Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Προτάσεις εορταστικών μανικιούρ

Γεια σας κορίτσια,
 μετά από τις προτάσεις για εορταστικό μακιγιάζ ώρα να φτάσουμε στα άκρα. Έψαξα και βρήκα κάποια μανικιούρ τα οποία είναι υπέροχα και παιχνιδιάρικα και θα μας κάνουν να ξεφύγουμε λίγο από το κλασσικό γαλλικό των εορτών.                             Ας ξεκινήσουμε ...!!



1.
Τα αγαπημένα μου!!! Θα τα κάνω σίγουρα για τα Χριστούγεννα! Είναι σχετικά εύκολο και με μία οδοντογλυφίδα ή κάποιο λεπτό πινελάκι μπορούμε να κάνουμε το σχέδιο και με το κανονικό πινελάκι του μανό να τα γεμίσουμε!! Αν σας φαίνεται υπερβολικό δοκιμάστε το σε ένα νύχι μόνο !


2.

Νυχάκια candy cane!! Το κλασσικό γλειφιτζούρι μπαστούνι των Χριστουγέννων μεταφέρετε στα νύχια μας!! Για αυτό το σχέδιο χρειάζεται να βάψουμε όλο το νύχι μας κόκκινο και έπειτα με  σταθερό χέρι και λεπτό πινελάκι σχεδιάζουμε τις γραμμές με το άσπρο χρώμα! Αλλά υπάρχει και μια ακόμα πρόταση κάπως διαφορετική, διαλέξτε αυτή που σας βολεύει για να έχετε τα πιο γλυκά και παιχνιδιάρικα νυχάκια. Αρχίστε απλώνοντας ένα λευκό ματ βερνίκι. Μόλις στεγνώσει εντελώς πάρτε λίγο ταινία. Κόψτε 4 πολύ λεπτές λωρίδες για κάθε νύχι. Βάλτε δυο λωρίδες διαγώνια και κοντά μεταξύ τους, στην κορυφή του νυχιού. Κάντε το ίδιο στην βάση, αφήνοντας ένα ευδιάκριτο κενό στην μέση. Αφού έχετε περάσει ταινία σε όλα τα νύχια βάψτε με έντονο κόκκινο βερνίκι. Αφήστε να στεγνώσουν τελείως, και μετά αφαιρέστε την ταινία. Χρησιμοποιήστε ένα διάφανο βερνίκι απο πάνω για έξτρα λάμψη. Εγώ προτιμώ την πρώτη εκδοχή!!

3.
Αφού δεν πρόκειται, ακόμα τουλάχιστον, να δούμε χιόνι στις πόλεις τα μεταφέρουμε στα νύχια μας. Ένα έντονο και περίτεχνο σχέδιο το οποίο προτιμώ να φτιάχνω στον παράμεσο!


4.
 Και για όσες φίλες δεν μπορούν να αποφύγουν το αγαπημένο γαλλικό σχέδιο, εναλλακτικά μπορείτε να προσθέσετε λάμψη και στράςς μιας και αυτή η γιορτή μας θέλει λαμπερές και όμορφες!!

                     Ελπίζω να σας άρεσαν οι προτάσεις μου
                           Φιλάκια πολλά
                                 Έφη




Αν σας άρεσε το post μπορείτε να γίνετε
μέλη στο μπλόγκ μου πατώντας το κουμπάκι πάνω δεξιά ;)

12 σχόλια:

  1. Απίθανες προτάσεις... μακάρι να καταφέρω να αντιγράψω καμία και εγώ η ακαμάτρα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χιχι!!μέχρι στιγμής έχω ξοδέψει 1 λίτρο ασετόν και συνεχίζω δυναμικα!!!! χαχαχα!!!
      Καλη επιτυχια χαιρομαι που σου αρεσε!!!!
      σματς σμουτς

      Διαγραφή
  2. μου εδωσες ιδεες τωρα για να πειραματιστω :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φοβερά σχέδια, ειδικά τα χιονάκια! Ευχαριστούμεεεε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα. Συγνώμη για την ενόχληση. Μόλις σήμερα βρήκα το μπλογκ σας από το top blogs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ενοχλεις καθολου! όλες οι φίλες είναι ευπρόσδεκτες στο site για να ανταλλάσουμε απόψεις και σχόλια!!!!!!
      Καλως ηρθες στην παρεα

      Διαγραφή
    2. Καλημέρα. ευχαιστώ για την απάντηση.Καλώς βρεθήκαμε. Κοπίαστε και σεις αν θέλετε στη δική μου παρέα και θα χαρώ να τα λέμε. Πάω να γίνω μέλος στους αναγνώστες σας, κοπιάστε και σεις στους δικούς μου αν θέλετε :)
      αυτη η ανάρτηση μου άρεσε

      Διαγραφή
    3. Καλωσόρισες στην παρεά μας (blog τροφές και βότανα) . Ευχαριστω για τα καλά σου λόγια.Ευχομαι να βρεις ενδιαφεροντα στο μπλογκ. Θα χαρώ να τα λέμε. Θα σε περιμένω και στο δελφινάκι μου (το πρώτο μου μπλογκ) (αν θελεις φυσικά)

      Διαγραφή
  5. Πραγματικα υπεροχα!Εννοειται οτι ολες θα το δοκιμασουμεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το γαλλικό τέλειο!! Θα το δοκιμάσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή