. Μπορείς να επιλέξεις παντελόνες αλλά και στενά cigarette κομμάτια ανάλογα με τον σωματότυπό σου. Το βελούδο εφαρμόζεται και στα δύο στιλ και σου δίνει τη δυνατότητα να το φορέσεις με μεταξωτά πουκάμισα, t-shirt μονόχρωμα και για να σε διευκολύνω ακόμη πιο πολύ ακολούθησε του styling κανόνες του δερμάτινου παντελονιού.

TIP: Το total βελούδινο σύνολο δεν είναι απαραίτητο πως θα δώσει ένα ωραίο αποτέλεσμα, οπότε περιορίσου σε ένα κομμάτι τη φορά.  

Αν κάτι μπορώ με σιγουριά να σου πω είναι πως το βελούδινο φόρεμα θα σε κάνει να ξεχωρίσεις. Επέλεξε για το ρεβεγιόν μακρύ φόρεμα, συνδύασέ το με μαύρα αξεσουάρ με χρυσές λεπτομέρειες και θα δεις πως ένα κομμάτι έχει την ικανότητα να αλλάξει όλη την ατμόσφαιρα. Αν το φορέσεις σε midi ή mini γραμμή θυμήσου πως έξυπνος συνδυασμός είναι το μαύρο ανοιχτό καλσόν.

TIP: Επέλεξε θηλυκά - κομψά - πέδιλα ή γόβες με λουράκι στον αστράγαλο ώστε να αποθεώσεις τη γυναίκα από βελούδο που κρύβεις μέσα σου. 


 Το βελούδο πολλές φορές έρχεται στο μυαλό μας ως ένα κομμάτι για πιο μεγάλες ηλικίες και δεν κάνεις λάθος παρόλα αυτά το ρούχο δεν το κάνει μόνο η ποιότητα του αλλά και το στιλ του. Οπότε δεν έχεις παρά να επιλέξεις μοντέρνες γραμμές, ιδιαίτερα σχέδια και χρώματα που αν τα ολοκληρώσεις με τα ανάλογα αξεσουάρ θα έχεις τα πιο fasion forward αποτελέσματα. 

                                                       Αυτά από εμένα
                                                         Φιλάκια πολλά
                                                                Έφη

6 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. και εμενα μου αρεσαν πολυ ειδικα το φορεμα το τελευταιοο!!! <3

      Διαγραφή
  2. Παρότι τα φοβάμαι λίγο πάνω, γιατί δεν ξέρω πως να τα συνδυάσω, μου αρέσουν πολύ πάνω σε άλλες. Μπράβο, πολύ ωραία ανάρτηση :)
    Φιλιά!

    http://dreamofbeauty22.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και εμενα μου αρεσουν πολυ αλλα έχω τον ιδιο φοβο με εσενα!!! μεχρι στιγμης απλα μου αρεσει να τα βλεπω πανω σε αλλες!!χιχι!!
      φιλακια

      Διαγραφή
  3. πολύ ωραία τα βελούδινα, αλλά αν δεν είσαι τόσο αδύνατη όσο τα μοντέλα, δεν σε δείχνουν κάπως πιο παχιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή