Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Πες μια σωστή καληνύχτα

Γεια σας κορίτσια,

   σίγουρα αρκετές είναι οι φορές που, επιστρέφοντας στο σπίτι, μετά από ένα πολύωρο ξενύχτι παραλείψατε να ντεμακιγιάρετε το πρόσωπο σας. Αυτό είναι ένα από τα λάθη που κάνουν συχνά οι γυναίκες.
Κατά τη διάρκεια της νύχτας το δέρμα σας ανανεώνει τα κύτταρα του. Όταν, λοιπόν, αφήνετε το μέικαπ στο πρόσωπο σας εμποδίζετε το δέρμα σας να αναπνεύσει.
  
Πρόσωπο: ρίξε μια προσεκτική ματιά στο πρόσωπο σου! Αν δεις ένα σπυράκι να ετοιμάζεται να εμφανιστεί πάρε τα μέτρα σου από το βράδυ, μην περιμένεις να πάρει τεράστιες διαστάσεις το επόμενο πρωί. Αν έχεις μια κρέμα που αντιμετωπίζει τοπικά το πρόβλημα,  βάλε λίγη και άφησε την να δράσει όλο το βράδυ. Αν πάλι δεν έχεις κρέμα, λίγη οδοντόκρεμα θα σε σώσει τοπικά στο σπυράκι, αν την αφήσεις να δράσει όλη νύχτα.

Καθαρισμός: μπορεί να πάρει μόνο 3-5 λεπτά από το χρόνο σου αλλά είναι απαραίτητος κάθε βράδυ! Χρησιμοποίησε ένα απαλό καθαριστικό και απομάκρυνε από το πρόσωπο σου τα υπολείμματα μεηκ-απ αλλά και τα σημάδια της μέρας που μόλις τελείωσε.
 
 Ενυδάτωση: η κρέμα νύχτας είναι όσο απαραίτητη είναι η αντηλιακή σου κρέμα το καλοκαίρι, μιας και εσύ μπορεί να κοιμάσαι αλλά η επιδερμίδα σου δεν παύει να έχει ανάγκη από φροντίδα και το βράδυ.

 Αφού τα κάνεις όλα αυτά είσαι έτοιμη για ύπνο αλλά ψέκασε και λίγες σταγόνες λεβάντας στο μαξιλάρι σου και είσαι έτοιμη! Το πρωί που θα ξυπνήσεις δε θα πιστεύεις τι αποτελέσματα έχει ο ύπνος και η περιποίηση στο πρόσωπο και το σώμα σου!

                      Σματς σμουτς

                           Έφη

4 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφο post!!
    Πολλές φορές η αλήθεια είναι ότι τεμπελιάζουμε!!
    Αυτό με την λεβάντα άραγε είναι αποτελεσματικό??
    Δεν το έχω δοκιμάσει!
    Αυτό είναι το νέο μου blog
    http://linabeautyinsider.blogspot.gr/
    Ρίξε μια ματιά αν θες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ευχαριστώ πολύ Λίνα μου, η λεβάντα έχει ηρεμιστικές ιδιότητες και με μόνο μια σταγόνα στο μαξιλάρι γίνετε η δουλεια!!!
    φιλακιαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτο με τη λεβαντα ειναι καλο!Ειναι και φθηνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραίο αυτό με τη λεβάντα, σίγουρα θα παρω. Από φαρμακείο να φανταστώ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή