Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Αγαπημένα Νοεμβρίου

Γεια σας κορίτσια,
 μπήκαμε στον τελευταίο μήνα του χρόνου, τον Δεκέμβριο, ο αγαπημένος μου μήνας!!!!
Σε αυτό το post έχω να σας δείξω τα προϊόντα του Νοεμβρίου που χρησιμοποίησα και μου άρεσαν πολύ.


Πρόκειται για την best selling σειρά των The Body Shop με λάδι τεϊόδεντρου, που όπως ισχυρίζεται είναι εξαιρετικό για τις λιπαρές επιδερμίδες χάρη στις φυσικές καθαριστικές και αντιβακτηριδιακές ιδιότητές του και, επιπλέον, δίνει σούπερ αναζωογονητική αίσθηση. Ο λόγος για το tee tree pore minimiser που μειώνει τους ορατούς πόρους και χρησιμοποιείται ως primer, μετά από την ενυδατική και πριν το foundation. Η προσωπική μου άποψη: έχει απαλή βελούδινη υφή και απλώνεται πολύ εύκολα στο πρόσωπο, μια μικρή ποσότητα αρκεί για να καλύψει όλο το πρόσωπο. Σαν primer κάνει την δουλειά του εξαιρετικά, το foundation απλώνεται στην επιδερμίδα πολύ ευκολότερα και ακόμα και αφού γυρίσω σπίτι μετά από πολλές ώρες είναι αναλλοίωτο. Τώρα όσο αναφορά τους πόρους, εγώ δεν είδα καμιά μεγάλη διαφορά, οπότε θα το ξαναπάρω περισσότερο ως primer παρά για την μείωση των πόρων. Η τιμή του είναι στα 10 ευρώ.

Σε κάθε post που αφορά τα αγαπημένα κάποιου μήνα πάντα θα είναι ένα κραγιόν από την MAC!!  Τελευταία μου αγορά αυτό το έντονο ροζ - φούξ της barbie το " Girl about town" έχει amplified τελείωμα που είναι το αγαπημένο μου, το χρώμα μένει στα χείλη για πάντα και είναι αρκετά ενυδατικό χωρίς να κολλάει τα χείλη. Δεν είχα κάποια παρόμοια απόχρωση και έτσι το φοράω σε καθημερινή βάση, από το πρωί έως το βράδυ.!!





Τι να πρωτοπώ για αυτό το foundation;;;!!!!!! Ας ξεκινήσω από την αρχή. Ψάχνοντας ένα καλό και καλυπτικό make up, είδα πολλές κοπέλες να παινεύουν αυτό της Estee lauder, η αλήθεια είναι ότι είναι αρκετά ακριβό και δεν διατίθεμαι να δώσω 43 ευρώ αλλά εκμεταλλευόμενη μια προσφορά των Sephora που έκαναν πριν από περίπου ένα μήνα αποφάσισα να το αγοράσω στην τιμή των 30 ευρώ. Λόγω της τιμής του είπα στο εαυτό μου ότι θα το χρησιμοποιώ μόνο σε ειδικές περιπτώσεις  και βραδυνές εξόδους αλλά δεν άντεξα!!!!! Το αποτέλεσμα είναι θεαματικό, καλύπτει ΤΕΛΕΙΑ τα πάντα, κρατάει για ώρες και δεν δίνει το εφέ του παστώματος, το τελείωμα του είναι ματ, είναι δηλαδή κατάλληλο για λιπαρές επιδερμίδες και έχει δείκτη προστασίας 10, κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό για τις γυναίκες της Ελλάδας καθώς ακόμα και τους χειμερινούς μήνες ο ήλιος στην χώρα μας καλά κρατεί.Βάζω μια μικρή ποσότητα και είναι αρκετή για όλο το πρόσωπο!! Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν έχει applicator και δεν μπορείς να ελέγξεις την ποσότητα που θα πέσει από το βαζάκι. Το πιο πιο πιο αγαπημένο όχι μόνο του μήνα αλλά ever..!!!

                          Αυτά από εμένα κορίτσια μου,
                              Φιλάκια πολλά
                              Έφη




Αν σας άρεσε το post, μπορείτε να γίνετε μέλη
στο blog μου, πατώντας το κουμπάκι πάνω δεξιά


8 σχόλια:

  1. πολυ ωραια ολα τα προιοντα, αλλα οσον αφορα το pore minimizer για να εχεις αποτελεσμα στους πορους θα πρπει να το φορας σε καθαρο προσωπο στα σημεια που χρειαζεται, στο Τ ας πουμε και στους πορους, και μετα ενυδατικη στα υπολοιπα σημεια του προσωπου! φιλακιαααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αhaaa..!!! Σε ευχαριστώ πολύ, θα το δοκιμάσω και έτσι όπως μου είπες για να δω τι παίζει και με τους πόρους!!!
    Να σαι καλα!!!
    φιλακιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πραγματικα οσες εχετε sephora κοντα σας ειστε τυχερες. κανουν συνεχεια προσφορες, εχουν καρτα μελους για ποντους και απορω γιατι δεν το κανουν και αλλα καταστηματα αυτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Nαι η αληθεια ειναι οτι κατα καιρους βγαζει πολυ καλες προσφορες και συμφερει πολυ!!! Δεν ειναι πολυ κοντα στο σπιτι μου αλλα για κατι τετοιες προσφορες καβαλαω το μηχανακι και φτάνω παντου!!!χιχιχι!!!
      φιλακιααα

      Διαγραφή
  4. Το pore minimizer εδώ και πάρα πολύ καιρό θέλω να το δοκιμάσω αλλά έχω διαβάσει πολλές αρνητικές και θετικές κριτικές και διστάζω. Έχω αρκετά λιπαρή επιδερμίδα και ψάχνω ένα καλό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατα τη γνωμη μου για λιπαρες επιδερμιδες ειναι πολυ καλο, γιατι έχω και εγω πολυυυ λιπαρή επιδερμίδα!!! Δεν έχεις να χασεις κατι να το δοκιμασεις, μπορεις να πας σε ενα body shop και να δοκιμασεις το τεστερ να δεις αμα σε βολευει καταρχην σαν υφη, να κανεις την βολτα σου και έπειτα να δεις το αποτελεσμα και πραττεις αναλόγως!!!!

      Διαγραφή
  5. οσον αφορα το make up της estee lauder μπορεις να προμηθευτεις μια αντλια για make up απο την mac.εφαρμοζει τελεια και θα σε βολεψει πολυ!φιλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε ευχαριστω πολυ Στέλλα μου!Με σώζεις!!!
      φιλακιααα

      Διαγραφή