Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Πως θα λάμψεις στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν...


 Γεια σας κορίτσια,
  σήμερα είναι η μεγάλη μέρα του πρωτοχρονιάτικου ρεβεγιόν, όλοι αφήνουμε κάτι πίσω μας, είτε αυτό είναι κάτι καλό είτε κατι κακό. Ότι και να συμβαίνει εμείς θα λάμπουμε το βράδυ και εδώ σας έχω τον τρόπο..!!!


1. Αν δεν έχετε χρήματα να ξοδέψετε για αγορά νέου outfit η λύση είναι μία. Επιλέξτε ένα μαύρο απλό φόρεμα και απογειώστε το με τα αξεσουάρ και τα παπούτσια σας. Δεν υπάρχει λόγος για περιττά έξοδα. Φαντασία και έμπνευση χρειάζεται. Επιλέξτε ένα κολιέ, ένα clutch και τα ψηλοτάκουνα booties σας και είσαστε έτοιμες


2. Την ημέρα πριν το ρεβεγιόν, απολαύστε ένα σπιτικό σπα. Περιποιηθείτε τα νύχια των χεριών και των ποδιών σας, κάντε απολέπιση και χαλαρώστε σώμα και πνεύμα. Απλώστε κρέμες και κοιμηθείτε νωρίτερα από ότι συνηθίζετε. Όλη αυτή η διαδικασία θα σας δώσει ενέργεια για της επόμενης μέρας το ξενύχτι



3. Φτιάξε μόνη σου ένα περίτεχνο χτένισμα. Τέρμα οι δικαιολογίες, στο internet πια μπορείτε να βρείτε πολλά tutorials για να φτιάξετε μόνες σας το χτένισμα που επιθυμείτε. Αν σας είναι δύσκολο ζητήστε τη βοήθεια της φίλης σας. Ένα περίτεχνο σινιόν ή μια γαλλική πλεξούδα αποτελούν super επιλογές.

4. Εντυπωσίασε με το μακιγιάζ σου. Ξέρεις τον εαυτό σου και τα δυνατά σου σημεία. Φρόντισε να τα τονίσεις. Αν έχεις σαρκώδη χείλη, επέλεξε χωρίς δεύτερη σκέψη κόκκινο κραγιόν. Αν πάλι το ατού σου είναι τα μάτια σου, το smokey θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη.

   Καλή χρονιά σε όλες τις αγαπημένες φίλες, με υγεία, και χαμόγελα να μπει το 2013, δίπλα στα αγαπημένα μας πρόσωπα και όλα θα πάνε καλά!!!

   Φιλάκια πολλά
       Έφη

4 σχόλια:

  1. Πω πωωωω, ίσα ίσα που προλαβαίνω! Φανταστικά τιπς, αλλά απαιτούν χρόνο, οπότε αρχίζω αμέσως, μέχρι το βράδυ θα είμαι θεά!!!

    Καλή Χρονιά Αρχόντισσα της Ομορφιάς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα!!! Χαίρομαι που σου αρέσουν τα ποστ μου, είμαι σίγουρη οτι θα είσαι μια θεά μέχρι το βράδυ, καθώς η γυναίκα λάμπει απο μόνη της όταν νιώθει καλά με τον εαυτό της!!!!
      Καλη χρονια και σε εσενα γλυκια μου, ευχαριστω πολυ να σαι καλα!!!

      Διαγραφή
  2. Εύχομαι ένα ευτυχισμένο 2013 με αγάπη και υγεία και ότι καλύτερο στον καθένα προσωπικά. Καλύτερες στιγμές στις χώρες μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλη χρονια και σε εσενα!!! με υγεια αγαπη και ευτυχια! το καλυτερο ευχομαι και εγω με την σειρα μου!

      Διαγραφή